Apuvälineitä liikuntarajoitteisille

Jos kohdalle osuu tilapäinen loukkaantuminen, vakavampi sairaus tai vammautuminen, perusliikkuminen on uhattuna ja elämään ilmestyy uusia esteitä. Potkupeli valmistaa laadukkaita ja kotimaisia apuvälineitä liikuntarajoitteisille ja heille, jotka kaipaavat tukea päivittäisiin kävelymatkoihin. Ne auttavat selviytymään itsenäisesti kotona ja ja kodin ulkopuolella sekä ehkäisemään toimintakyvyn heikentymistä. Meillä Avuxilla on laaja valikoima erilaisia liikkumista helpottavia apuvälineitä vanhuksille, liikuntarajoitteisille ja vammaisille.


Tuomme liikkumisen apuvälineet maahan pääasiassa Saksasta ja Ranskasta.

Liikkumisen apuvälineet on apuvälineiden kivijalka. Oma maahantuonti takaa varmat toimitukset niin apuvälineille , . Olemme apuvälineiden erikoisliike. Palvelemme maan parhaalla valikoimalla netissä ja mielellään myös kivijalkakaupassa Turengissa. Asiakkaitamme ovat kunnat, hoitokodit ja yksityiset. Tuotevalikoimamme kattaa pienistä päivttäis apuvälineistä aina erikoisempiin liikkumisen apuvälineisiin ja hoitotyötä helpottaviin . Suihkutuolit ja -paarit sekä erilaiset wc- apuvälineet tukevat liikuntarajoitteisten henkilöiden peseytymistä ja päivittäisestä hygieniasta huolehtimista.


Monipuoliset säätömahdollisuudet, ergonominen muotoilu ja helposti puhdistettavat materiaalit tekevät käyttökokemuksesta miellyttävän sekä käyttäjälle että avustajalle.

Tukimet Oy valmistaa kotimaiset rollaattorit. Valikoimistamme löydät myös nousutuet, tukikahvat, sukanvetolaitteet, kävelytelineet, tukikaiteet ja muut laadukkaat tyke apuvälineet. Spisec liesivahti antaa varmuutta ja lisää turvallisuutta keittolevyjen ja uunin käyttämiseen. Esteetön suihkukaappi ja Hygieniahuone ovat erityisesti liikuntarajoitteisten käyttöön. Viudetta Oy myy erilaiset wc-bideet hygienian ylläpitämiseen helposti ja vaivattomasti.


WC-bidee helpottaa vessassa käyntiä ja asiointia huomattavasti, lisäksi se auttaa oman intiimihygienian hoitamisessa. Esimerkiksi monelle liikuntarajoitteiselle apuväline on tuonut huomattavan paljon apua . Apuväline intiimihygieniaan. Nykyaikaisia ja turvallisia apuvälineitä liikuntarajoitteisille , ikääntyville ja kuntoutuville henkilöille. Kaksi liikkumisen apuvälinettä kuljetetaan lennolla maksutta, kunhan ne on ennakkoon ilmoitettu.


Mikäli olet epävarma, mahdollistaako terveydentilasi lentämisen, keskustele ennen lennon varaamista hoitavan lääkärisi . Ilmoita pyörätuolista tai muista liikkumisen apuvälineistä jo varausvaiheessa, jotta saat tarvitsemasi avun jo lentokoneeseen ja sieltä pois kuljettaessa. Lentoyhtiöt sijoittavat liikuntarajoitteiset matkustajat turvallisuussyistä ikkunapaikalle eikä exit-rivin istuinpaikat sovellu vammaisille tai liikuntarajoitteisille matkustajille. Tässä artikkelissa keskitytään liikuntarajoitteisen lentomatkaan matkan teon eri vaiheissa erityisesti silloin, kun matkassa on mukana apuvälineitä.


Tiedot perustuvat Palmuaseman omiin kokemuksiin ja tiettyihin asetuksiin. Liikuntarajoitteisen oikeudet lentoliikenteessä.

Vammaisten ja liikuntarajoitteisten. Tämä tapahtuma keskittyy esittelemään uusia apuvälineitä ja parantamaan liikuntarajoitteisten elämänlaatua. Messuilla voit keskustella ja vaihtaa tietoja sekä tutustua uusiin innovaatioihin. Messujen päätarkoituksena on innostaa, parantaa elämänlaatua ja löytää uusia ratkaisuja.


Ratkaisuja, jotka voivat tarjota sinulle . Ruotsissa panostetaan paljon esteettömään matkailun niin liikenteessä, hotelleissa kuin julkisissa tiloissakin. Monissa hotelleissa on tarjolla liikuntarajoitteisille ja allergikoille sopivia huoneita. Jotkut hotellit tarjoavat lisäksi teknisiä apuvälineitä liikuntarajoitteisille , jotta he voivat osallistua erilaisiin . Tarkoituksenmukainen apuväline on luonteva osa käyttäjänsä elämää.


Tälle sivulle olemme koonneet hotelleja, jotka ovat panostaneet esteettömyyteen ja soveltuvat liikuntarajoitteisille matkailijoille. Handy Lift uima-allas nostimet sekä kosteantilan nostimet. Toimitamme kaikki kosteissa tiloissa tarvittavat apuvälineet, kuten suihkupyörätuolit, suihkujakkarat, kaitteet, jne. Pukuhuoneiden säilytyskaapit.


Näissä kohteissa on myös mahdollisuus apuvälineiden vuokraukseen ja osassa myös erilaisiin hoitoihin. Varaa meiltä omatoimilomat, ohjatut ryhmämatkat sekä .

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje