Keittiökaappien maalaus itse

Näin maalaat keittiökaapit uuteen uskoon. Keittiönkaappien uusiminen kokonaan maksaa maltaita. Jos rungot ovat kunnossa, riittää usein ovien maalaaminen. Me maalattiin keittiön kaappien ovet kesällä.


Siis kohta mä haastan koko palstan oikeuteen, kun meille tulee ero mun keksenjäneiden projektien takia :kieh: Nyt mä haluan maalata keittiökaapit :headwall: Huonekalujen ruiskumaalaus ? Oletteko vaihtaneet pelkät.

Lisää tuloksia kohteesta kaksplus. Se on edullinen tapa uudistaa keittiö omaan tyyliin sopivaksi. Maalilinja vastaa: Miten maalaan keittiön kaapit uuteen uskoon.


Vähän vaivannäköä ja jonkin veran maalia on pieni uhraus vuosikymmeniä vanhojen kokopuuovien ehostukseen. Työ on vaivan arvoinen, jos ovet ovat muuten ehjät ja lujarakenteiset. Mahdolliset vanhat ja lohkeilleet maalikerrokset on paras . Näitä tee-se- itse -keittiöremppoja on ollut netti täynnä ja pakkohan se oli sitten itsekin kokeilla. Tietenkin kun kyseessä on vuokra-asunto, piti asiaa kysyä myös vuokranantajalta ja tarpeeksi monen blogilinkin sekä omien taitojen vakuuttelun jälkeen sain vuokranantajan suostumuksen lisäksi myös .

Jottei tekeminen kävisi liian mukavaksi, niin sitten on tartuttava saksiin ja maalarinteippirullaan ja ruvettava teippaamaan kaapinovien sisäpuolia, jotta a) ovet. Itse maalaaminen on ihan terapeuttista puuhaa, mutta se kaikki piilevä työ on täyttä kuraa. No, olipa mikä hyvänsä, olen itse maapaikassa siistinyt keittiön kaappien sisukset - ovetkin tosin jätettiin paikalleen ja maalattiin. Ensin kaappien hyllyt irrotettiin ja ne sekä kaappien seinät pestiin muistaakseni kristallisoodalla, että saatiin pinttynyt rasva niistä irti. Sitten ne tietysti huuhdeltiin ja kuivattiin ja . DIY- Kaapin ovien maalaus - Whiteandblack whiteandblack.


Välimuistissa Samankaltaisia 21. Kerron teille omat niksini melamiiniovien maalaukseen. Eli kaapistot olivat 80- luvulta, väri tuollainen pyökki ja ovissa nuppivetimet. Irroitin kaapin ovet rungoista ja otin vetimet pois. Kidesoodaliuoksella pesin ovet ja kostealla pyyhkeellä pyyhin kidesoodat hyvin pois.


Seuraavaksi tein kevyen hionnan . Kysyisin neuvoa keittiökaappien ovien maalauksesta. Ovet ovat maalatut ikävän. Mutta jos ei ole kokemusta ruiskuista, niin kannattaa joko turvautua puusepänliikkeen apuun maalauksessa , tai maalata itse joko pensselillä tai telalla.


Jos hiot ja otat helat itse pois, niin . Itse en olisi missään nimessä uskaltanut lähteä ovia maalaamaan, mutta maalauttaminen tuli paljon halvemmaksi kuin koko ovien uusiminenkaan!

Peekoo-keittiön puuviiluiset kaapinovet olivat alun perin harmaat, nyt tyylikkään valkoiset. Metalliset reunukset peitettiin maalauksen ajaksi. Kodinhoitohuone sijaitsee vastikään korkeakiiltoisen . Irrotettuani ovet, pesin ne huolellisesti maalipesuaineella, huuhdoin ja kuivasin hyvin. Annoin ovien kuivua muutaman päivän ennen maalauksen aloittamista.


Kokeilin maalin sivelemistä sekä telalla että pensselillä. Pensseli tuntui toimivan paremmin. Ruiskumaalaamalla olisi varmasti saanut parhaan ja . Jos keittiön kaappien ovet alkavat näyttää siltä, että niille pitäisi todellakin tehdä jotain, mutta budjetti ei riitä isomman remontin tekoon, niin ovien maalaus on edullinen vaihtoehto! Mikäli ovien pinnat ovat kohtuullisen hyvässä kunnossa, eikä isompia lommoja ole, maalaamalla päästään pienellä vaivalla . Haaveissa keittiöremppa ja sen saisi hyvin tehtyä pelkillä ovien maalauksilla ja vähän tasoja uusisi ja tiskipöydän, iisi juttu! Itse en kyllä maalauksen aikana asunut asunnossa, mutta varmasti vaikuttaa asumismukavuuteen keittiön käyttäkelvottomuutena ja hajuhaittoina.


Mutta jokatapauksessa tuolien maalaamisen jälkeen aloitin ruskeiden keittiön kaappien ovien maalaamisen valkoiseksi ja niitä oviahan riitti. Kattoparrujen maalaaminen ei ole tullut mieleen enkä kyllä usko, että mies des antaisi niitä maalata , vaikka itse siihen ratkaisuun päätyisinkin. Sitten asensin ovet ja etulevyt takaisin paikoilleen.


Ja jos joku on uusimassa saranoita, se tehdään tässä vaiheessa. Saranoista lisää myöhemmin. Maalaaminen on itse asiassa yksinkertaisempaa ja helpompaa, kun ovet ovat pystysuorassa.


Kierrätys on päivän sana, myös sisustuksessa. Mutta miten kirppiksiltä ja siirtolavoilta löydetyt huonekalut ehostetaan omaan sisustukseen sopiviksi? Kannattaako keittiön kaapinovien maalaus ? Katso blogistani ennen ja jälkeen kuvat ja päätä itse ! Meille tämä oli paras vaihtoehto keittiöremontille.


Tarkoitus on maalata ovet puhtaan valkoiseksi tai vaalean harmaiksi. Irroitan itse ovet ja kuljetan maalauspaikalle sekä työn valmistuttua haen .

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje