Pesukone laskee vedet lattialle

Ymmärtääkseni missään kotipesukoneissa ei ole edes poistopuolelellakaan koskaan mitään venttiiliä, vaan täysin avoin putki väljäsiipisen poistopumpun läpi. Eli jos poistoletkun pään laskee alle pesualtaan vedenpinnan, vesi ja roskat valuu vapaasti pois. Kuten jokainen pesukonetta joskus käyttänyt on . Eli linkouksen aikana alkaa valua vähän vettä koneen alta,jostain kaiketi vuotaa mutta mistä? Vuotavatko liitokset tai hana?


Onko pesuainelokero paikallaan? Liika pesuaine voi aiheuttaa ylivaahtoamista. Puhdistin sivustatäytettävän vanhan pyykinpesukoneen kayttämällä tyhjänä kuumimman pesuohjelman. Kone oli vuotanut jostain pohjalta ehkä noin pari litraa vettä lattialle. Mies oli hetki sitten viel täs ku olin koneel ja nyt se lähti.


O Ja sieltä nukka sihdistöä se tosiaan puski vettä. Pesukone vuotaa alakautta 28. Korvaako vakuutus, kun tiskikone vuotanut lattialle ? Pyykinpesukoneen postovesi nousee lavuaariin. Lisää tuloksia kohteesta kaksplus. Huomasin eilen, että pesukone (Rosenlew, päältä täytettävä) ilmeisesti vuotaa hieman jostain alta.


Kun vesi tulee paineella, se rikkoo läpän joka estää vettä virtaamasta väärään suuntaan, Siloin vesi tunkee ulos sieltä mistä se pääsee. Hyvä jos tulee ulos lattialle. Poistopumpussa on suutin . Kone on edestä täytettävä, eikä se luukun tiiviste näytä vuotavan.


Kysymys kuuluukin, että mistäs nyt lähdetään arpomaan? Lisäkyssärinä vielä, että kun kone on vessassa, missä on myös suihku. Eli lattian pitäisi kestää huoletta tuommoinen arviolta 2-6dl vesiannos , niin jos vuotokohtaa ei löydy, niin voiko . Ei se putsailemalla korjaannu jos siinä on vuoto. Kai vuoden vanhassa koneessa on vielä takuu voimassa niin ei muuta kuin otat yhteyttä sinne mistä kone on ostettu ja pyydät takuuhuoltoa koska vedet tulee lattialle. Mulla väliin kone on päästänyt alle vähän, ja epäilin sillä kertaa sen johtuvan ehkä siitä, että olen laittanut liikaa pesuainetta, johonkin sellaiseen mihin kai suositellaan käyttämään normaalia vähemmän.


Ja mulla kun tuo ryttyilee välillä, kun poistopumppu ei toimi oikein, niin silloin sitä vettä alkaa pursua . Perheen uskollinen Rosenlew merkkinen vaatteiden puhdistaja on alkanut kiukutella. Voit testata vedenpaineen ottamalla letkun irti hanasta ja laskea vettä ämpäriin. Tai voit irrottaa tuloletkun pesukoneesta ja laittaa letkun pään lattialle ja laskea vettä hanasta ämpäriin.


Siinä tapauksessa sinun täytyy vaihtaa magneettiventtiili. Ongelma on seuraavanlainen: Kun käynnistää (tavallisen) pesuohjelman, kone alkaa ottaa vettä sisään ja päästää sen pois poistoputkea pitkin sitä mukaa kun vettä tulee. Koneen malli ja merkki: Candy GO 167DF - 89S Välillä jo kun koneen pistää päälle niin kone ottaa epätavallisen kauan vettä ja poistaa sen suoraan. Nyt tuli sellanen dilemma tässä putkiremontin keskellä, että työmiehet eivät suostu asentamaan pesukonetta takaisin paikoilleen. Muutama ongelma seuraa: 1. Veden sisääntulon putken kierteet eivät täsmää seinän hanan kanssa = ostan välikappaleen (?).


Veden ulostulo putki tungetaan vaan tollaseen . Itselläni oli samanlainen ongelma ja se johtui siitä, että pesukoneessa olevan käsintyhjennysröörin putkin oli löysällä ja se sitten vuoti vettä lattialle. Nykyiset koneet ovat yleensä aika onttoja ja niissä on sisällä . Puuttuu: laskee IL lukijat kertovat vesivahingoista: Ovelle tuli itkevä nainen. Vuokrakämpässä asuessani sattui vesivahinko astiapesukoneen vuoksi.


Välimuistissa Samankaltaisia 1. Huomasin että pesukoneessa on jotain vikaa vasta, kun keittiön parketti alkoi kupruilla ja sieltä nousi vettä lattialle astuessa. Keittiön koko lattia piti repiä irti ja uusia. Naapuritalot tarkistettiin, mutta onneksi vesivahinko ei ollut levinnyt . Asenna pesukone vakaalle ja tasaiselle lattialle ,. Veden pinta ei sen vuoksi näy luukun lasin läpi joissakin ohjelmissa pesuohjelman aikana.


Pese täysiä koneellisia, jotta sähkön, veden ,. Näistä tekijöistä riippuen pesukone laskee ohjelman keston uudelleen ohjelman. Olen laittamssa pesukonetta yksiöni keittiöön keittiöremontin yhteydessä. Hyvin vähän keittiökaapistojen tai pesukoneiden myyjät tietävät asiasta.


Olen saanut kahta täysin vastakkaista infoa. Toiset sanovat, että koneelle pitää jättää vähän tilaa . Sopivasti käteen osui Expertin mainoslehti, jonka etusivua koristi sivun mainos Mielen WDA111- pesukoneesta. Vesieristetyssä, lattiakaivollisessa kodinhoitohuoneessa ei ole mikään ongelma, jos kone laskee vedet alleen.


Tiiviste falskaa lirauksen vettä lattialle , mutta muuten ei ole valittamista.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje