Tunkkainen haju pois vaatekaapista

Kun laitan puhtaat, vastapestyt, tuoksuvat vaatteet vaatekaappiin , haisevat ne jo seuraavana päivänä tod. Olen kokeillut kaapin perusteellista siivoamista ja kaikkien vaatteiden uudelleen pesua ja tuulettamista, mutta haju tulee silti. Itselläni alkaa tosi äkkiä vaatteet haisemaan tunkkaiselta.


Tulvahtaako vaatekaapista ummehtunut haju ? Kaapin tympeä haju voi johtua huonosta ilmanvaihdosta.

Teen oloni mahdollisimman mukavaksi eli laitan stereot täysille, kynttilät palamaan, suklaata suuhuni, hiukset pois silmiltä ja ylleni löysimmät housuni, jotka eivät purista yhtään mistään. Ostettiin reilu vuosi sitten kaksiosainen uusi vaatekaappi. Toisen oven takana on lasten vaatteita ja toisen oven takana sänkyvaatteet. Sänkyvaatteiden puoli haisee hirveän tunkkaiselta.


Olen pessyt koko kaapin etikalla, soodalla, sitruunavedellä, pitänyt kaapissa soodapurkkia, kahvinpuru pussia ja ties mitä hajusieppoja. Onko heti home-epäiltävä kun vaatteet haisee? Ummehtunut haju pois kaapista 20.

Lisää tuloksia kohteesta kaksplus. Meillä meni koko makuuhuone uusintaan pienestä vanhan hajusta vaatekaapissa. Toisinaan tunkkainen haju kotona saattaa yllättää.


Hajut saa pois kätevästi helpoilla nikseillä, jotka on todettu toimiviksi jo vuosikymmenien ajan. Vaatekaapista tunkkainen haju poistuu, kun hyllylle asettaa muutamaksi päiväksi etikalla täytetyn kupin. Haiseeko vastapesty pyykkisi tai pyykinpesukoneesi pahalle ja tunkkaiselle ? Paha haju pyykeissä johtuu useimmiten pyykkiin kertyneestä homeesta ja bakteereista. Estät parhaiten hajujen muodostumista . Mielestäni pyykit eivät haise, kun otan ne koneesta pois. Ennemminkin niissä on raikas pesuaineen tuoksu.


Kaapin muut tekstiilit eivät haise samalle kuin lakanat. Vaatteet raikkaina vaatekaapissa - vinkkejä? Hyvä tuoksu vaatekaappiin ? Etikka huoneilman raikastajana 26.


Keskustelu - Harvoin käytetyt lakanat haisevat - miksi?

Välimuistissa Kuitenkin pyykistä tullessa lakanat ovat ihan normaaleja, kaapissa pitkään ollessaan niihin tulee tuo kumma, mökkisä haju. Itse huomasin, että kun luontoa säästääkseni vähentänyt pesupulverin määrää, että lakanat eivät enää tuoksuneetkaan raikkailta, vaan alkoivat haiskahtaa tunkkaiselta. Ootteko keksiny mitään tehokasta vaatekaapin raikastinta. Näillä nikseillä karkotat hajut – Lifestyle. Ajattelin kokeilla ruokasoodaa poistamaan pahaa hajua vaatteista.


Parhaiten hajun havaitsi ja havaitsee avaamalla vaatekaapin oven ja nuuhkaisemalla. Sellainen kevyt, tunkkainen yleislöyhä leijuu koko kaapissa. Kun vaatteita yksitellen haistelee perusteellisemmin, ei hajua oikein enää tavoita. Kyse ei kuitenkaan ole todennäköisimmin vaatekaapin hajusta, vaan vaatteiden, sillä olemme . Ilmanvaihtoa voi parantaa esim.


Tämä 60-lukulaiselta näyttävä pikkukaappi löytyi Vinolan kellarista. Sitä oli säilytetty siellä vuosia, ja asuintilaan tuotaessa haju oli älyttömän tunkkainen. Tarkoitus on käyttää sitä vaatekaappina , joten lemu oli saatava jotenkin pois.


Käytän muutenkin paljon soodaa ja etikkaa siivouksessa, mutta nyt pääsin . Talossamme on alkuperäiset lastulevyseinät. Otin yhdestä vaatekaapista ,joka on ulkoseinän vieressä, alimman tason pois niin sellainen hieman pistävä ja tunkkainen haju sieltä pölähti lattiatasosta. Lampulla olen tutkin kaappien pohjia, seinien alanurkkia, mutta ei ole kupruja eikä maaleja tai tapetteja ole . Haju on alkanut tulemaan, vaikka ollaan asuttu tässä asunnossa vasta kk. Sen verran siis pohjimmaiset liinavaatteet on kaapissa lojuneet. Tuota tunkkaista hajua ei ole kaapissa, jossa vaatteita ei ole . Unohtuiko jokin vaatekappale vuosiksi kostealle vintille tai vaatekaapin perälle?


Homeen haju lähtee pois vaatteista helposti, kun noudatat ohjeitamme. Paikallistin hajun kylpyhuoneeseen ja vaatehuoneeseen kylpyhuoneen seinän taakse. Paniikki alkoi kasvamaan, enkä saanut asialta rauhaa. Aloin jopa epäilemään, että kosteusmittaustulokset olivat virheelliset, kun asunto oli ollut . Jonkin aikaa olen huomannut vaatteiden haisevan (varmaan ollut alusta asti) ja isännän mielestä se on vanhan talon hajua.


Alakerran vaatekaapissa olevat ulkovaatteet mielestäni haisevat. Lisäksi yläkerran vaatehuoneessa olevat, joskaan ei niin . Ei mitenkään menneestä ajasta kertovan tunkkaiselle vaan aika tyrmäävän pahalle. Naapuri oli yrittänyt elvyttää tästä kelpo yksilön, mutta perääntynyt aikeissaan juuri tuon hajun takia. Siellä on kuulemma aikoinaan.


Olisiko kenelläkään vinkkiä, miten hajun voisi saada pois ? Aiheeseen tunkkainen haju pois vaatekaapista liittyvät haut. Puuttuu: vaatekaapista.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje