Suojakalvon asennus puhelimeen

Tässä on lyhyt videopätkä kuinka suojakalvo asetellaan puhelimeen. Puhelinmalli on Samsung Galaxy. XD Itselläni onnistui ihan olohuoneen nurkassa kunnon valaistuksessa kalvon laitto ensimmäisellä yrityksellä. Pyyhkäisin vain näytön huolellisesti jollain mikrokuituliinalla puhtaaksi ja länttäsin kalvon kiinni ihan ilman mitään kostutuksia sun muita kikkoja.


Kalvon saaminen juuri oikeaan . Näytön suojakalvo kokemuksia?

Pidätkö suojakalvoa näytön päällä? Tablettien suojakalvot 15. Lisää tuloksia kohteesta murobbs. Suojakalvon ja panssarilasin asennusohjeet.


Puhdista puhelimen näyttö puhdistusliinalla. Poista tarvittaessa suojakalvossa reikien paikalla olevat palat. Voit poistaa suojakalvon.


Kun suojakalvo alkaa näyttämään elämää nähneeltä, voi sen irroittaa reunasta nostamalla puhelimesta ja asentaa uuden panssarilasin paikalleen. Miten panssarilasi asennetaan ?

Panssarilasin mukana tulee kaksi erilaista liinaa, kostea liina ja kuiva liina. Asennus on hyvin yksinkertaista. Näillä ohjeilla ostat tarvittavat puhelimen suojat helposti ja asennat suojakalvon puhelimeesi ilman ilmakuplia. Tällöin nimittäin ilmassa oleva pöly laskeutuu eikä jää sinne kalvon ja näytön väliin.


Muuten en kyllä osaa auttaa. Tilasin kyllä suojakalvoja puhelimeeni , mutten ole vieläkään jaksanut asentaa niitä enkä varmaan jaksakaan. Onhan tuo puhelin ollut minulla jo kuukautta. Se näyttö ei kyllä naarmuunnu helposti. Muovikalvon päälle asennetaan silikonipinnoite, joka kiinnittää lasin puhelimen näyttöön.


Silikoni imee ilman pois puhelimen oman näytön pinnalta ja kiinnittää panssarilasin tiukasti kiinni puhelimeen tai iPadiin. Silikonipinnoite ei jätä lasiin minkäänlaisia liimatahroja ja lasi on mahdollista irroittaa ja . Halvimmat puhelimen ja tabletin suojakalvot netistä. Tilasin sitten suojakalvon uuden puhelimeni näytön suojaksi, asennus ei tosin sujunutkaan sitten parhaalla mahdollisella tavalla. Ensinnäkin kalvon alle jäi ilmakuplia, jotka eivät lähteneet kunnolla pois edes mikrokuituliinalla pyyhittäessä.


Toisekseen, kun kalvon oli saanut paikoilleen, niin siitä ei saanut . Ostin äskettäin uuden mallisen älypuhelimen entisen tilalle, ja sen näyttöön ajattelin asentaa jälleen sen muovisen suojakalvon , joka liimataan näytön pinnalle, mutta muistelin, että jo edelliseen puhelimeni näytön pinnalle sitä liimatessani siinä oli omat kommervinkkinsä, että homma onnistui niin, ettei jäänyt väliin . Suojalasin asentaminen ei myöskään vaikuta näytön herkkyyteen eikä se vaikuta negatiivisesti kuvan kirkkauteen. Olimme nostamassa puhelimeen kiinnitettyä suojalasia varovasti irti, kun kalvon yläreunassa kulkevaan kapeaan kaistaleeseen ilmestyi murtuma. Tämäkin murtuma tuntui syntyvän .

Ainoa haaste puhelimen näytön suojakalvossa on sen asentaminen. Se ei nimittäin ole maailman helpointa puuhaa, vaan ottaa muutaman harjoituskappaleen opetellessa oikeaoppinen suojakalvon asennus. Alla olevassa videolla esitetään suojakalvon asennuskone , jonka avulla suojakalvon asennus. Olin yllättynyt tämän näytönsuojan laadusta.


Se oli erittäin korkealaatuinen sillä hinnalla. Iskomattoman helppo asentaa. Jokapäiväiseen käyttöön erinomainen. Tuote odotusten mukainen. Juuri sopiva ja helppo asentaa.


Itse totesin parin lasin asennuksen jälkeen, että pullotettu paineilma on paras keino putsata kännykänlasi pölystä. Sitten vaan liimapuolen suojakalvo pois suojalasista, ja vähän taivuttamalla lasia vyörytät sen kiinni puhelimeen. Katsot vain että lasi on suorassa. Tällä tavalla ilmakuplia ei alle jää jos on . Monesti on puhelimen pudottamisesta ja kolhuista selvinnyt suojalasin halkeamisella, mutta mistäpä tuota tietää olisiko näyttö pysynyt ehjänä myös ilman suojaustakin. Kristall Liquid Nano suoja-aine älypuhelimen näytölle - Kristall Liquid Nano suoja-aine kehittää puhelimen näytölle näkymättömän pitkäaikaisen suojan, joka ehkäisee naarmujen syntymistä.


Panssarilasi on tehty karkaistusta lasista ja se suojaa puhelimen näyttöä iskuilta sekä naarmuilta. Suojalasi on helppo asentaa puhelimeen eikä lasin ja näytön väliin jää muovisen suojakalvon tapaan ilmakuplia. Myyntipaketin mukana on selkeät asennusohjeet miten panssarilasi asennetaan. Ohut, iskuja vaimentava lasikalvo suojaamaan puhelimesi näyttöä koko pinta- alalta.


Suojaa puhelimesi näyttö laadukkaalla karkaistulla panssarilasi suojakalvolla. Kiinnitä huomaamaton suojakalvo näytön päälle suojataksesi näyttöä naarmuilta. Tuli hyvin paketoituna, tämä Samsung Galaxy Ssuojakalvo oli helppo asentaa ja lopputulos oli mielyttävä silmälle.


Suosittelen tuotetta kaikille, jotka puhelimen ostavat,se on käytännöllinen ja pidentää puhelimesi ikää.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje