Kissan pissa alkanut haisemaan

Huomasin eilen, että kollien hiekkis haisi voimakkaasti pissalta, mitä ei ennen ole tapahtunut. Ajattelin ensin vain kuvitelleeni tai että kissat on jostain syystä pissanneet enemmän. Siivosin laatikon ja unohdin koko jutun. Illalla mieheni tuli sanomaan, että miksi kissojen hiekkis haisee niin kamalalle ja menin . Jos ei, niin syynä on todennäköisesti kissojen aikuistuminen.


Leikkaamattoman, aikuisen kissan (etenkin kollin) pissa haisee voimakkaammalta kuin leikatun. Jos kyseessä leikatut kissat , ja hiekkalaatikko on alkanut yllättäen haista , vaikka sitä on siivottu samalla tavalla kuin ennenkin, . Edellisen asukkaan kissan haju pois kodista? Kuinka minimoitte kissanvessasta tulevat.


Lapsen huoneessa haisee kissanpissa , enkä löydä kusta. Lisää tuloksia kohteesta kaksplus. Kissan kusi kuin myrkkyä!


Onko normaalia että kissan pissa haisee niin voimakkaasti että hiekkoja vaihtaessa silmiä kirvelee ja tulee sellainen hiusvärimäinen voimakas haju, tule. Eläinlääkärillä on syytä käydä kissan kanssa, jos kissa alkaa pissata normaalia suurempia määriä. Jos kissa sen sijaan pissaa usein ja pieniä määriä kerrallaan, syyt ovat erilaiset. Leikatulla kissalla pienet pissat usein tarkoittavat monesti sitä, . Minulla on leikattu tyttö sisäkissa , puolitoista vuotias. Nyt on alkanut pissakippo haista todella voimakkaalle virtsahapolle.


Mitään muuta muutosta kissassa ei ole. Voiko hajua saada millään laimennettua? Virtsateiden tukkeutuminen ja tulehtuminen ovatkin yleisimpiä syitä siihen, miksi kaupunkilaiskissa pitää viedä eläinlääkärille. Eli miten saa kissan pissan hajun pois?


Meillä on kissa, joka välillä osoittaa mieltään pissaamalla keittiön pöydälle ja ilmeisesti. Kokeilimme kerran eläinruokakaupasta ostettua Pissi-Poissia, mikä haisi lattiassa vielä pahemmalle kuin kissan pissa ! Mistä apu pahanhajuiseen hengitykseen? Välimuistissa Minä alan haista tosi helposti kissanpissalle.


Olisin erittäin kiitollinen, jos. Kun ihminen menee ketoosiin alkaa tulla kyseinen kissan pissan hajunen haju hengitysteistä. Alkoholia en käytä juuri laisinkaan eikä vatsan toiminnassa ole mitään ongelmia, joten noita fructolaxeja en viitsi alkaa syömään.


Nyt pesuhuoneessa on alkanut haista kissan pissa voimakkaana varsinkin suihkun jälkeen. Diabeetikoilla veri voi haista makealle elimistöstä poistuvan sokerin takia. Hajumuutokset voivat myös johtua ruoasta. Esimerkiksi parsan tiedetään muuttavan virtsan hajua merkittävästi.


Parsan syöminen synnyttää rikkiyhdiste metyylimerkaptaanin hajoamisprosessin. Samaa yhdistettä löytyy myös . Asunnossa haisee kusi väliseinässä(Syyllinen löyty naapurista ja sen kissimirristä). Aina, kun saa kosteutta, niin alkaa haista.


Myös kusi haisee väkevältä ja polttaa toisinaan. Ongelmatapaus on päälle 30v. Olet alkanut ihmetellä hajujasi ja sitten kusikin on haisevinaan jotenkin poikkeukselliselta. Ei se kusi nyt erityisen hyvältä. Ammoniakki alkaa lemahtamaan siinä vaiheessa kun vaate lämpenee ja kostuu käytössä.


Tuo meidän ell pisti antibioottikuurille, koska epäili keuhkomatoja. Eipä ole kissa sen jälkeen yskinyt. Jomman kumman pissa on alkanut haista yhtäkkiä aivan tajuttoman . Kyllä, matossa oleva kissanpissa haisee , mutta lemmikin mukanaan tuomat hyödyt ovat kuitenkin haittapuolia suuremmat. Kysyisin lähinnä siitä, että miten muiden kokemukset siitä, haiseeko kollin pissa enää niin voimakkaasti ammoniakille, kun on leikattu? Todella toivon että leikkaus auttaisi vähän hajuhaittaankin, en niinkään itseni, vaan vanhimman narttukissan takia.


Koukku rouva ei oikein arvosta kun Pyynön pissat . Löydät alta neuvot myös siihen, mikäli taloudessa haisee koira. Nääs kun ne vieraskirjamerkinnät pitää kuitata aina kun meinaavat alkaa kadota. Pissapaikat löytyvät uv-lampulla ja puhdistetaan kloriittivedellä, jolloin haju katoaa. Se, missä ihminen pyykkinsä pesee, . Lemu on heillä aika kova, koska kissan hiekka-astia on eteisessä ja sitä ei puhdisteta.


Alkaa kyllästyttämään tämä, kun aina saa pestä vaatteita. Kaikkien kissojen pissa haisee , mutta hyvällä huolenpidolla hajuhaittoja ei tule. Koiria pidetään häkeissä ja kissan pissa haisee rappukäytävässä — Savonlinnan eläinsuojeluneuvojat saavat yhteydenottoja keväällä joka päivä.


Luonnoneläintä ei saa koskaan alkaa hoitamaan itse, vaan avun tarve tulee aina varmistaa eläinsuojelun asiantuntijalta kuten eläinsuojeluneuvojalta.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje