Millä kissanpissan haju pois

Toissa yönä luikautti mun päälle, joten peitto, minä ja sohva oltiin märkiä. Mutta haju sohvasta ei ota. Miten saa kengistä pois kissanpissan hajun ? Millä saa pissan hajun pois matosta? Lisää tuloksia kohteesta kaksplus.


Katso vinkit kissan hajun poistoon.

Otsikossa taisikin tulla jo kysymys? Eli miten saa kissan pissan hajun pois ? Meillä on kissa, joka välillä osoittaa mieltään pissaamalla keittiön pöydälle ja ilmeisesti parvekkeelle(hajusta päätellen). Syynä ei likainen hiekkalaatikko.


Keskustelu - miten kissanpissan haju pois vaatteista? Kissanpissan haju pois puuterassilta 25. Välimuistissa katti kusi vaatteiden päälle ja pesukoneen pesu ei hajua vienyt kokonaan pois.


Siellä ei saa olla mitään ylimääräistä lattialla.

Kerran jäi kaupasta tulon jälkeen muovikassi, jossa oli vissypulloja ja koiranruokapurkkeja, purkamatta. Taloa on kyllä siivottu ja se onkin ihan siisti mutta sellainen kissanpissan pinttynyt haju siellä on. Tuntuu, että haluan kuurata joka nurkan mutta millä ? Ensimmäistä huonetta emme remontoineet lattiasta ihan yhtä huolella heti (vain pois päällysteet , huolellinen pesu ja uusi päällyste) niin uusiksi meni, . Miten pissan haju pois lapsen vaatteista. Lähteekö kissan haju ikinä asunnosta?


Miten kissan ja muiden eläinten pissan hajun saa pois? Löydät alta neuvot myös siihen, mikäli taloudessa haisee koira. Osaisiko joku neuvoa millä keinoin voisin saada ostamastani kerrostaloasunnosta vuosien aikana tiivistyneen kissan pissan hajun pois ? Parketit, muovimatot, jalkalistat ja oikestaan kaiken muunkin olen jo poistanut, mutta haju tuntuu jääneen tietyissä kohdissa myös betonilattiaan ja seinään!


Märkä läiskä olohuoneen lattialle ei välttämättä ole peräisin taaperosi mehumukista. Ennen jynssäämisen aloittamista mieti kuitenkin, miksi vahinko edes tapahtui. Kun löydät syyn kissan käytökseen, sinun ei . No niinhän siinä sitten kävi. Pääsin juuri kehaisemasta, että meidän kissa on kyllä tosi siisti, se ei ikinä ole pissaillut ympäriinsä, eikä siitä mennyt paria päivääkään niin löytyi pissaa sohvalle unohtuneista vaatteista.


Normaali pesu ei auttanut lemuun. Taloyhtiömme koirat ovat saaneet jostain päähänsä ottaa naapurimme tuijat yleiseksi pissamispaikaksi.

Yksi kun käy niin muut merkkaavat päälle ja säälittää naapureita kun heillä on niin hieno tuija-aita. Eli onko mitään ainetta, jolla hajun saisi peitetty? Lähetä yksityisviesti tälle käyttäjälle . On olemassa lukuisia syitä , miksi rakkaat karvaiset kissaystävämme pissivät vääriin paikkoihin. Tahraton tarjoaa menetelmän, jolla eri kerroksiin pakkautunut pissa hajuineen ja värijälkineen saadaan pois.


Voimakas haju leviää talojen nurkissa. Merkkaamista voi yrittää. Mitään toimivia kotikonsteja merkkailun estämiseksi Kauraoja ei keksi. Kun koko kuistin nurkat desinfioi etikalla niin toki hetken aikaa etikka haisee, mutta se poistaa sitä pissan hajua kyllä. Kokeilin hyvää ainetta,urea off eli pissi pois.


Pesin siis ihan uudella rätillä lattiat. Rätillä ei mopilla ja kontaten. Olisiko kenelläkään mitään vihjeitä tähän?


Imeekö muovilattiat jotenkin . Viimeistele pyyhkimällä kuivalla pehmeällä liinalla. Pahan hajun huoneesta saat pois asettamalla pienen kulhollisen etikkaa huoneen lämpimimpään paikkaan. Jopa tuoreen maalin ja tunkkaisen tupakanhajun saa pois tällä keinolla.


Et kertonut mitä materiaalia laukku on, mutta tässä pari puhdistusainevinkkiä. Sitruuna-tiiviste, jota myydään elintarvikekaupoissa on kokeneen kissa-ihmisen ykkössuosikki hajunpoistoon. Tiivistettä lisätään reilu ruiskaus pesuveteen . Hiusten pesu Sekoita sampooseen hieman ruokasoodaa ennen kuin. Muista kuitenkin vaihtaa soodakerros joka kerta, kun.


Ruokasooda haihduttaa kissanpissan hajun. Kysy meiltä: Mistä pöly on peräisin? Smell on tehokas pissanhajun poistaja sekä kovilta että pehmeiltä pinnoilta. Suihke on biohajoava ja turvallinen sekä eläimille että ihmisille.


Smell on helppokäyttöinen suihke ja se ehkäisee kissan merkkailua.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje