Konetiskiaineen jäämät astioissa

Konetiskiaineet ovat erittäin emäksisistä ja ärhäköitä lipeänomaisia aineita. Kun emme pese harjalla, pesemme kovalla kemialla. Niinpä esimerkiksi vettä pehmennetään fosfaateilla tai sitraateilla ja suoloilla.


Likaa hajotetaan entsyymeillä. Tummat läikät poistetaan klooriin tai happeen perustuvilla . Osaisko kukaan kertoa, miksi astianpesukone jättää pesuainejäämiä astioihin ? Käytän pesutabletteja ja toistuvasti astioissa on pientä murua pitkin poikin pesun jäljiltä. Itse olen ruvennut heittämään pesuainetabletin ruokailuvälinetelineeseen niin eipähän ole enää niin paljoa pesuaine jäämiä enää. Ecoveria, mutta eikös niissä normiaineissa ole se ärsyttävää-merkki, siis musta raksi oranssilla pohjalla? Mullakin on tällainen kuva, että konetiskiaine on kovaa myrkkyä, mutta mulla ei ole muuta lähdettä tähän kuin äitini, joka mulle on noin sanonut.


Eli myrkkyjä ovat ja jäämiä jää. Kertyykö ihmisruumiiseen jäämiä siten, että patologit havaitsevat ruumiinavauksessa, missä taloudessa on käytetty tiskikonetta ja missä ei? Joskus kuulee sanottavan, että patologit huomaavat elimistöstä onko ihminen käyttänyt konetiskiaineita , vai ei.


Haluaisin tuoda esiin hajusteisiin liittyvän asian. En ole koskaan omistanut astianpesukonetta, mutta kohtaan astianpesukoneella pestyjä astioita työpaikan taukohuoneessa. Ehjä ja siistikin astianpesukone nimittäin jättää runsaat jäämät konetiskiainetta astioihin. Kahvipannun pinttymät lähtee erittäin. Yllättävän moni ruoka on hapanta, joten ne mahdolliset mitättömän pienet jäämät tulisivat helposti neutraloiduiksi.


Sitäpaitsi jos se sankarisi ei sitä vielä tiedä, . Purkista kaadetaan reilun päälle ainetta, ja varmuus on se, että juu, kyllä puhdasta tulee, mutta ainetta myöskin syödään astioista , joka päivä. Ei noin vähäisestä määrästä konetiskiainetta pitäisi ainakaan mitään näkyviä jäämiä astioihin jäädä, jos kone toimii kuten pitää. Askarruttaako sinua miten esimerkiksi huuhtelukirkaste toimii tai kuinka tiskiaine säilytetään?


Tutustu Finishin käytön usein kysyttyihin kysymyksiin. Sattui vastaan taas yksi. Kaupan on myös konetiskiainetta , jota mainostetaan sillä, ettei siitä jää elimistöön mitään jäämiä. Pesuainekalvoja tuskin jää, mutta huuhtekuainettahan ei huuhdella pois, joten sitä astioihin luultavasti jää.


Sen olen jostain lukenut, että noita tablettimallisia pesuaineita käytettäessä ei saa käyttää lyhyitä tms. Mutta ei taida yhdellä pakkauksella vielä kovin pahaa saada . Oli tietenkin pakko kokeilla. Ekologiset pesuaineet maksavat yleensä enemmän kuin tavanomaiset, joten ei ollenkaan haittaisi säästää kuluissa. En haluaisi kerryttää kaikkia hemmetin jäämiä lasten kehoon,saatika itsellemme, joten minkä ihmeen aineella tiskit kannattaisi koneessa pestä?


Pähkinöistä ei ollut apua vaikka niin ilahduin kun ne hoksasin ja kokeeksi ostin, eka koneellinen puhdistui,sen jälkeen likaisia astioita ,eli koneen tiskiaine jäämät. Mutta kyllähän se paikkansa pitävää tietoa on eikä mitään legendaa. Moni vaan ei ole tiennyt mitä se sitten aiheuttaa ja mistä se patologi sen sitten näkee. Eli jäämiä jää astioiden pinnalle. Olenko yksin tämän hajuvammani kanssa vai haluatteko te astioiden tuoksuvan pesun jälkeen?


Ja muutenkin pistää miettimään. Mutta yksi juttu tietysti on myös se, että astioihinhan jää väistämättä jäämiä tiskiaineesta, eikä siinäkään tapauksessa fosfori ole kovin hyvä juttu. Ennen käytin tabletteja, mutta kun alkoi löytyä jäämiä astioista , niin ostin jauhemaista, jolla ei ole samaa ongelmaa ollut. Nyt seuraavaksi kokeilussa nestemäinen.


Olen vaihdellut meidän pesuaineet ekologisempiin (ja halvempiin versioihin) pikkuhiljaa. Kaikkein suurinta tuskaa on tuottanut astioiden pesu koneessa. Pesutulos ei ole ollut riittävä, joistakin on jäänyt jäämiä koneeseen ja astioihin ja sitten vaadin myös että ne astiat puhdistuu kans sillä . Viinietikka hajujen torjunnassa on vanha niksi, jota monet käyttävät myös haiseviin astianpesukoneisiin. Widercrantz ei kuitenkaan usko, että hyöty on pitkäaikaista.


Parhaimman pesutuloksen saadaksesi kannataa käyttää samanmerkkistä konetiskiainetta ja huuhtelukirkastetta. Suolaa lisätään tarpeen mukaan. Puuttuva suola voi aiheuttaa valkoisia laikkuja astioissa. Ennen kuin lisäät suolaa tarkista asuinalueesi veden kovuus, suodattimet ja pesulavat – liika suola tekee pinnan . Välimuistissa Samankaltaisia Noudata aina pesuainevalmistajan suosituksia ja varoituksia kun käsittelet konetiskiaineita.


Ne ovat vahvasti alkalisia ja voivat väärinkäytettynä aiheuttaa vahinkoa. Jos pesun jälkeen astioissa on yhä jäämiä , kiinnitä huomiota seuraaviin seikkoihin:.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje