Tytön ristiäiset tarjoilu

Halusin muistaa vieraita vielä jollain kiitoskortin lisäksi. Ajattelin, että lapsille sopisi hyvin Minna bakesin Sugar Cookiet persikalla marmoroituna ja aikuisille keksin Teeleidin teen. Meillä myydään myymälässä Teeleidin teetä ja valikoin niistä lempparini vieraslahjaksi. Heleän kaunis kastejuhla tytölle. Ristiäisten keittiössä hääri kaverihenkilökunta ja kasteen jälkeen henkilökunta kantoi pöytään leipäkorit ja isot kattilalliset anopin tekemää lohisoppaa.


Keitto oli valehtelematta parasta,. Yksinkertaista tarjoilussa. Runsas pitopöytä on ihana,. Järjestä pikkuprinsessalle kauniit ja ikimuistoiset ristiäiset. Pienen ensimmäinen juhla voi olla kuplivan iloinen tilaisuus, jonne kutsutaan kaikki ystävät ja sukulaiset tai tunnelmallinen hetki vain aivan lähimpien kesken.


Valitse juhlapaikaksi kaunis juhlasali, oma koti tai lämpimänä kesäpäivänä mökin pihamaa. Nyt voi kyllä sanoa, että HUHHUH! Samoin Karrilla oli ihan hirveästi hommaa ja kaikki tarpeet tuli ripotellen pitkin viikkoa aina perjantaille asti joten oikeastaan mitään ei olisi voinut nopeammin tehdäkään. Eli ois hauska, jos ois jotain vaaleanpunaista tms. Toki muutakin saa ehdottaa.


Anoppi hoitaa suolaiset, joten makeita siis. Kivoja ideoita TYTÖN RISTIÄISIIN ? Mitä tarjota ristiäisissä ? Millaiset teidän ristiäistarjoilut ovat. Lisää tuloksia kohteesta kaksplus. NauravaNappi: Ristiäiset nauravanappi. Välimuistissa Samankaltaisia 4. Eilen oli vihdoin ristiäispäivä ja enää ei tarvitse sanoa tyttöä vauvaksi vaan voi käyttää ihan nimeä.


Tosin ainakin omaan suuhun vauva. Ristiäisten ja nimijuhlien tarjoilu lienee perhejuhlista eniten päänvaivaa aiheuttava tapahtuma, pienten lasten vanhemmilla kun on harvemmin ihan hirveä. Magnumpullosta kaadettu Kriter Rosé oli erinomainen valinta pienen tytön juhliin. Lisäksi tarjolla oli vaaleanpunaista limua, kivennäisvettä ja teetä . Kaksi vuotta sitten oli ihanan aurinkoinen päivä. Meillä oli heti aamusta melkoinen hässäkkä päällä, sillä tiedossa oli meidän ihanan tytön kastetilaisuus.


Kastetilaisuus vietettiin silloisen kotimme läheisessä tilassa, jonka olimme käyneet edellisenä iltana järjestelmässä ja koristelemassa. Kylmäsavulohijuustokakku, fetakasvispiirakka ja porocrustadit keräsivät kaikki kiitoksia ja kutkuttivat kieltämättä . Päätin jossain vaiheessa tyttäreni ensimmäisiä viikkoja, että en ehdi taikka jaksa valmistella tarjottavia ristiäisiin vaan päätin tilata kaikki tarjoilut valmiina. Tilasin hengelle tyylikkään vaaleapunaisen kerroskakun, jonka päällä olisi tummahiuksinen tyttövauva kastemekossa. Maljan alle olen aina tilannut kukkakaupasta sidotun kranssin, nyt tytölle siinä oli mm. Ristiäisten teemaväri oli yksinoikeutetun mielikuvituksettomasti vaalean sininen.


Pidimme juhlat kotona, vaikka jossain vaiheessa suunnittelin kasteen järjestämistä kirkossa ja jopa koko juhlan ulkoistamista. Toisaalta nyt, kun olemme saaneet remppaa eteenpäin, on kiva kutsua ihmisiä kotiin. Nuoremman tytön nimeä pyörittelimme suhteellisen pitkään. Viime viikolla olisi ehkä ollut muuten jo hieman. Esikoisen nimi kun oli oikeastaan ollut valmiina.


Palaan asialle vielä tarjoilupöydän kuvien kera omassa postauksessaan. Nyt taidetaan lähteä rannalle, mut ei kyllä sieltä . Kun perheeseen syntyy ensimmäinen lapsi, vanhemmat valitsevat lapselle sukunimen. Sama sukunimi annetaan perheen kaikille lapsille.


Ristiäiset pidettiin Padasjoella, KaneliS:n sukulaisten luona, sunnuntaina 17. S:n sisaret tahtoivat tosiaan järjestää nämä ristiäiset lahjana meille, joten he vastasivat tarjoilujen hankinnasta! Voileipäkakut on tilattu. Tyttö nukkui tyytyväisenä suurimman osan toimitusta sylikumminsa sylissä.


Postauksen upeat ristiäiskuvat ovat Minna Bakesin Minnan tyttären ihanista ristiäisistä. Minna on tunnettu upeista kakuista ja muista makeista leivonnaisista. Niiden lisäksi nainen on taikonut aivan upeat koristelut ristiäisiin.


Tarjoilupöydän takana oleva taustaseinä on toteutettu erilaisia paperikoristeita . Täytekakun kostuttaminen on makukysymys, mutta jos pidät kosteammasta kakusta tai valmistat sen tarjoilupäivänä , kannattaa käyttää ¾ dl vaniljamaitoa kostutukseen. Jos mahdollista, täytä kakku kuitenkin jo tarjoamista edeltävänä päivänä. Näin kakun maut ja kosteus tasoittuvat. Ainakin äidin (ja mielellään myös isän) täytyisi saada keskittyä juhliin aivan rauhassa, tarjoiluun ja kahvin keittämiseen kannattaa pyytää vaikka naapurin tyttöä tai työkaveria tai palkata ammattilainen esim. Valitkaa päivänsankarille kastemekko.


On hyvä selvittää ajoissa, onko vanhempien . Töttöröö, täällä eletään nyt mukavassa rytmissä, kun pienempi murunen nukahtaa kahden aikaan yöllä ja isompi puolestaan heräilee seitsemältä. Vauvalla on ollut pikkuisen masuvaivaa, ja kokeilumielessä jätin kahvin pois ja se auttoi! Tähän voi nyt kuvitella kymmenen sellaista irvistävää emojia) .

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje