Pakastimen korjaus

Kalis kun kalkkarokäärme, nyt kehrää hyvin. Kannattaako vanhaa pakastinta korjata? Rikki menneen pakastimen korjaaminen on kestävän kehityksen kannalta hyvä, mutta taloudellisetkin seikat pitää ottaa huomioon. Termostaatin uusiminen muutaman vuoden ikäiseen laitteeseen vielä kannattaa, jos laitteeseen muilta osin ollaan tyytyväisiä.


Pesukoneissa on useimmiten kyse elektroniikan rikkoutumisesta kun taas jääkaappien ja pakastimien osalta tavallisin on kompressorin rikkoutuminen. Televisioihin tulee enemmän ulkoisia vaurioita eli näyttö tai elektroniikka rikkoutuu. Useimmiten uuden laitteen ostaminen tulee vanhan korjaamista . Jääkaappi- pakastimen jääkaappi rikki 2. Lisää tuloksia kohteesta kaksplus. Kodinkonehuolto AH Lesch Ky huoltaa ja korjaa pakastimet Helsingissä ja muualla Uudenmaan alueella sekä koko Etelä-Suomessa.


Huoltoliikkeemme sijaitsee Helsingissä Herttoniemessä. Teemme huoltotyöt kaikenlaisille pakastimille, myös integroiduille malleille. Jos laitteesi arvo on ikävähennysten jälkeen yli 3euroa, voit tilata korjaajan, joka tekee lopullisen arvion kannattaako laitteesi korjata vai vaihtaa uuteen. Jos korjaaminen kannattaa, sopikaa, miten ja milloin työ tehdään. Muista myös selvittää korjaajalta, onko kylmälaitteesi takuu voimassa ja hoituuko korjaus takuutyönä.


Mitä maksaa kylmäaineet ja kompuran vaihto pakastimeen ? Katselin tuossa hintoja, niin n. Kaapin hinta kuitenkin n. Tarkastuksella saadaan selville kuinka paljon koneen korjaus maksaa,jos konetta. Alla vakuutusyhtiöiden yhteystietoja. Harmitti kun piti hankkia uusi pakastin ja sille luvattiin 8–vuotta käyttöikää.


Edellinen pakastin kesti vuotta, Kuluttajatutkimuskeskuksen erikoistutkija Johanna Varjonen sanoo. Varjosella on kokemuksia siitä, että vanhan korjaaminen kannattaa. Astianpesukoneen luukku hajosi eikä sitä saanut kiinni. Kysymys kuuluukin, mitä tuollainen korjaus yleensä kustantaa? Uusi kaappikin kun maksaa 1- 400?


Lähinnä ottaa pattiin se että kaappi on vain 8v vanha ja sitä on jo kerran korjattu, prkl. Update Kävin hankkimassa uuden termostaatin mutta vanhan irroitus . Asiakkaat olivat ostaneet kesämökille jääkaappi - pakastimen 6eurolla. Laitetta käytettiin noin neljä vuotta kesästä syksyyn, kunnes pakastinosa rikkoutui.


Pakastin hajosi ennen aikojaan. Korjaus olisi maksanut 8euroa. Myyjä ja ostaja eivät päässeet sopuun siitä, paljonko ostaja maksaisi välirahaa uudesta . Ja usein laitteiden elämää voidaankin pitkittää pienillä korjauksilla. Hannu Rautavuori toteaa kuitenkin, että ammattitaitoinen korjaaja osaa arvioida korjauksen kannattavuuden ja kestävyyden.


Kesähelteillä jääkaapit ja pakastimet sanovat itsensä irti. Imuroi jääkaapin ja pakastimen takaosa varovasti kerran vuodessa. Puhdista sulatettujen laitteiden sisätilan hyllyt, seinät ja haihdutuskaukalo. Tarkista, ettei jääkaapin poistovesiaukko ole tukkeutunut. Pese pari kertaa vuodessa pyykinpesukone tyhjänä asteen pesuohjelmalla, useamminkin, jos . Palveluihimme kuuluvat kodinkoneiden, pesulakoneiden ja kiukaiden huolto, korjaus , asennus, myynti ja varaosamyynti.


Kokeilin samaa myös pakastimen kanssa ja toimi se siinäkin. Meillä on Rosenlewin kaapit, mutta kun avasin yläpanelin ja vaihdoin sen kondensaattorin, niin piirilevyt olivat molemmissa samat ja Elektroluxin tekemä. Ehkä noita samoja piirilevyjä käytettän siis muissakin merkeissä. Asennusohjeiden asianmukaisuus. Oliko korjaamolla oikeus periä maksu kotikäynnistä?


Asunto-osakkeiden kauppa. Kohteen laadusta annetut tiedot. Meillä on vuosien kokemus esimerkiksi jääkaappien, pesukoneiden ja pakastimien huolloista ja korjauksista. Siemensin, Boschin, Gramin, Ariston ja Indesitin kodinkoneille.


Käytössämme on täydellinen valikoima kodinkoneiden varaosia.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje