Uusi jääkaappi ei kylmene

Tarkista, että termostaatti on asennettu kylmimmilleen, jos kaappi ei kylmene , siinä tapauksessa termostaatti on viallinen. Tarkista vääntämällä termostaattia edestakaisin, jolloin termosttain pitäisi myös ”klikata”. Jos et kuulee klikkaavaa ääntä, se tarkoittaa, että termostaatin anturi on vioittunut.


Voit ostaa uuden termostaatin . Aika perinteinen ongelma, eli 8v Rosenlew jääkaappi ei kylmene enää. Kysymys kuuluukin, mitä tuollainen korjaus yleensä kustantaa?

Kävin hankkimassa uuden termostaatin mutta vanhan irroitus on ongelma. Ongelma kaasujääkaapin toiminnassa 8. Sulatin jääkaappipakastimen, ei meinaa kylmetä 6. Lisää tuloksia kohteesta murobbs. Tiede ja teknologia › Kodintekniikka › Kodinkoneet Välimuistissa Samankaltaisia 1. Muutin juuri vuokralle kaksioon, jääkaappini ei toimi niinkuin pitäisi. Virrat kyllä päällä(lamppu palaa) mutta jääkaapin jäähdytys ei käynnisty.


Eikö vuokraisännän tulisi kustantaa kaapin korjauskulut tai ostaa uusi mikäli . Kompressori ei lähde käyntiin, kaappi ei kylmene , mutta valo palaa kaapissa.

Mikä on hajonnut, termostaattiko? Ei juuri jääkaapeista kokemusta entuudestaan ole. Onko tommoselle mitään tehtävissä, vai pitääkö lampsia ostamaan uusi ? Aika hinnakkaita vehkeitä ainakin näyttävät olevan.


Laitteen merkkiä en nyt suorilta muista, mutta ikää sillä on varmaan saman verran kun huoneistollakin, eli noin kymmenisen . Ostettiin viime viikolla uusi electroluxin jääkaappi -pakastin yhdistelmä joka eilen meille tuotiin. Kun sen laittoi seinään, ei alkanut toimimaan! Oli siis jo valmiiksi rikki!


Se ei siis kylmene , surisee kylläkin mutta ei kylmene. Vika vika ilmeni pari viikkoa sen jälkeen kun tyhjensimme jääkaapin ja vedimme töpselin seinästä. Ovi oli auki tämän ajan, siis tyhjänä.


Kaveri kuitenkin halus ostaa . Kesken keskustelun tajusin, että hän oli sulattanut jo valmiiksi lämpimän jääkaapin eikä koskenut lainkaan pakastinosaan, koska sehän ei ole rikki,. Jos jääkaappi ei toimi, tarkasta ennen valtuutetulle edustajalle soittamista, että pistoke on kunnolla paikoillaan pistorasiassa ja että. Jos jääkaappi ei kylmene tarpeeksi, varmista,.


Aseta lampun suojus takaisin ja. Kellään kokemusta, että jääkaappi -pakastimen jääkaappi osa on mennyt rikki, mutta pakastin osa toimii. Missä vika on ollut ja oletteko saaneet.


Kapine on yhdellä kompuralla joka hurisee ja jäähdyttää pakastinta.

Termostaattivika tuskin on, pakastin pysyy kylmänä, mutta jääkaappi. Jääkaappi ei kylmene kunnolla. Asennutin uuden Dometic kaapin (tietenkin samaan tilaan, etinen joku Waus), koska etisessä olisi ollut kallis eleroniikka remontti, mutta nyt tämä kaappi näyttääkin olevan . Olemme kääntäneet sitä ympäri. Meillä ongelma aikanaan ratkaistiin suurentamalla yläpuolisen tuuletusritilän aukkoa, jonka jälkeen jääkaappi toimi taas normaalisti. Kaappeihin saa tilattua uuden koneiston, hinta noin 350e.


Toinen vaihtoehto on asentaa . Mikähän vialla kaapissa, kun sukulaismummon yhdistelmäkaapin jääkaappiosa on kuulemma turhan lämmin, alaosan pakastin toimii normaalisti, eikös tällaisissa jääkaappipakastin yhdistelmissä olevain yksi kompressori? Uuden pyykkikoneenkin voi saada noin 3eurolla. Kestävyydel- tään se ei tosin vastaa parisa- taa euroa kalliimpaa konetta. Pyykkikoneessa pettävät usein myös.


JÄÄKAAPPI jääkaapista hajoaa tavallisim- min termostaatti. Kaappi ei kylmene tai ruuat ovat umpi- jäässä. Joissain malleissa pakastin toimii, vaikkei jääkaappi olisi päällä, mutta jääkaappi ei toimi ilman pakastinta. Huonokuntoinen laite ei kylmene riittävästi. Pakastimet käyttävät enemmän sähköä kuin jääkaapit , joten erityisesti uuden ja käytetyn pakastimen käyttökustannuksissa voi olla suuri ero.


Samaa putkistoa on siellä jääkaapin puolella on putkiston loppuosa. Joten jos pakastin kylmenee mutta jääkaappi ei niin neste ei kierrä kunnolla. Jos ei niin sitten iroita kääntele kaappi ylös alaisin ja kuuntele kun lorina loppuu niin . Tosin jääkaappi ei vaan jäähdy.


Toteaminen vai on hieman hankalaa. Kokemuksen perusteella sen tuntee siitä, että se jääkaapin pakoputken venttiili asuntovaunun sivuseinässä kun on hieman lämmin, niin ei jäädy ja kun se on kuuma, niin kaappi jäähtyy. Toimii muttei kylmene tarpeeksi. Onko kenties freonit (tms.) loppumassa. Onko tietoa voiko täytellä ja mistä täytetään.


Tai sitten freonit pitää pistää liikkeelle. Kylmälaitekorjaajilla riittää töitä poikkeuksellisen lämpimien kesäkelin aikana. Eniten töitä tuovat helteellä hyytyneet jääkaapit.


Huoltoon tuotavissa laitteissa ei kuitenkaan aina ole mitään vikaa.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje