Kanan keittäminen kissalle

Eilen kokeilin piilottaa kanapalojen sekaan seitä (keitettynä) ja tottakai fiksuna kissana ruokalautaselta syötiin vain ne seit ja kanat nosteltiin nätisti lautaselta lattialle. Onko ideoita missä muodossa tai millä konstilla kissalle voisi kanaa antaa? Pelkkä kanapalojen paloittelu keittämisen jälkeen kun ei . Helppo kotiruokasekoitus koiralle saadaan esimerkiksi keittämällä riisi ( mielellään tumma tai täysjyvä) ja pieneksi pilkottua porkkanaa, tai lisäämällä porkkanaraastetta keittämisen loppuvaiheessa.


Lihan voit tarjota kissalle huoletta raakana, sillä kypsentäminen hävittää ruuasta vitamiinit. Hyviä lihavaihtoehtoja ovat mm.

Itse metsästettyä riistaa ei saa antaa raakana loisvaaran vuoksi. Sijainti: Lohja Liittynyt: 04. Re: Suolistoystävällinen kissanruoka. Keitetty kana , keitetty sei ja keitetty riisi, eli oikeassa olet Piiku Hymiö . Pirkka broilerin fileesuikale 2g naturel viestiä 14.


Lihaa kissalle viestiä 9. Raaka liha viestiä 24. Possun sydän viestiä 11. Välimuistissa Samankaltaisia Opas on tarkoitettu uusille kissanomistajille ja se toimii lisätukena kissan kasvattajan antamille hoito- ohjeille.

Kissasi on viettänyt elämänsä ensimmäiset viikot kasvattajallaan ja hän osaa parhaiten neuvoa kissan tottumuksissa ja rodun hoidollisissa erityis- piirteissä. Haluaisin kokeilla Paavo-pennule (5kk) tota sydäntä ym. Ettei rupea nirsoileen vanhempana ku nyt tuntuu menevän sellaiset ruuat mitä meidän vanhempi kissa Mölli (5v)ei ole koskaan oppinut syömään (esim. leikkele ja tuore kala ym.). Niin pitääkö se sydän keittää vai voiko (onko turvallista) antaa ihan . Kypsentäminen tuhoaa tauriinia ja B-vitamiineja, joten mikäli lihat annetaan kissalle kypsennettyinä, ovat lisäravinteet purkista tärkeämpiä.


Meillä on pikkukissojen kanssa aloitettu teollisilla ruuilla ja ruokavalioon. Kissan ravinnon tärkein valkuaisainelähde on liha. Siksi soveltuvat erinomaisesti ruhon halvat kohdat, joissa on rasvaa ja sidekudosta.


Keuhkot ja perna ovat arvottomia ruoaksi. Pitäis vauvalle keittää filesuikaleita, kuin kaua pitää keittää et on kypsii? Kauanko kananpojan koipireisiä pitää keittää, että ne ovat. Kauanko broilerin fileesuikaleita pitää keittää jotta ovat.


Lisää tuloksia kohteesta kaksplus. Useimmat kissat eivät nykypäivänä enää huolehdi itse ravinnon hankinnasta. Jos ne kuitenkin saalistaisivat itse ruokansa, muodostuisi kissan ruokavalio samoin kuin se on muodostunut kautta . Tärkein valkuaisaineiden lähde kissalle on liha, jota voidaan tarjota raakana tai kypsennettynä. Kypsennys kuitenkin tuhoaa suurimman osan kissalle elintärkeästä aminohaposta tauriinista, joten on suositeltavaa syöttää lihat raakana.


Omia ruokintakokemuksia ja - näkemyksiä. Oma kissojen ruokintafilosofiani on Parviaisen linjoilla.

Kissojemme ruokapöytään kuuluvat Rafaelon kiusaus -mureke, keitetty kala, keitetty broileri, . Broilerin eri osien ohella voi myös tarjota (raakaa) kananmunankeltuaista, joka on kissalle oikein hyvää ravintoa ja sen kissa hyödyntää 1 ( kana ). Ostin porsaan sydäntä kokeiluun, työkaveri (jolla myös kissoja) neuvoi keittämään tai pakastamaan ennen tarjoilua. Keittäminen tuhoaa tiaminaasin. Lisäksi runsas rasvaisen kalan syöttäminen saattaa aiheuttaa E-vitamiinin puutoksesta johtuvan keltarasvataudin ja kuoleman.


Kalapäivä maksimissaan kerran viikossa. Merikalat voi antaa raakana , mutta järvikalat on kypsennettävä loisvaaran vuoksi. Kypsentämisessä lihasta tuhoutuu monia kissalle tärkeitä vitamiineja. Ainoan poikkeuksen muodostavat järvikalat, jotka tulisi loistartuntavaaran . Tuoreidenkin munien kuoret lähtee kyllä ihan sirosti kun keittämisen jälkeen antaa munien hetken jäähtyä ja sitten vasta laittaa kylmään veteen.


Monet kavahtavat ajatusta siitä, että ostan kissanruokaa ihmisille tarkoitettujen lihojan hyllyiltä. Miksi jotain niin kallista ja hyvää pitäisi kissoille syöttää? Vastaus on yksinkertainen: kun ostan lihat - -alesta ja tungen pakkaseen, ruoka tulee halvemmaksi kuin lemmikkihyllyjen tuotteet.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje