Astianpesukone hana kiinni

Meillä on keittiössä hana , jossa on apk- hana. Olemme huomanneet, että kone pesee normaalisti, vaikka hana on kiinni ! Miten on, onko hana rikki, vai o. Yleensä aina keskiasennossa hana kiinni. Uusissa asunnoissa ei ole kuin kylmänvedenkäyttö ja sitä suosittelevat nykyään astianpesukoneiden valmistajatkin. Hana kannattaa aina sulkea kun konetta ei käytä, jos hana aina päällä, tulee kova paine letkuun ja tiivisteille ja jos tulee vuoto vakutuus ei korvaa , .

Kyl meinasin hermostua kunnolla kun tulin kotiin ja näin että pesukone päällä ja hana ei ole auki. Ohjelma oli pysähtynyt minuuttiin. Astianpesukoneesta tietävät!


Miks toi astianpesukone ei lähde käyntiin? Lisää tuloksia kohteesta kaksplus. Keskustelu - Laitatko pesukoneen hanan aika kiinni heti kun se on.


Välimuistissa Laitan aina kiinni , sekä pyykkikoneen että astianpesukoneen hanat. En mielellään poistu kotoa kun koneet pyörii, jos on pakko niin sitten katson että olen kotona kun ohjelma on loppumaisillaan.

Joka ainoa ammattilainen ainakin tietää perussäännön. Samoin sen, että kun tätä pyöritettävää venttiiliä kääntää, niin myötäpäivään auki ja vastapäivään kiinni. Toki noitten kahvaventtilien kahvat voi asentaa kumpaan suuntaan tahansa (kuten jo mainittiinkin), mutta eihän sitä muut esim. Vuodon mahdollisuus kannattaa pitää mielessä, jos omistat astianpesukoneen. Hanki vuotokaukalo, sulje hana kun et käytä konetta ja pysy kotona astioiden pesun aikana, niin todennäköisyys vakavaan vesivahinkoon pienenee oleellisesti, kiinteistövakuuttamisen asiantuntija Anssi Varpe Ifistä sanoo.


Ja astianpesukoneessa on vuodontunnistusjärjestelmä, ja koneessa elinikäinen takuu joka korvaa tunnistusjärjestelmän viasta johtuvan vesivahingon. Vastaa Ilmoita asiaton viesti. Jos kone ei käynnisty hanan ollessa kiinni niin voin olla varma ettei hana falskaa vettä ollessaan . Kysyin vaimoltani miten päin pesukoneen hana on kiinni ja samalla kerroin hänelle, että vakuutusmieheltä tuli loistava vinkki.


Kerroin vinkin taustalla olevasta vesivahinkotutkimuksesta. Vaimoni totesi, ettei tässä olla vuoteen hanaa suljettu eikä ole tarvetta aloittaa, kun hän ei varmaankaan muista avata . Kodinkoneiden merkkiäänet ärsyttävät. Rupesin miettimään, että miksi tuollainen virhealtis koneita rikkova käsikäyttöinen apk- hana edes pitää olla erikseen olemassa, jos kone kerran hoitaa. Kaikki kodinkoneet tulee vaihdetuksi ja lisäksi uusi astianpesukone.


Kävin tuossa tilaamassa astianpesukoneen ja aloin pähkäilemaan koneen asennusta ja vakuutusehtoja. Siitähän on sodittu pitkään, että. Huoneistossa ei ole myöskään mitään pääventtiiliä.


Eli jos astianpesukoneen hana.

APK ei silloin tee muuta kuin pumppaa vettä pois. Toinen mahdollisuus on se että tuleva magneettiventtiili on ollut liian kauan päällä kuiviltaan ja sen kela palanut. Käyttäjä saksma-a muokkasi . Kyseinen hana oli siis aina auki. No tuon tapauksen jälkeen kyllä väännän molemmat :).


Vakuutusyhtiön ehdot voivat yllättää. Esimerkiksi pesu- tai tiskikoneen kärähtämisestä tai letkun irtoamisesta aiheutuneita vahinkoja ei korvata kokonaan, jos et ole valvonut koneiden toimintaa. Niinpä olen oppinut, että en laita astianpesukonetta enkä pyykkikonetta päälle, jollen ole kotona koko sitä aikaa kun se kone pesee. Lähden vasta sitten kun saan.


Ei sitten ottanut heti vihjeestä vaaria, kun hana ei meinaa mennä off-asentoon? Myös vesiliitäntä pitää . No parempi vesivahinko nyt, kuin silloin, kun ei olla kotona. Pesu- ja tiskikoneen hanat aina kiinni , kun laitteet ei ole käytössä. Suattaapi koneet hajota jatkuvan vesipaineen takia. Mä en muuten ymmärtänyt kylpytakin pointtia.


Itse mietin sen kannalta, että vakuutusehdoissa on 1 selkeästi sanottu, että nuo hanat pitää olla kiinni kun konetta ei käytetyä. Vika kuitenkin oli tullut jo astianpesukonetta asentaessa, joten maksajaksi en joutunut eikä asunnonomistajakaan. Asunnosta piti kuitenkin muuttaa pois kuivauksen ja lattian vaihdon ajaksi. Tämän jälkeen on tullu tarkistettua vielä tarkemmin, että vesihana on kiinni , kun konetta ei käytetä.


Arvostettu ruotsalainen suunnittelija ja arkkitehti Thomas Sandell sai inspiraation hanasarjan suunnitteluun perinteisestä, vanhan ajan vesipumpusta. Mora Onessa on samanlainen kartiomainen runko sekä terävät kulmat yhdistettynä tasaisiin pintoihin. Mora One- hanasarjassa on luotettava ja pitkälle kehitetty tekniikka ja . Kone kannattaa myös pitää kiinni silloin, kun siellä on pesemistä odottavia astioita.


Vaikka turvakaukalo varoittaa mahdollisista vesivuodoista, silti pesukoneen hana on järkevää sulkea aina käytön jälkeen.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje