Jääkaappi kolisee

Mistä epänormaalin iso kolina kun kompura sammuu? Mielen pakastinkaapin kompura päästää todella kovan kolahtavan äänen sammuessaan. Maahantuojan huollosta väitettiin, että se johtuu resonanssista. Kaappi on mukamas vähän epätasaisella lattialla tai sen jalat on väärin säädetty.


Tai että pakastinkaapin takaosassa lauhduttimen ritilä tärähtää kun . Työtehoseuraan tulee paljon palautetta kylmälaitteiden äänistä. Uuden kylmälaitteen ääni saattaa kummastuttaa, vaikkei se olisikaan desibeleissä mitattuna erityisen kova. Laite naksuu, kuplii, paukkuu ja puhkuu, mutta on välillä myös äänetön.


Uudehko jääkaappi kolisee hetken oven sulkemisen jälkeen, ikään kuin lasipullot kolisisivat toisiaan vasten, sama kolina vaikka kaappi olisi täysin tyhjä. Mikä luotettava jääkaappi ? Sähkön kulutus eri laitteilla 18. Kodin kuuluukin pitää ääntä: jääkaapin hurina kertoo sen olevan toiminnassa, portaan narina lähestyvistä askelista ja tikittävä kello ajan kulusta. Ei pitäisi kyllä olla missään yhteydessä oven avaukseen, jollet pidä ovea auki erityisen pitkään, jolloin jääkaappi lämpenee niin paljon, että termostaatti laukaisee kompressorin toimimaan. Käykö jääkappi normaalia useammin?


Rikkoutuva moottori pikemmin kolisisi , kuin piippaisi, mutta kylmäaineen vuotaminen saattaisi . Mikäli jääkaapissa on lauhdutin poikkeuksellisesti laitteen sivussa, laitteen asentamisessa on erityisvaatimuksia. Jos jääkaapin melu on jatkuvaa tai entuudestaan uutta ja häiritsevän kovaa, voi laitteessa olla vikaa. Nykypäivän kylmälaitteet ovat hieman äänekkäämpiä kuin . Nykyinen Rosenlew, kuutisen vuotta vanha, ei vielä kolise.


Kolinaa , naksetta ja pärinää. Minulla tulee mieleen, että kumityynyt, joiden varassa kompressori lepää, ovat murtuneet, tai muuten käyneet veltoiksi. Metalliosat pääsevät kosketuksiin kompressorin pysähtymisheilahteluissa. Voi tietysti olla vika itse kompressorissakin.


Jääkaappi ulisee, hella paukkuu vaikka sitä ei ole lämmitetty, nurkat napsuvat ja lattia kolisee. Sitten tapahtui jotain todella kummallista, jotain,. Lue ehdottomasti tämä käyttö ja asennusohje ennen kylmälaitteen asennusta ja käyttöönottoa. Näin vältät mahdolliset vahingot ja laitteesi rikkoontumisen. Ruuvaa tarvittaessa lait- teen säätöjalkoja tai laita jo- tain laitteen jalkojen alle.


Huomioi, että kondenssikuivausrummuissa on kaksi siipeä, toinen kierrättää ilmaa ja toinen viilentää kondensaattorin. Tilaa uusi puhallin kuivausrumpuun - klikkaa tästä. Vika voi johtua viallisesta puhaltimesta.


Jos astianpesukone pitää kovaa ääntä tai kolisee , vika saattaa olla seuraavassa: Jos astianpesukone pitää kovaa ääntä tai kolisee , vika saattaa olla tukkiintuneissa pesulavoissa tai kiertovesipumpussa. Kiertovesipumppu pumppaa veden pesulapoihin. Tukos saattaa aiheuttaa vinkuvan äänen.


Ruuantähteet voivat tukkia . Symboli tuotteessa tai sen asiakirjoissa tarkoittaa, ettei laitetta saa hävittää kotitalousjätteiden mukana. Sen sijaan tuote on toimitettava sähkö- ja elektroniikkakomponenttien keräys- ja kierrätyspisteeseen. Kun poistat laitteen käytöstä, tee se käyttökelvottomaksi katkaisemalla sähköjohto. Irrota ovet ja hyllyt , jotta lapset eivät . En ole kyllä vielä yhtään äänetöntä jääkaappia tai pakastinta nähnyt, melkoista jyrinää ja pärinää ne kaikki pitävät. Nytkin tuolla alakerrassa jääkaappi kolisee ihan lupaavasti.


Mitäköhän sieltä tällä kertaa lähtee? Onko kenenkään muun isä todellinen lapsellinen käytökseltään? Sellainen keski- ikäinen äksyilijä, joka pelkää aina pahinta? Ihan helvetinmoinen kolina plus säikähdys joka kerta kun se veitsi tipahtaa sieltä kaapista, kun eihän se siinä paketin päällä pysy. No exällä oli tapana laittaa veitsi voipaketin päälle jääkaappiin.


Mainittakoon ennen kuin kukaan kysyy että tämä ei nyt millään muotoa kuitenkaan ollut syy . Kompressori voi pitää tilapäistä kolinaa. Tämä on normaalia eikä vaikuta kompressorin toimintaan tai elinikään. Laite on tarkoitettu käytettäväksi kotitalouskäytössä ja vastaavissa paikoissa, kuten. Jääkaapin sisätilat vaativat säännöllistä puhdistamista, vaikka huurteenpoisto on automaattista. Puhdistus aloitetaan tyhjentämällä laite ja irrottamalla se sähköverkosta.


Tämä opas antaa perustietoa ko- dinkoneiden energiatehokkaasta ja tarkoituksenmukaisesta käytöstä ja hoidosta sekä toivottavasti innostaa.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje