Pyykinpesukone vesihana kiinni

Pesukone valittaa vesihana kiinni. Laitan minkä tahansa pesuohjelman päälle, kohta syttyy punainen vikvalo vesihana kiinni kohtaan. Koneen saa uudelleen käyntiin, mutta saattaa tehdä tämän toiseenkin kertaan.


Joskus jotain kirjopesua tehdessä . Laitoin pyykit koneeseen ja koneen päälle ja noin 5min jälkeen menin katsomaan niin olin unohtanut hanan kiinni. Avasin hanan, mutta ei alkanut ottamaan vettä. Jurnuttaa vaan paikallaan eikä tee mitään, vähän hyrisee. Ja tämä on vuotta vanha kone, joten uskoisin uudempien olevan vielä tarkempia huomaamaan onko vettä vai ei. Joten et ole varmaankaan saanut aikaiseksi mitään haittaa.


Avaa hana ja aloita alusta. Muutin taloon jossa on pesukoneen hana. Hanassa on kierrettävä kahva jossa yleensä lukee onko pesukoneen hana kiinni vai auki, mutta tekstit ovat. Meniköhän astianpesukone rikki kun mies ei ollut avannut.


Astianpesukoneesta tietävät! Miks toi astianpesukone ei lähde käyntiin? Lisää tuloksia kohteesta kaksplus. Keskustelu - Missä asennossa venttiili on auki? Ainakin tavalliset palloventtiilit toimivat Davidin viestin mukaan.


Mitäköhän venttilejä mahdat tarkoittaa? Myötäpäivään aukeavat , en tiedä onko kahvan asento sitten poikkeuksellinen. Olikohan sittenkin vastapäivään.


En olekaan enää varmaa, muuta kuin siitä että putken suuntaisesti on kiinni. Jos kone ei käynnisty hanan ollessa kiinni niin voin olla varma ettei hana falskaa vettä ollessaan suljettu. Immeinen olen samaa mieltä, suljen aina astianpesukoneenhanan mutten aina pyykinpesukoneen , se on sen verran vanha että polttaa itsensä jos ei muista hanaa sitten laittaa päälle.


On laitettu pesukone päälle, ja lähdetty pois kotolta. Laite on sitten kuumentunut ja nukkasihti on hyvä sytyke siellä, kertoo palvelupäällikkö Antti Kuparinen If Vahinkovakuutusyhtiöstä. Myös sähkösaunojen huolimattomasta ajastamisesta . Myös koneen hana pitää muistaa sulkea käytön jälkeen.


Jos on, tiesitkö, että rikot vakuutusyhtiön suojeluohjeita laiminlyömällä valvontaa? Tämä tarkoittaa, että jos pesukone kärähtää ja aiheuttaa . Kysyin vaimoltani miten päin pesukoneen hana on kiinni ja samalla kerroin hänelle, että vakuutusmieheltä tuli loistava vinkki. Kerroin vinkin taustalla olevasta vesivahinkotutkimuksesta. Vaimoni totesi, ettei tässä olla vuoteen hanaa suljettu eikä ole tarvetta aloittaa, kun hän ei varmaankaan muista avata . Suljettava vesihana varmistaa, että vakavia vuotoja ei pääse syntymään silloin, kun pesukone ei ole päällä.


Heti pesun jälkeen kone on. Jos hana on kiinni niin sitten on aika mysteeri et mistä sinne koneeseen ilmestyy se vesi jos ei hanastakaan voi tulla. Ja jos se hana ei ole kiinni niin . Kuu- laventtiilin ansiosta pesukone pystyy jatkossa käyttämään pesuaineen täy- dellisesti hyväkseen.


Merkkivalo Liikaa pesu- ainetta vilkkuu nopeasti eikä ohjelma käynnisty. Pesutilan sisäkansi ei ole kunnolla kiinni. Sulje pesutilan sisäkansi huolellisesti. Suurin sallittu täyttömäärää näkyy näytössä.


Ruoanvalmistuksen ajan keittiön ikkunat ja parvekeovet kannattaa pitää kiinni , jolloin ruoan käryt poistuvat tehokkaammin eivätkä leviä muualle asuntoon. Onko lapsilukko on aktivoitu? Vesihanaa ei ole avattu tai vedenottoletku on mutkalla tai tukossa ( Vesihana kiinni -merkkivalo syttyy).


Helposti se onnistuu sulkemalla hana saippuoinnin ajaksi. Ja suihkukäynnit kannattaa ylipäätään. Jälleen kerran - laita hana kiinni , kun et tarvitse vettä. Vesi on tarpeen vain kasvojen. Vaikka pyykinpesukone käyttää vain kylmää vettä, kuluu pyykinpesussa enemmän rahaa veteen kuin sähköön.


Nyt hanan aukaiseminen ja kiinnilaittaminen tuli erittäin vaivalloiseksi. Hana ei suostu kääntymään muuten kuin erittäin suurella voimalla ja sittenkin vaivoin. Asuntomme hanoineen on valmistunut . Näin usein käy jos hana unohtuu kiinni kun kone käynnistetään. Pyykinpesukoneen ja astianpesukoneen yksiosainen vedenottoventtiili.


Tuloliitäntään katsottuna 90 . Itse olen molemmista koneista parikymmentä vuotta sulkenut hanan ja antanut vielä koneen imaista paineen pois ja venttiilit toimineet hyvin. Pidä hana kiinni , kun kone ei ole käytössä.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje