Tarjoilut pojan ristiäisiin

Sisälle sijoitimme ylimääräisen tarjoilupöydän , jotta sain katettua kahvipöydät valmiiksi ja tarjoiluiden ottaminen helpotuisi. Pienen pojan juhlien värimaailmaksi valikoitui valkoinen, vaaleansininen ja turkoosi. Kokeilin ensi kertaa vesimelonikakkua ja siitä tuli oikein näyttävän näköinen!


Ensimmäinen poikani sai nimekseen Robert Rikhard Ronaldo ja tämä päivän sankari sai ensimmäisenä Suomessa nimekseen Larios Lino Leonardo. Erilainen kyllä, mutta mitä pidätte? Itse rakastan lasteni nimiä suunnattomasti !

Juhlien tarjoilut on itselleni suuressa roolissa. Ihastuttavat kakkukoristeet, juhlatilan somisteet ja kattaustarvikkeet ristiäisiin ja nimiäisiin. Verkkokaupassamme nopea 1-vrk toimitusaika. Juhlat etenivät siitä kahvipöytään johon tein tapani mukaan itse kaikki tarjoilut lasten mummon leipomia karjalanpiirakoita lukuunottamatta.


Menimme mummolaan jo perjantaina, koska tiistaina meidän olisi oltava jo takaisin reissusta ja tiesimme, että meitä tahdottaisiin nähdä pidempään kuin vain pari tuntia. Tapasimme siis tätejä ja serkkuja sekä mummo kerkesi . Niin ja kauralastuja, Fani-paloja ja irtokarkkia. Ehdottakaa ristiäistarjottavia tytön ristiäisiin 18.

Vinkkejä ja neuvoja ristiäisiin ? Lisää tuloksia kohteesta kaksplus. Kaksi vuotta sitten oli ihanan aurinkoinen päivä. Meillä oli heti aamusta melkoinen hässäkkä päällä, sillä tiedossa oli meidän ihanan tytön kastetilaisuus.


Kastetilaisuus vietettiin silloisen kotimme läheisessä tilassa, jonka olimme käyneet edellisenä iltana järjestelmässä ja koristelemassa. Vaikka imettävä mami ei tietenkään vieläkään uskaltanut kuin kastaa kielensä lasissa, niin nyt oli täydellinen hetki nostaa malja pienen poikamme kunniaksi. Jos haluat korostaa kakkua poikamaisin värein, viimeistele sen pinta sinisävyisillä nonparelleilla tai sokerimassasta valmistetuilla koristeilla. Ristiäiset : tunnelmia ja tarjoiluja.


Täytekakun kostuttaminen on makukysymys, mutta jos pidät kosteammasta kakusta tai valmistat sen tarjoilupäivänä , . Kun perheeseen syntyy ensimmäinen lapsi, vanhemmat valitsevat lapselle sukunimen. Sama sukunimi annetaan perheen kaikille lapsille. Pojalle ei voi antaa naisennimeä eikä tytölle miehennimeä, eikä sukunimeä, ellei kysymyksessä ole isän tai äidin etunimestä muodostettu poika - tai . Helpotti muuten tarjoiluja kummasti, kun ei tarvinut miettiä kakun leipomista ja koristeluja. Olin kakkuun ihan hurjan tyytyväinen. Se näytti ihanalta ja maistui kerrassan hyvältä.


Pikkuleipiä suunnitellesani halusin ehdottomasti jotain, missä lukee päivänsankarin nimi. Aikeisemmin ristiäisissä meillä on ollut . Tehtävät on jaoteltu kolmeen ryhmään: hyvissä ajoin tehtäviin, noin viikkoa ennen tehtäviin ja.

Tervetuloa kuokkavieraaksi pienen pojan kastejuhlaan! Näin teimme ja kuljetimme maljan vesineen kotiin, pojan huoneeseen jossa vesi saa itsekseen haihtua. Tarjoilut näissä kemuissa oli vailla vertaa!


Tästä maljasta tulee myös kiertomalja jolla kastetaan tulevia suvun lapsia. Päätimme ristiäisiä suuniteltaessa että teemme itse kaikki tarjoilut , kuten olemme aikaisemminkin kaikkiin juhliin tehneet. Alunperin ajatukseni oli tehdä vain muutama leivonnainen, mutta kuten yleensä, leipominen hieman pääsi käsistä ja pöydästä löytyi pari . Viime viikkoina ja kuukausina muutamat rakkaista ystävistäni ovat saaneet elämäänsä uuden perheenjäsenen ja ristiäisiä riittää.


Eteiseen oli rakennettu söpö taulu, jossa oli pikkuprinssin kuvia ihan ultrasta lähtien ja pöydän edessä kuohuva- tarjoilu , alkoholittomana tottakai . Huomioni mukaan parhaillaan etsitään kuumeisesti vinkkejä kevään valmistujais -, ja muihin juhliin. Olen panttaillut tätä tarjoilupöytää tätä ajankohtaa varten, sillä vaikka tässä juhlittiinkin veljeni pojan kastepäivää, käy nämä tarjoilut haikarakakkua lukuunottamatta mainiosti mihin tahansa juhlaan pienistä . Kasteen toinen nimitys ristiäiset liittyy ristinmerkkiin, jonka pappi tekee kastettavan otsaan ja lausuu: Ota pyhä ristinmerkki otsaasi ja rintaasi todistukseksi siitä, että.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje