Uuniritilä prisma

Osta tuotteet Prisma verkkokaupasta. Samankaltaisia Arvio: - ‎arvostelu Energiankulutus - (kWh) alhaisempi verrattuna energiatehokkuusluokka A:n raja-arvoon (kWh), XXL- uuni l, uunin sisäpinta graniittiemalia, Itsepuhdistuva EcoClean-pinta takaseinässä, tilattavissa lisävarusteena sivuseiniin ja kattoon, uunitoimintoa: kiertoilma, kiertoilmagrilli, pizzatoiminto, variogrilli . XL-kokoinen tuuletin ja uudet optimoidut ilmakanavat tasaisten tuloksien saavuttamiseksi. Ohjauspaneeli vääntimillä ja hyödyllisillä uunitoiminnoilla.


Kiiltävä emali, helppo pitää puhtaana. Monitoimiuuni kiertoilmavastuksella. Paistolämpömittari hälyttää, kun ruoka on valmista. Uuni edessä on sisäänpainettavat vääntimet ja uunin luukussa lapsilukitus. Luukun ja lasipaneelit voi poistaa kokonaan nopeaa puhdistusta varten.


Käytä tila tehokkaasti hyväksi - kaikki ruoat kypsyvät tasaisesti. Pyrolyysitoiminnolla uuni voidaan pitää erittäin puhtaana ilman hankaamista. Elektroninen lämpötilan säätö. Monikerroksinen lämpöä heijastava lasiluukku on turvallinen koskettaa. XL- kokoinen tuuletin ja uudet . Ajastintoiminto – varmista helposti, että ruoka on valmista ajoissa.


Ylälämpö helppoa ja kevyttä ruskistusta varten. Eri ruokien maut eivät sekoitu keskenään. Kiertoilmatoiminnolla voit käyttää myös matalampaa kypsennyslämpötilaa ja säästää siten myös energiaa.


Lapsilukitus ja viileä uuninluukun pinta lisäävät turvallisuutta. Uuni grillitoiminnolla, kiertoilma, uunin luukussa lapsilukitus, uunissa kovapintainen sileä emali, energialuokka . Helposti puhdistettava luukku. Irrotettava luukku ja lasipaneeli helppoa puhdistusta varten. Alas taittuva grillivastus. Maksigrillillä loistavat ja nopeat grillaustulokset.


Alastaittuva ylävastus helpottaa puhdistamista. Käytä säädettävää uunin ritilää, kun tarvitset lisää tilaa. Ritilää on helppo laajentaa, ja se on ihanteellinen apuväline, kun suunnittelet isoja kutsuja.


Et tarvitse työkaluja tai kiinnikkeitä, ja samaa ritilää voi käyttää myös jääkaapissa tai grillissä. Helppo puhdistaa astianpesukoneessa. Uunin sisällä sivuseinässä oleva kannatin, jonka varassa uunipellit ja uuniritilä pysyvät. Alkuperäinen varaosa moneen AEG, Electrolux EOB EON GHGL GHL EBL EKE EBE EBGL EBL EHL EHK, Husqvarna QCB QCE QSG -malliin.


Tarkista sopivuus malliisi tarkemmasta näkymästä! Ennen lieden tai uunin hankintaa kannattaa selvittää, minkä kokoinen kodinkone mahtuu keittiöön. Vanha lattialiesi korvataan tavallisesti uudella, samankokoisella liedellä, jossa on yhdistetty keittotaso ja uuni.


Keittiöremontin yhteydessä perusliesi saatetaan vaihtaa erillisiin, kalusteisiin upotettaviin . Hyviä vinkkejä uunin puhdistukseen siis kaipaisin. Ei kaapissa nyt mitään oikeaa puhdistus ainetta joten mikä muu tehoais. Sanoin että minunkin täytyy ostaa nuo Iloleipureiden Vohvelimuotit heti kun pääsen Cittariin tai Prismaan josta niitä varmimmin saa hintaan 19.


Kävipä niin hyvä tuuri etten. Ota uuniritilä pois uunista ja laita kaksi silikonista vohvelim uottia ritilälle, kuumenna uuni 2asteeseen. Takkasydämessä sisäänrakennetut huoneilmapuhaltimet, jotka siirtävät lämmön pakotetusti huoneeseen. Hyvät ilmansäädöt, joilla voit vaikuttaa puun palamiseen.


Sydämessä automaattinen suoravetopelti, joka aukeaa aina kun tulipesän ovi avataan. Etusivu Tuotteet Lisätarvikkeet uuniritilät. Tilaa tästä › Tarjouspyyntö › Avaa tuote- esite ›. Lattia- ja pöytäliedet sekä keittolevyt.


Gorenje- uuni - Aina täydellinen paistotulos. Kodin Terroissa, S-Raudoissa ja isommissa Prismoissa. Ne tuottavat Bonusta asiakasomistajillemme myös kalustehankinnoista! REG-mallisto tarjoaa kattavan valikoiman huolella valittuja tuotteita, joista vaativinkin kodin kunnostaja löytää mieleisensä vaihtoehdot niin keittiöön kuin muihinkin .

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje