Portugalin kuuluisimmat nähtävyydet

Nähtävää ja koettavaa Portugalissa (Eurooppa) - TripAdvisor: Tutustu Portugalin suosituimpiin nähtävyyksiin , kaltaistesi matkailijoiden kirjoittamiin arvosteluihin ja ammattilaisten ottamiin sekä matkailijoiden aitoihin kuviin. Lissabon, Portugali nähtävyydet : Alfama-kaupunginosa, Castelo de São Jorge - linnoitus, Vasco da Gama -silta, Belémin torni, Cristo Rei -patsas, Ponte de Abril -silta. Portugali on maa, joka löysi maailman – ja jonka kohtalona oli lopulta tulla maailman unohtamaksi. Erityisen kiehtovan matkailukohteen Portugalista tekee löytöretkien perintö – ja niiden jälkeen kadotettu suuruus.


Näin löydät halvat lennot, parhaat hotellit ja kiinnostavimmat nähtävyydet.

Lue Rantapallon kohdeopas ja suunnittele oma lomasi! Siitä löytöretkeilijä tietää olevansa vihdoin kotona Portugalissa ja tervehtii näkyä onnesta liikuttuneena. Aina se tuntuu yhtä ihanalta. Belemin tornia pidetään Lissabonin tärkeimpänä nähtävyytenä ja Portugalin maailmanvallan symbolina.


Portugalin pääkaupunki Lissabon on hurmaava, herkullinen ja yllättävän edullinen. Kävele kaupunginosat tutuiksi. Lissabonissa huippukuuluisat , kaikkien tuntemat nähtävyydet loistavat poissaolollaan.

Reissasimme kaksi viikkoa Portugalin rannikkoa vuokra autolla. Vilamoura oli paras niistä paikoista ja kaupungeista, joihin voisi jäädä talvehtimaan. Se ei ole pelkkä rantakohde tai pelkästään ökyvenesatama. Vilamourassa on hienostopuoli eli turistipuoli upeine kauppoineen, hienoine venesatamineen ja upeine . Luostaria pidetään yhtenä merkittävimmistä Lissabonin . Hieronymuksen luostari (mosteirojeronimos.pt) sijaitsee Belémin kaupunginosan alueella Lissabonissa.


Tällä sivulla esitellään Lissabonin puistoja ja muita luonnonnähtävyyksiä , kuten Lissabonin pääpuisto Parque Eduardo VII, kasvitieteellinen puutarha ja . Ihaile sisällä keraamisiin azulejo-laattoihin käsinmaalattuja kuvia Portugalin kuuluisimmista taisteluista ja kuljetuksen evoluutiosta. Museu Calouste Gulbenkian: A Priceless Collection of Western and Eastern Art: Yksi Euroopan kuuluisimmista museoista. Alhaalla lepäävät Lissabonin punai Kukkuloille levittäytyvän Lissabonin kauneimpia nähtävyyksiä ovat lukuisat näköalapaikat. Lagos on löytöretkeilijöiden kaupunki.


Henrik Purjehtijan pronssipatsas seisoo suojaisan sataman rantabulevardilla. Täältä tehtiin ensimmäiset kuuluisat Portugalin löytöretket. Itse museorakennus on Portugalin kuuluisimman arkkitehdin, Siza Vieiran, työtä. Kaupunkia on viime vuosina kunnostettu .

Serralvesin villa taas edustaa 30-luvun arkkitehtuuria, ja sielläkin voi vierailla. Esillä Serralvesissa on nykytaidetta. Näyttelyt ovat poikkeuksetta kovin laadukkaita ja kiinnostavia. Rakennusta ympäröi suuri ja vaikuttava puisto, jossa voi käydä . Porto on kaupunki Portugalin pohjoisosassa. Portugalin tasavalta (port.


República Portuguesa) eli Portugali on valtio Pyreneiden niemimaalla, Euroopan lounaisosassa. Portugali rajoittuu idässä ja pohjoisessa Espanjaan, lännessä ja etelässä Atlantin valtamereen. Se on manner-Euroopan läntisin maa. Manner- Portugalin lisäksi maalla on Atlantilla kaksi saaristoa, . Portugalin eteläisin maakunta Algarve on ympärivuotinen lomakohde, joka tarjoaa erinomaiset eväät monipuolisiin lomiin. Tässä Topelämykset Algarvessa postauksessa kootusti Algarven nähtävyydet , kaupungit ja ravintolat vinkeiksi sinne suuntaaville matkailijoille.


Tšekki: Pyhimyspatsaiden ympäröimä, 5metrinen Kaarlensilta on Prahan kuuluisimpia nähtävyyksiä. Yli kuusisataa vuotta vanhan sillan tunnetuin yksityiskohta on Pyhän Johannes Nepomukilaisen patsas, jota koskettamalla saa hyvän onnen. Myytin mukaan patsaan voima vie myös koskettajansa vielä . Portugalin Portossa vierailevan kannattaa pistäytyä tässä erikoislaatuisessa kirjakaupassa. Kirjakauppa kuin sadusta - Portugalin taianomainen nähtävyys inspiroi Harry Potteriakin.


Livrario Lellon kuuluisat portaat. Tässä löytöretkeilijöiden merellistä kulttuuriperintöä esittelevässä museossa voit tutustua Portugalin pitkään merenkulkuhistoriaan.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje