Haiseeko leikatun kissan pissa

Onko normaalia että kissan pissa haisee niin voimakkaasti että hiekkoja vaihtaessa silmiä kirvelee ja tulee sellainen hiusvärimäinen voimakas haju, tule. Ennen kun kissa leikattiin , . Illalla mieheni tuli sanomaan, että miksi kissojen hiekkis haisee niin kamalalle ja menin haistelemaan ja taas sama haju. Eli hyvin voimakas virtsan haju. Kuin olisi pitkään ollut laatikko siivoamatta tai vähän kuin leikkaamaton kissa olisi ruikkinut nurkkiin. Ja nuo siis on leikattuja molemmat.


Keskustelu › Koti › Lemmikit Välimuistissa Samankaltaisia 3. Ja kissan pissa haisee erittäin pahalle. Välimuistissa Samankaltaisia 11. Kissan pissan haju, miten pois 9. Leikatulla kissalla pienet pissat usein tarkoittavat monesti sitä, että kissalla on jokin ärsyttävä tekijä, joka laittaa kissan yrittämään pissaamista usein. Syynä on yleensä virtsarakon tulehdus (joko bakteeritulehdus tai steriili niin sanottu. idiopaattinen kystiitti) tai virtsakivet ja virtsakivet.


Hieman hassu otsikko, mutta en osaa selittää paremmin. Leikattu uros kissani on pissaillut toisinaan minne sattuu, leikkauttaminen ja karkoitusaineet toimivat ihan hyvin ennen. Mutta nyt kissa näyttää siltä kun pissaisi jonnekkin väärään paikkaan ja voisin vaikka vannoa että ko. Tutuilla on myös kissoja ja kyllä siellä kusi haisee , vaikka he kuinka väittävät käyttävänsä laadukasta hiekkaa! Meillä käytetään pellettejä eikä pisut haise ( meillä on kaksi leikattua kollia).


Kysyisin lähinnä siitä, että miten muiden kokemukset siitä, haiseeko kollin pissa enää niin voimakkaasti ammoniakille, kun on leikattu ? Todella toivon että leikkaus auttaisi vähän hajuhaittaankin, en niinkään itseni, vaan vanhimman narttukissan takia. Koukku rouva ei oikein arvosta kun Pyynön pissat. Leikatun kissan virtsa LAADUKKAASSA hiekassa ei haise miltään, jos hiekkalaatikko putsataan päivittäin. Niksejä, joilla saa kissan pissan hajun pois.


Minulla on leikattu tyttö sisäkissa , puolitoista vuotias. Lisää tuloksia kohteesta kaksplus. Nyt on alkanut pissakippo haista todella voimakkaalle virtsahapolle. Mitään muuta muutosta kissassa ei ole. Voiko hajua saada millään laimennettua?


Useimmat lemmikkikissat ovat leikattuja , eivätkä ne suihkauttele sisällä, koska ne eivät ehkä koe tarvetta siihen. Virtsateiden tukkeutuminen ja tulehtuminen ovatkin yleisimpiä syitä siihen, miksi kaupunkilaiskissa pitää viedä eläinlääkärille. Sisätilojen merkkailu kertoo, että kissa tuntee . Olen antanut itseni ymmärtää, että kun poikakissa leikataan , sen pissan haju laantuu vähemmän pistäväksi ajan myötä. Onko tämä oikeaa tietoa vai haiseeko joillakin leikatuillakin poikakissoilla pissa voimakkaasti ammoniakille kuten meidän Nicolla?


Nicon leikkauksesta on kylläkin kulunut vasta parisen viikkoa . Ongelmana on kissanpissan haju, joka tarttuu vaatteisiin. Lemu on heillä aika kova, koska kissan hiekka-astia on eteisessä ja sitä ei puhdisteta tarpeeksi usein. Lainaus: leikattu kissa ei haise. Kaikkien kissojen pissa haisee , mutta hyvällä huolenpidolla hajuhaittoja ei tule.


Leikatut kissat elävät leikkaamattomia pidemmän elämän, eivät mourua, merkkaa reviiriään virtsalla eivätkä karkaile ulos herkästi. Leikattu kissa kiintyy omistajaansa lujemmin kuin leikkaamaton. Kollikissan kivekset poistetaan anestesiassa pienen . Välimuistissa Se, että kissa pissaa muualle kuin laatikkoon, voi johtua joko psyykkisestä tai elimellisestä ongelmasta, muistuttaa eläinlääkäri Teija Viita-aho. Kun aletaan selvittää, miksi.


Käytä hajua poistavia pesuaineita, sillä kissa tekee helposti tarpeensa paikkaan, jossa haisee valmiiksi tuttu virtsan haju. Sijoita yksi laatikko lähelle . Kyllä kerrostaloissa osataan! Niin kissan pissastako on edelleen kyse? Meidän kissat käy vain omalla laatikolla.


Sisäkissoja ovat ja leikattuja ulkoilevat vain valjaissa. Ei pidä yleistää kaikkia kissan omistajia! Vastaa Ilmoita asiaton viesti. Jippijaijee on kevät ku kissankusi haisee.


Ollaan ihmetelty myös sitä, että. Ja tietysti Odin pissaa myös lattialle yms.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje