Kengät puhtaaksi ruokasoodalla

Marttojen mukaan monet kangaskengät voi huoletta pyöräyttää puhtaiksi pesukoneessa. Harjaa liotuksen jälkeen likaisimmat kohdat puhtaiksi. Löytyykö kaapista ruokasoodaa ? Kokeile kenkien puhdistamiseen pesuaine-ruokasoodaseosta.


Sopiva sekoitussuhde on yksi osa pesuainetta ja yksi osa . Käyttäessäsi ruokasoodaa kenkien puhdistukseen, sekoita lasissa pieni määrä tiskiainetta ja ruokasoodaa keskenään. Sen jälkeen hankaa valmista liuosta pienellä harjalla, . Kengät saa puhtaaksi hammasharjan ja kotitekoisen puhdistusseoksen avulla! Nifty-sivusto jakoi vinkin valkoisten kenkien pudistamiseen. Tärkeässä osassa on paitsi ruokasooda , myös aurinko – varmista siis, että suoritat puhdistusoperaation hellepäivänä!


Valkoiset kengät likaantuvat herkästi, mutta hätä ei ole tämännäköinen! Jos sinun taloudestasi löytyy vanhoja hammasharjoja , näitä ei suinkaan tarvitse roskiin viskata, koska ovat oiva apuväline kenkien puhdistukseen. Jos sinulta löytyy valkoisen hammastahnan jämät, laita pieni nokare hammastahnaa kengällesi. Yleisin tapa kenkien hajunpoistoon on ruokasoodan käyttö.


Sooda ei värjää tai tahri jalkineita, olipa kyseessä sitten tavalliset lenkkarit tai nahkakengät. Huomioithan kuitenkin että käsiteltävän jalkineen on oltava kuiva ennen kuin käsittely voidaan tehdä. Jos kengässä on irtopohjallinen poista (ja tarvittaessa myös vaihda) . VAIKUTTAJA tuo rohkeasti ja häpeilemättä omaa sanomaansa esille. Saa viestinsä perille, ja herättää massaa ajattelemaan uudella tavalla.


TE, arvon kuulijat pääsette vaikuttamaan yhtenä tuomariston jäsenenä, yhdessä . Irrota nauhat kengistä ja pese muun pyykin mukana koneessa. Annostele pieneen kuppiin ruokalusikallinen valkaisuainetta sisältävää pesujauhetta ja ripottele vettä päälle, kunne seos muuttuu tahnamaiseksi. Harjaa tahna kenkien kangas- ja kumiosiin vanhalla hammas- . Tällä vinkillä saat likaisetkin tennarit näyttämään jälleen uusilta. Talkkia voi käyttää kahdella tapaa. Lainaus: Itse olen ottanut tavaksi noin kerran viikkoon laittaa kenkiin ruokasoodaa.


Eli hieron sitä sinne sisälle, pohjalliseen ja reunoille. Haju lähtee välittömästi ja sooda ei sotke. Lisäksi: älä käytä samoja kenkiä peräkkäisinä päivinä, vaan vaihtele kenkiä ja anna niiden tuulettua välillä. Mietin juuri miten pojan uudehkoista . Hiki ei sinällään haise, vaan haju muodostuu, kun bakteerit vaikuttavat ihon pinnalla ja kengissä.


Peitä kenkien sisäpohjat kerroksella puhdasta kissanhiekkaa ja anna vaikuttaa vähintään yön yli, mielellään pidempäänkin. Välihuuhtele ja pane pesukoneeseen viileään pesuun, tai huuhtele käsin. Jos kenkien saumat tuntuvat liian haperoilta konepesuun, käytä viileää vettä ja juuriharjaa.


Voit kokeilla myös pesuaine- ruokasooda -vesiseosta kenkien käsinpesuun. Nahkatennareita voi pyyhkiä vauvapyyhkeellä ja niiden pohjat . Miten putsaan valkoiset kenkäni jos kekien sivuun on tullut vaikka musta läntti ? Näin tubessa videon missä joku putsasi valkoiset kengät ruokasoodalla. Kesän hittikengät ovat kauniit uusina, mutta elokuussa jo ikävän harmaat.


Puhdista tennarit kuin uusiksi kotioloissa. Kasvonaamio Sekoita kolme osaa ruokasoodaa ja yksi osa vettä ja levitä seos kasvoillesi. Sooda poistaa hajun ja myös pitää kengät raikkaaan tuoksuisina.


Ruokasooda neutraloi ihon. Rankin valkaisukeino on kenkien liottaminen valkaisuaineessa. Pestyjä tennareita voi liottaa vedellä ja kloriitilla täytetyssä ämpärissä yön yli ja harjata vielä sen jälkeen likaisimmat kohdat puhtaiksi. Kloriittikäsittelyn jälkeen kengät pestään uudelleen pesukoneessa, ja ne hohtavat jälleen valkoisina. Tykkään älyttömästi valkoisista Converseista ja omistankin sellaisia parit, mutta valkoisten canvas- kenkien kanssa on aina se ongelma, että miten saada ne pysymään valkoisina.


Itse olen käyttänyt valkoisia tossujani vain harkiten välttääkseni ylimääräisiä tuhruja ja tahroja, mutta kyllähän niissä käytön . Jos jalkasi hikoilevat runsaasti, kengät alkavat yleensä jossain vaiheessa haista, vaikka käytät irtopohjallisia ja peset niitä ahkerasti. Pahanhajuisten kenkien hoito. Sirottele kenkiin runsaasti ruokasoodaa tai talkkia (ei rasvatalkkia!). Anna vaikuttaa seuraavaan päivään.


Imuroi kengät puhtaaksi ennenkuin . Hiuslakkaiset harjat ja kammat saat puhtaaksi liottamalla niitä kuumassa vedessä jossa on ¼ kuppia soodaa. Kaada kupillinen soodaa WC-altaan säiliöön kerran kuussa ja anna vaikuttaa yön yli. Anna pehmoleluille kunnon pesu ripottelemalla pinnalle reilusti ruokasoodaa.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje