Kissan pissa haisee ammoniakille

Onko normaalia että kissan pissa haisee niin voimakkaasti että hiekkoja vaihtaessa silmiä kirvelee ja tulee sellainen hiusvärimäinen voimakas haju, tule. Nyt on vaan ongelmana, etten todellakaan tiedä kumman kollin pissa haisee , samaa laatikkoa kun käyttävät. Molemmat voivat mielestäni ihan hyvin, ruokavalio ei ole muuttunut, eikä muutakaan poikkeavaa.


Olen nyt kyllä tämän viikon lomalla kotona, joten ehkä voisin paremmin tiirailla kissojen vessaan . Kissanhiekkavertailua viestiä 9. Välimuistissa Samankaltaisia 11.

Mikä on normaali määrä kissanpissaa? Entä normaali pissaamistiheys? Ja toisin: mistä tietää, että kissa pissaa liian vähän ja liian harvoin tai liian paljon tai liian usein? Pissaamistiheys on yksilöllistä, niin kuin ihmisilläkin.


Virtsantuotantoon vaikuttavat muun muassa kissan ikä, ravinto ja fyysinen aktiivisuus . Minulla on leikattu tyttö sisäkissa , puolitoista vuotias. Nyt on alkanut pissakippo haista todella voimakkaalle virtsahapolle. Mitään muuta muutosta kissassa ei ole.


Voiko hajua saada millään laimennettua?

Googlaamalla selvitin että virtsa voi haista ammoniakille jos on syönyt paljon proteiinia ja mietin että oisko tuo sitten se ammoniakin haju. Tosin luulisi että ammoniakki haisisi hiusvärille ja tuo virtsa ei haise hiusvärille vaan ihan kissan pissalle. Auttakaa tyhmää - miltä kissanpissa haisee ? Haiseeko kissanomistajan luona kissanpissa ? Pytty putsattu mutta silti haisee vessassa.


Lisää tuloksia kohteesta kaksplus. Kissa voi äännellä ja touhuilla tavallista enemmän laatikolla. Kissa menettää ruokahalunsa, on apaattinen ja levoton. Kissa saattaa jatkuvasti nuolla alapäätään ja sen vatsa voi näyttää turvonneelta. Pelkään vaan että jos tämäkään ei auta, en haluaisi luopua kissasta mutta ei ole kovinkaan mukavaa olla kämpässä missä haisee kissanpissa.


Jos kissan hengityksessä on ammoniakin hajua, se on jo merkki siitä että kissan virtsaputki saattaa olla tukossa ts. Miksi jauheliha haisee pissalle? Makean hajuinen virtsa voi olla merkki diabeteksesta, ammoniakin haju voi viestiä nestehukasta ja paha haju virtsarakon tulehduksesta. Ruokavalio tai sairaudet. Valkaiseva vaikutus perustui virtsan sisältämään ammoniakkiin.


Henkilökohtainen ominaisuus, hiki haisee sellaiselle? Myös virtsa haisee voimakkaalle. Tuntuu kuin koko elimistö olisi jotenkin.


Kun ihminen menee ketoosiin alkaa tulla kyseinen kissan pissan hajunen haju hengitysteistä.

Ei kissa haise millekään? Jätökset ja pissa sen sijaan joo. Ja mitä tulee kysymykseesi, kaikkia ei vissiin ammoniakin haju haittaa kun siihen tottuu ilmeisesti aika nopeasti.


Mulla on kissoja , eikä meillä haise kun hiekkalaatikon siivoaa tarpeeksi usein. Kysyn myös usein vierailta että haiseeko meillä, eikä kenenkään mielestä . Tavalliset oireet ovat alempien virtsateiden tulehduksesta tai ärsytyksestä johtuvia: tihentynyttä, pakonomaista virtsaamistarvetta, virtsaamista vääriin paikkoihin, pikkupissojen tirauttelua, tuloksettomia yrityksiä, virtsan verisyyttä, voimakas ammoniakin haju virtsassa tai hengityksessä, peniksen lisääntynyt . Todella toivon että leikkaus auttaisi vähän hajuhaittaankin, en niinkään itseni, vaan vanhimman narttukissan takia. Koukku rouva ei oikein arvosta kun Pyynön pissat haisee niin voimakkaasti, . Normaaleihin tahranpoistotuotteisiin verrattuna näissä on se etu, että ne tehoavat nimenomaan kissan- ja koiranpissan ammoniakkiin. Kuten tahrojen kohdalla yleensäkin, tuore tahra on aina helpompi puhdistaa. Gvk:n maali myös meillä haissut ammoniakille kohta kaksi kuukautta ja joudumme purkamaan maalatut seinät.


Gvk ei ole korvaamassa mitään, reklamaatio. Mistä voi johtua ammoniakilta haiseva hiki. Ongelmatapaus on päälle 30v. Virtsa ei normaalisti haise kovin vahvalta, joten pistävä haju voi merkitä virtsakivien tulehdusta. Diabeetikoilla veri voi haista makealle elimistöstä poistuvan sokerin takia.


Hajumuutokset voivat myös johtua ruoasta. Esimerkiksi parsan tiedetään muuttavan virtsan hajua merkittävästi. Kyllä, matossa oleva kissanpissa haisee , mutta lemmikin mukanaan tuomat hyödyt ovat kuitenkin haittapuolia suuremmat.


Eipä ole kissa sen jälkeen yskinyt. Jomman kumman pissa on alkanut haista yhtäkkiä aivan tajuttoman kauhealta, niin voimakkaalta ammoniakilta että meinasin ihan . Kohteen tunteminen on olennaista oikean puhdistusmenetelmän valinnassa. Kissojen pissa sisältää monia erilaisia kemikaalisia yhdisteitä. Osan niistä voi puhdistaa veden ja pesuaineiden avulla. Tästä syystä kotikonsteilla saadaan usein pois ainakin virtsan väri ja osittain myös haju.


Jos et ole juonut tarpeeksi, virtsasi voi tuoksua vahvasti ammoniakilta. Jos huomaat, että pissasi ei haise ainoastaan vahvalta, vaan pahalta, voi olla hyvä käydä tapaamassa lääkäriä. Valkosipuli ja sipuli eivät saa ainoastaan henkeäsi haisemaan , vaan myös pissasi.


Aiheeseen kissan pissa haisee ammoniakille liittyvät haut.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje