Pissi pois suihke

Tuhoa ei-toivottuja tuoksuja ja tahroja tehokkaasti! Tutkitusti tehokas CSI Urine - suihke tuhoaa tahroja ja ei-toivottuja tuoksuja! Suihke tekee taikojaan niin pehmeillä kuin kovillakin pinnoilla ja tehoaa uusiin, sekä jo pinttyneisiin.


Ympäristöystävällinen tahran- ja hajunpoistoaine lemmikkikotiin. Poistaa hajut, jotka houkuttelevat eläintä me. Tehokkaat pesuaineet ja muut lemmikkikodin hygieniatuotteet niin ulko- kuin sisätiloihinkin.


Klikkaa ostoksille ja sano hyvästit tahroille ja pissanhajulle! Täällä on varmasti monia jotka kamppailee ongelman kanssa jossa kissa pissinyt johonkin ja sen jälkeen ei haju lähde pois sitten millään. Olen itse kamppaillut oman kollikissani kanssa saman asian kanssa.


Yritin lemmikkiliikkeissä olevaa kissanpissan hajun poisto- suihketta eikä sillä ollut koskaan . Pissa -alusta Drymate Potty Pad Green on paras pissa -alusta pennuille ja iäkkäämmille koirille, joiden pidätyskyky on heikentynyt. Pissi Pois on desinfioiva pesuaine, joka neutralisoi bakteereja. Se on biologisesti hajoava ja vedellä laimennettavissa.


Tuoksu on raikas olematta kuitenkaan liian voimakas. PissiPois hajottaa hajumolekyylit ammoniakista ja näinollen pissa ei enää haise. Hyttysmyrkky haisee kylläkin, hetken verran, mutta haju laantuu noin viikossa. Kissaa se ei pitänyt sohvalta pois , mutta kun tajusimme kuinka kätevää on verhoilla sohva muovilakanaan, niin tämä ei haitannut enää niin paljon.


Kissa yhdistää virtsatessaan kokemansa kivun hiekkalaatikkoonsa, ja hakeutuu siksi pissimään pehmeille alustoille, esim. Pikainen eläinlääkärikäynti olisikin aina tällaisissa tapauksissa paikallaan, virtsavaivat ovat kissalle erittäin kivuliaita, ja tilanne pahenee . Riippuuu aika paljon myös. Kätevä käyttövalmis spraypullo. Toimii myös muihin hajuihin kuten koirat, hiiret ja muut lemmikkieläimet.


Myrkytön ja turvallinen käyttää eläinperheessä. Sopii kaikille pinnoille, ei tarvitse huuhdella pois. Mies nimittäin sanoi että Nuutti oli jo paripäivää sitten kuopsutellut siinä tuolilla tyyliin kuin hiekkiksellä ja oli kissan siintä hätistänyt pois. Saa suihkeena ja tiivisteenä Hymiö . Välimuistissa Samankaltaisia Kerran myös suihkutin tekstiiliin, josta piti saada kissan pissan haju pois ja toimi! Aika voimakas tuoksu suihkeessa on, mutta ei ole vielä ainakaan pahemmin häirinnyt vaikka olen tuotetta jo jonkin aikaa käyttänyt.


Myös käytetään kun koiranpentu ei osaa vielä pidätellä kunnolla ja ilo pissiä tulee sillon tällön. Olisikohan tuosta aineesta apua: Pissi pois. Yritä jollain hyväntuoksuisella puhdistusaineella ja sirottele Kissanminttua eri paikkoihin,niin ei kissa enää pissa sun huonekaluihisi. Get off suihke eläinkaupasta. Hinkkasin lattiaa, etikkaliuoksella, pesuaineella, tolulla, mäntysuovalla, sitruunavedellä jne.


Sitten hain eläinkaupasta semmoista pissa pois - suihketta ja se auttoi! Toki laminaatti on edelleen pilalla yhdestä huoneesta, koska pissa oli ehtinyt sinne imeytyä (saumat koholla), mutta eipä . Pissapaikat pitäisi joka kerta pestä täysin hajun pois vievällä aineella (parasta etikka ja Pissi pois - suihke ), jonka jälkeen paikka käsitellään Feliway-suihkeella ( saa eläinlääkäriltä, apteekista). Suihketta kannattaa laittaa pari kertaa päivässä useiden päivien ajan, jolloin kissa unohtaa paikan. Ja kissan pissa haisee erittäin pahalle. Stay away- nimistä suihketta jonka pitäisi olla ilkeä haju kissalle.


Meillä väärään paikkaan tulleet pissat hangataan pois mänty-Tolulla. Etikkaa en ole kokeillut. Olen kyllä kuullut, että nämä tavalliset pesuaineet vaan lisäävät kissan pissaamishimoa.


Kokeilimme kerran eläinruokakaupasta ostettua Pissi - Poissia, mikä haisi lattiassa vielä pahemmalle kuin kissan pissa ! Kyllä minä sitä toruin aina. Auttaisiko leikkaus asiaa? Tietenkin olen sitä mieltä että kissa pitää leikata niin pian kuin mahdollista, mutta mietin että johtuuko asia siitä vai jostain muusta syystä.


Vinkkejä pissailun lopettamiseen? Ostin eilen pissa pois - suihketta ja käytin sitä tänään aamulla, katsotaan toimiiko . Suihkuttelin äsken Pissi - pois suihkeella ja jätin ulos (KORKEALLE) kuivumaan. Onko pesä pakko heittää pois, mikäli suihke ei auta?


Harmittaa vain, sillä ostin pesän vasta vähän aikaa sitten ja juuri se on pojan lempinukkumapaikka Itku Juttelin äsken naapurin kanssa ja sama kolli oli käynyt merkkaamassa tuuleentumassa . Sumuta ainetta tahrakohtaan ja anna vaikuttaa jonkin aikaa. Pyyhi sitten tahrakohtaa kostealla kankaalla useaan kertaan, huuhdo liinaa välillä. Anna sohvan kuivua hyvin. Todennäköisesti pissa on kuitenkin ehtinyt imeytyä niin .

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje