Ruokasooda terveys

Monien on vaikea uskoa, että niinkin tavallinen ja perinteinen aines kuin ruokasooda voi olla hyödyllisempää terveyden kohentamisessa tai sairauksien hoidossa kuin apteekista saatavat lääkkeet. Monilla ruoka-aineilla on elimistöä happamoittava vaikutus, joka voi ajan mittaan muuttua haitalliseksi ja aiheuttaa jopa sairauksia. Limut ja muut hiilihapolliset juomat, prosessoidut ruuat, valkoiset jauhot, karkit, leipä, punainen liha, makkarat ja muut lihatuotteet voivat usein vaikuttaa vastustamattomilta, mutta tiesitkö, että . Olet varmasti kuullut etikan tai ruokasoodan käytöstä kodin puhdistuksessa, hiustenhoidossa tai pyykinpesussa.


Etikka ja ruokasooda ovat täysin turvallisia käyttää niin iholla kuin erilaisilla kodin pinnoillakin, sillä ne puhdistavat hellävaraisesti.

Kumpaakin näistä voi myös nauttia sisäisesti, ja tässä artikkelissa annamme . Sillä voi paitsi leipoa, myös hillitä kutinaa ja parantaa eläinten puremia. Krapulaakin ruokasoodalla voi yrittää lievittää. Potilaiden pitäisi juoda kaksi teelusikallista sitruunamehua, johon on lisätty puoli teelusikallista ruokasoodaa. Käytä aina luomusitruunoita. Mainosten mukaan ruokasooda auttaa vaikka mihin vaivaan, ienkivusta auringon polttamaan ihoon ja ripuliin.


Monet vanhemmat ihmiset ovat hoitaneet närästystä soodalla iät ja ajat, eikä heille ole . Se tehoaa finneihin ja likaisiin hampaisiin, tuleen ja jalkahikeen.

Tässä uutta käyttötapaa keittiön kaapista löytyvälle valkoiselle jauheelle. Olin meinaan valmis kokeilemaan melkein ihan mitä tahansa, niin hankalasta ihottumasta oli kyse. Ihottumasta joka haittasi päivittäistä elämää kohtuuttomasti ja olin jopa varma . Kaikille ruokasooda ei kuitenkaan. Ruokasooda voisi auttaa iho-ongelmiinkin.


Satunnaisenakin närästyksen helpottajana ruokasooda voi aiheuttaa myös ilmavaivoja, turvotusta, pahaa oloa ja vatsakipuja. Natriumia, joka siis sisältää suuria määriä natriumkarbonaattia, on käytetty ikivanhoista ajoista lähtien. Esimerkiksi egyptiläiset käyttivät natriumia puhdistusaineena saippuoissa.


Myöhemmin kaskuina raportoitiin kautta historian , että monet sivilisaatiot käyttivät ruokasoodan eri muotoja leivontaan ja muihin . Marc Sircus in Terveys ja hyvinvointi 3. Kommenttia 207Näyttökerrat. Helpon pH-täsmäpommin teet sekoittamalla puoli teelusikallista ruokasoodaa veteen nautittavaksi parin tunnin välein tai puolesta kilosta kiloon. Monet urheilijat tuntevat ruokasoodan vaikutukset urheilusuoritukseen.


Jotta pH pysyisi terveellisen vaihteluvälin rajoissa, täytyy myös tehdä muutoksia elämäntapoihin ja ruokailutottumuksiin, joiden avulla rakennetaan terveyttä pitkällä aikajänteellä. Natriumbikarbonaatti antaa varaslähdön emäksisempään elämään. Happamuutta mittaava pH-skaala on kuin lämpömittari, .

Budwig Centerin tri Loyd Jenkins on sanonut: ”Jos pitäisi valita yksi päivittäinen rutiini joka torjuu sairastuksia ja antaa energiaa, valitsisin sitruunamehun ja ruokasoodan yhdistelmän. Sitruuna itsessään on tehokas puhdistaja, mutta erityisesti ruokasoodan kanssa sillä on syöpää . ELATAYSILLA KOMMENTTIA 800x523xlemon-600x392. Jos menet kylpylään, niin on melko tavallista, että tarjolla on erilaisia mineraalikylpyjä, joilla on useita terveyttä edistäviä vaikutuksia.


Mutta voit tehdä saman myös kotonasi – ruokasoodan avulla! Lueskelin tuossa MV:n uutisarkistosta ruokasooda uutisia syövänhoidossa, hyvän yleisterveyden ylläpidossa ja hampaiden pesussa. MV:n lisäksi myönteistä suhtautumista ruokasoodalle löytyy myös muiltakin tahoilta.


Toinen puoli sitten nauraa koko jutulle. Jos ei se mitään anna, niin ei se ota poiskaan.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje