Uudet kengät haisee

Mä tilasin myös Kiinasta kengät ja ne haisi aluksi ihan kamalalle! En voinut edes pitää niitä kaapissa kenkätelineessä, kun se haju tuli huoneeseen ovenkin läpi. Nyt noin kuukauden päästä ne on jo hiukan tuulettuneet, että kai niitä kohta voi jo pitää jalassakin. Ostin nilkkurit halpa-hallista.


Ei oo aitoa nahkaa jotain keinomateriaalia. Ja ne haisee aivan hirveällä. Haju muistuttaa jotain pahaa pahaa savua tms. Ne haisee niin pahasti että koko eteinen haisee. En laittanut niinkään merkille sillon kaupassa että ne haisi.


Tai no koko kenkä osasto haisi joten en . Pph valitti että lapsen uudet kumisaappaat haisee. Millä paha haju lapsen goretex-talvikengistä pois? Lisää tuloksia kohteesta kaksplus. Keskustelu › Koti › Kodinhoito Välimuistissa Samankaltaisia 10.


Yhdistetyssä vaate- ja kenkäkaapissa on säilytetty kenkiä ja hyviä jakkupukuja. Silti kaapissa haisee joku. O mutta laitoin niihin kenkiin etikkaa yöksi mutta nyt se hitsin kenkä haisee aivan kauhealle etikalle ! S Jalkahien haju pois kengistä?


Kengät haisee sisältä - miten hajun saa pois? Kuningaskuluttaja › Kuluttajakysymykset Välimuistissa Samankaltaisia 8. Ostajan mukaan uudet nahkakengät haisevat epämiellyttävän voimakkaasti. Myyjän mukaan kyseessä on ominaishaju.


Onko se hajuasia, milloin kengät tuoksuvat liikaa? Haisevat kengät pilaavat päivän. Onhan kaupoissa toki jos jonkinmoista hajuntappajaa tai kenkädeodoranttia, mutta miksi maksaa turhasta? Paha haju kengissä johtuu jalkojen hikoilusta.


Olet saattanut huomata, että usein tietyt kengät haiskahtavat huomattavasti pahemmilta kuin toiset. Jotkut kengät alkavat haista vain muutaman käytön jälkeen, kun taas toiset pysyvät mukavan raikkaina vuodesta toiseen. Kenkien materiaalilla on tähän suuri vaikutus. Nää on mokkapintaset nilkkurit, ostin fb kirpputorin kautta ja nää siis tosiaan on upouudet (älkää jaksako alkamaan väittämään vastaan että edellinen pasko ne uliuli) Näissä on tosi pistävä teollinen uutuudentuoksu jos ymmärrätte mitä tarkoitan :D Oon suihkutellu vaatekaappiin dödöjä että haju laantuis mutta ei! Helpoin tapa on ostaa uudet kengät.


Ei kyllä se halvin mutta toimii varmasti. Kangaskengillä tämä on muutenkin pakkoratkaisu kun materiaali hajoaa joka tapauksessa nopeasti korjaamiskelvottomaksi. Nahkakengissä haju pysyy yleensä sisällä kunhan ei ota kenkiä pois jalasta, joten ongelma jää kotiin ja . Esimerkiksi uudet kengät , verhot tai muut tekstiilit voivat haista näille kemikaaleille, ja aiheuttaa joissain tapauksissa päänsärkyä tai ihoärsytystäkin.


Myös outo haju sinänsä on epämiellyttävää. Homeen haju johtuu kuulemma kengässä käytettävästä liimasta, joka jossain pareissa jostain syystä alkaa haista eikä hajua saa millään pesuilla pois. Kehotti palauttamaan kengät ostoliikkeeseen ja ilmoitti, että saan uuden parin tilalle.


Tämä tiedoksi muille, joita sama ongelma mahdollisesti . Pahanhajuiset kengät saa raikkaammiksi kotikonstein. Tässä viisi helppoa niksiä. Anna kenkien tuulettua, ettei haju pinty kenkiin tai pese ja poista tahrat heti, jos vain se mahdollista. Miten sinä olet saanut hajun pois kengistäsi? Kerro parhaat niksisi alla olevassa kommentointikentässä.


Puuttuu: uudet miten saa kengistä hajun pois? Hajunsyöjäpohjallinen voisi olla ratkaisu, kun pohjallisia ei saa irti, tai sitten kiskot pohjalliset väkisin irti ja hommaat tilalle uudet - kenkäkaupoista ja isojen. Yksi syy miksi kengät haisee on jaloissa oletteko huomanneet ehkä sieni jaloissa ja kynsissä, ne kannattaisi hoitaa ensin, jos on ollut sientä . Huomasin yhden työpäivän aikan miten kova muovinhaju niistä tuli.


Hajusta sain päänsäryn ja lähdin takaisin kauppaan ja pyysin rahat takaisin mutta en saanut. Minulle vastattiin että ei kukaan muu ole tästä valittanut ja laita . Nimittäin muutama tuttu on vaatekaupassa töissä ja toisessa kaupassa laitetaan homeiset palautuksena mutta toisessa myyntiin. Pyyhitään kuulemma räteillä homeet pinnasta pois, jottei paljaalla silmällä erota.


Ongelma kuulemma nimenomaan kiinasta tuoduissa vaatteissa, kengissä yms. Uuden ja vanhan kengän epämiellyttävän tuoksun ilmetessä on pääsääntöisesti kolme syytä: huonolaatuinen materiaali, sienitaudit ja jalkojen voimakas hikoilu. Jos valitsemasi uudet kengät tuntuivat tuoksun materiaalista - on parempi kieltää välittömästi tällaisesta ostoksesta. Ja täällä, jotta poistat haju . Apteekista saa tuotetta nimeltä Ortopeda.


Sillä saa koko jalkahikiongelman katoamaan (kysehän on bakteeritartunnasta, itse hiki ei haise ). Aineella tehdään jalkakylpy ja pyyhitään kaikki kengät ja jos on paha ”case” liotetaan myös sukat. Hajut häviää ja pysyvät pois jos ei satu saamaan uutta. Taitaa haju tulla siitä pohjamateriaalista jota myyjä kehui hyvin pitäväksi liukkaalla. Mutta kun tulee sisälle ja ottaa kengät pois jalasta haiseen sukat ja jalat hirveälle. Haju siis tulee kengistä eikä mistään hiestä ym.


Olisin vienyt kengät takaisin . Uudet kengäthän eivät heti haise hieltä vaikka jalat hikoavatkin. Olen joka työpäivän jälkeen ottanut pohjalliset kengistä kuivumaan ja näin kengät ovat pysyneet jo 2kk raittiina. Se koira älähtää joka katajaan kapsahtaa. Sori jos perustin sadannen ketjun samasta aiheesta, en löytänyt haulla vaikka käytin ainakin sekuntia.


Nyt on kokeiltu, suhutin kenkiin kuivashampoota ja AH, freesasi hyvin :D Ainakin yhden päivän kesti ihan ettei mitään ongelmaa :D. Mullaki ennen oli sama ongelma, mutta ostin scholin suihkutettavan jalkadödön eikä enää haise kesäkengät :) ei tarvi joka vuosi ostaa uusia.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje