Kissanpissan haju pois etikalla

Monesti päällisten peseminen (jos mahdollista) tai pehmusteiden vaihto (jos mahdollista) ovat toimivimmat keinot kissanpissan hajun poistossa. Etikan hajun annetaan haihtua ihan rauhassa ja tuuletus (esim irtoavat sohvatyynyt) edesauttaa hajun lähtemistä. Mä olen kokeillut laimennettua etikkaa , soodaa, kissakarkoitetta, pippuria.


Pissattuun eteisen mattoon ja petariin suihkin lisäksi hajuvettä. Onko kukaan kokeillut domestosta?

Hormonit hyrräävät ja kiimaiset kollit merkkaavat reviireitään. Voimakas haju leviää talojen nurkissa. Merkkaamista voi yrittää estää erilaisilla konsteilla, mutta harva niistä tehoaa leikkaamattomaan kissaan. Kun vahinko on tapahtunut, voi pissanhajua peittää muun muassa etikalla. Kotitekoisena keinona hajujen poistoon käy veteen laimennettu etikka.


Tämän vuoksi ne poistavat hajuja huomattavasti paremmin kuin tavalliset tahranpoistotuotteet, ja saat esimerkiksi kissan pissan hajun pois. Kannattaa tosiaan tutkituttaa kissa ettei ole sairaus, minkä vuoksi pissaa.

Meidän vanha kissa merkkaili muutamaan paikkaan (luulen että oli edellisen asukkaan kisu jo alotellu) feliway-merkkistä karkotetta ostin eläinlääkäriltä, se lopetti . Lisää tuloksia kohteesta keskustelu. Kissanpissan haju pois puuterassilta 25. Välimuistissa Samankaltaisia Viimeistele pyyhkimällä kuivalla pehmeällä liinalla. Pahan hajun huoneesta saat pois asettamalla pienen kulhollisen etikkaa huoneen lämpimimpään paikkaan.


Jopa tuoreen maalin ja tunkkaisen tupakanhajun saa pois tällä keinolla. Taloa on kyllä siivottu ja se onkin ihan siisti mutta sellainen kissanpissan pinttynyt haju siellä on. Ensimmäistä huonetta emme remontoineet lattiasta ihan yhtä huolella heti (vain pois päällysteet , huolellinen pesu ja uusi päällyste) niin uusiksi meni, primeria on. Etikka on tehokas hajun poistaja. Haisee toki itsessään tosi pahalle, mutta kun etikan haju on haihtunut, on kadonnut myös pissan haju.


Jos muovimatot niin pyyhi ylimääräiset kuset pois ,kunnon kerros ruokasoodaa ja päälle etikkaa. Pissa paakkuuntuu lähes palloksi ja on helppo korjata pois. Millä pissan hajun saa pois vaatteista? Mie oon saanu ihan tavan pyykin pesu aineella esim. Tuohon etikkaan en oikein muuta osaa sanoa, että voithan hieman etikkaa lurauttaa paitaan ja sitten normaali pesu pesuaineella koneessa.


Ei saa annostella liikaa eikä liian vähän.

Hyvä lämpötila eli tai jopa jos ei haju meinaa lähteä. Pari lisähuuhtelua, jottei etikan haju jää vaatteeseen. Kissa on pari kertaa pissannu sänkyyn.


Tärkeintä on se ettei pissa kerkeä kuivumaan. Huuhdellaan eka enimmät pois , sitten pesuun. Hajunpoisto ei ole helppoa perinteisin keinoin. Normaali pesu yksin ei meinaa tehota pissan hajuun. Ja kun muut kotikonstit, kuten etikalla ja astianpesuaineella hankaaminen, ruokasoodatemput ja . Kokeilin hyvää ainetta,urea off eli pissi pois.


Maton kuivapesu hoituu reilulla annoksella soodaa. Pesin siis ihan uudella . Hangataan sooda mattoon, annetaan vaikuttaa ja imuroidaan pois. Viimeinen keino saada hajut pois kengistä on laittaa ne muovipussiin suljettuna . Parketit, muovimatot, jalkalistat ja oikestaan kaiken muunkin olen jo poistanut, mutta haju tuntuu jääneen tietyissä kohdissa myös betonilattiaan ja seinään!


Auttaako betonin pintakerroksen poishiominen mitään? Mä en saanut laminaattiin ja laatalattiaan työpäivän ajan imeytynyttä koiran pissan hajua pois etikalla , enkä millään tavallisesta kaupasta ostetulla pesuaineella. Hinkkasin lattiaa, etikkaliuoksella, pesuaineella, tolulla, mäntysuovalla, sitruunavedellä jne. Sitten hain eläinkaupasta . Miten saan pesukoneesta kissanpissan hajun pois ? Siis KONE HAISEE PÄÄLTÄ,.


Olen käyttänyt kloriittia, ja sillä on kissan pissan hajut lähteneet. Yksi kun käy niin muut merkkaavat päälle ja säälittää naapureita kun heillä on niin hieno tuija-aita. Eli onko mitään ainetta, jolla hajun saisi peitetty? Lähetä yksityisviesti tälle käyttäjälle.


Kokeile suolaa ja soodaa kodin pintojen puhdistamisessa. Ne ovat kokonaan luonnontuotteita sekä edullisia ja helppokäyttöisiä puhdistusaineita.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje