Paksu sauvakiharrin

Remington Pearl kiharrin CI95. BaByliss Paris Fun Style. Välimuistissa Samankaltaisia 16. Itselläni on tosi liukkaat ja paksut hiukset (puolipitkät), sauvakihartimella saa helposti kauniit ja kestävät kiharat.


Jopa minä, maailman huonoin tukan laittaja osaan tehdä sillä vempeleellä kiharat. Suoristuraudalla ei onnistu sitten millään, eikä kiharasta edes tule . Ylelliset kiharat kartiomaisella Silk-sauvakihartimella! Aseta kiharrin hiusten tyveen ja kierrä hiuksen kihartimen ympärille, pidä hetki latvaosasta kiinni ja vapauta kihara. Kihartaminen on helppoa ja nopeaa.


Mukana pakkauksessa on lämmönkestävä hansikas . Tänään alkaa käkkäräviikko jee! Ylempänä näkyy siis tuo minun vanha vanha REMINGTONin Pro Curl kiharrin jolla olen jo muutaman vuoden tehnyt kiharat ja laineet hiuksiini. GHD:n juttuja ei kyllä siis turhaan kehuta :D No näin mä juuri tein ja ei ihme kun tuli sitten niin hyvä kihara, vaikka oli paksu osio, ihan mahtava vehje!


Valeran Wave Master ammattitason laineraudassa on paksu keraaminen päällys ja korkeatasoinen ionisointi. Käsittele hentoja ja hauraita hiuksia matalalla lämpötilalla. Paksut tai huonosti kihartuvat hiukset vaativat kuumempaa muotoilua. Liian kuuma kiharrin vahingoittaa hiuksia, jos lämpötilaa ei valita oikein ja hiuksia suojata.


Ennaltaehkäise vaurioita levittämällä lämpösuojasuihketta kaikkialle kuiviin hiuksiin. Paksu sauvakiharrin sopii hienosti paksuhiuksisilla, joille pieni sauvakiharrin on liian työläs. Helppo tehdä myös hyvin pitkiin hiuksiin, sillä kiharan voi kieputtaa puikon ympärille pätkä kerrallaan. Miten: Vie sauva hiusosion tyveen ja kieputa hiusta sormilla sauvan ympärille aina latvaan saakka. Aivan mahtava kapistus :) Kiharat tulee helposti ja nopeesti (itellä menee paksuihin ja suht.pitkiin hiuksiin n. min) ja ennen kaikkea ne on kestävät!


En oo eläissäni saanu kiharoita pysymään yhtä pitkään kun tuolla kihartimella ( seuraavanakin päivänä on vielä selkeet kiharat, ellen sit oo ollu jossain vesisateessa). Olen viimeiset kymmenen vuotta etsinyt paksua rautaa, jolla saa tehtyä ” julkkiskiharat” mutta en ollut löytänyt sellaista Suomesta. Olinkin todella innoissani, kun sain testiin mm kiharrinpuikon, jolla saa tehtyä suuria, pehmeitä kiharoita. Aloitin kihartamisen sen ihmeemmin ohjeita lukematta, koska mähän . Plussaa myös siitä, että rauta kuumenee niin kuumaksi ja nopeasti, että 10min ja mun paksu ja pitkä tukka on täynnä kiharaa:) Tällä saa todella erilaisia . Joudun pitämään varmaan pari minsaa, eikä kiharoita voi kiharoiksi sanoa. Pitkään eli vuosia etsin kunnon kiharrinta ja kun tuo kallis tuli vastaan, ostin.


Alaselkään ulotttuvat suht paksut. Luxury Pearl Ceramic -kihartimen pinnoite sisältää aitoa helmiäistä, jonka ansiosta kiharrin säilyttää tasaisen lämpötilan muotoilun aikana. Lämpenemisaika kestää vain sekunttia, jolloin kiharrin on käyttövalmis.


Pitäis ostaa kans toi paksu :) Ei tarvis siihen pieneen rullata nii paljo hiusta! Viilennetty pää suojaa palovammoilta. Kiharrin liukuu hiuksen pinnalla vaivatta.


Testaajan kommentti: Odotin tältä kihartimelta paljon, koska se oli halkaisijaltaan melko iso ja lupasi tehdä isoja Hollywood-kiharoita. Ehdin jo mielikuvissani nähdä päässäni upeat ja täydellisen muotoiset enkelinkiharat. Harjaa hiukset ja sido noin puolet hiuksista kiinni hiusklipsillä pään päälle, jolloin saat käsiteltyä alemmat hiukset paremmin.


Ota hiuksista osio ja vie kiharrin hiusosion tyveen. Suihkuta osioon muotoilusuihketta. Kieputa hiusta sormilla kihartimen ympärille aina latvaan saakka. Paksua kiharrinta käyttäessä voit kihartaa . Upea helmiäisillä ja ruusukullalla koristeltu kiharrin , jolla luot hetkessä isot ja kauniit, koko pitkän päivän kestävät kiharat.


Raudan älykäs OptiHeat-tekniikka johtaa lämmön juuri sinne, missä sitä eniten tarvitaan. Hiusten tyvessä, jossa ne ovat paksuimmillaan, käytetään näin korkeampaa kiharruslämpötilaa kuin .

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje