Liesi 230v

Suomessa myytävien liesien levyt ja uuni ovat (lähes poikkeuksetta)kytketty vaiheen ja nollan väliin (jännite 230V ). Yleensä siten, että uuni on yhdellä vaiheella ja sitten 2x levyä niillä kahdella muulla. Tämä mahdollistaa lieden kytkemisen myös 1-vaiheisesti niitä kytkentäliuskoja sieltä takaa . Mustan lenkin tarkoitus lieden kytkennässä? Lisää tuloksia kohteesta murobbs.


Lieden tehoero ja 3-vaiheisena?

Valaistus ja sähkötyöt - Suomi24. Liesihän ei oikeastaan tarvitse tai hyödynnä kolmivaihe kytkentää ollenkaan vaan toimii ainoastaan 230v Jännitteellä, Liesi ei käytä olleenkaan 4v jännitettä. Liesihän lämpenee tietenkin yhtä nopeasti oli siihen kytketty kolmivaiheinen tai yksivaiheinen jännite kunhan vaan virtaa rittää.


Monissa maissa verkosta ei tule 230V jännitettä. Esim juuri Norjassa tai Usa: ssa. Onko tuo ihan faktatietoa vai joltain tutulta kuultua ? Vastaan tulee muutaman kerran vuodessa liesi jossa on 4V elementtijännite. LATTIALIEDET CM - Veikon Kone verkkokauppa.


Oiskohan ammattimiehen hommia.

Nykyliedet voidaan yleensä kytkeä sekä 1-vaihe 230V (ent. 220V), että 3-vaihe 400V (ent. 380V) jännitteeseen (1-vaiheliesiä ei myydä enään erikseen), silloin lieden sisäinen kykentä muutetaan sopivaksi.


Nopeasti kotiin toimitettuna. Keraaminen liesi 230V , levyä, lämpötasoa. Tuotteen mitat: x cm. Riippuu onko liesi uusi vai mikä on sen historia, mutta niillä kuparilisuilla joita ruuvien alla siellä lieden päässä on muutetaan tuo kytkentä joko yksi kaksi tai kolmivaiheisesti. Olihan norjassa pääjännite 400v ( kahden vaiheen välillä) ja vaihejännite 230v.


Ainakin ne perus-lattialiedet neljällä levyllä on kaikki voimavirtaliesiä. Meillä vaihdettiin mökillä kaasuliesi sähkölieteen ja sähkömies kävi vetämässä piuhan ulkoota seinän läpi keittiöön, koska liesi on voimavirtaliesi. Hellan uunin yläosan vastus.


Alkuperäinen varaosa moneen Electrolux EKE EKC, Husqvarna QSG QSP, Rosenlew RKL RML RKL RRLL RTK -malliin. Mikäli liedessä jo on virtajohto, noudata siihen kiinnitetyn tarran ohjeita. Suorita sähköverkkoon liittäminen moninapaisen verkkokytkimen avulla, jonka koskettimien väli on ainakin mm. ASENNUS ja SÄHKÖLIITÄNTÄ.


Ryhmä: Jäsenet Viestit: 25 Vierailut: 4. En ole nähnyt kuvia mutta olettaisin että lietesi kytketään siten että ja liitetää yhteen ja siihen kytketään sininen nollajohto ja kytketään yhteen ja siihen ruskea tai musta johto ja sitten tärkein eli maajohto kytketään maaliittimeen tämä siis yksivaihe kytkentä jännite 230V. Irrota lieden ja uunin sulakkeet. Kiinnitä virranhallintayksikkö Ⓒ seinään lieden taakse tai viereiseen kaappiin.


Kytke lieden ja uunin sulakkeet takaisin. Toimiessa, sekä jonkin verran toiminnan jälkeen ovat lieden pinta, uunin ovi ja kylkilistat kuumia, siksi on.

Liesi on varustettu säädettävillä jaloilla: säädä jalat kuten on osoitettu kuvissa. Toimii spriillä ja 230V ilmoituksen kuvat ja lisätiedot. Ja sitten kun kytket tuon lieden 230v jännitteelle niin pidä mielessä, että ruokaa laittaessa ei saa olla uunin kanssa kuin maksimissaan kaksi keittolevyä päällä. Muuten sulla poksahtaa sulakkeet kun eivät kestä kuormaa.


Meillä töissä noihin on asennettu virranrajoitusrele joka uunin ollessa päällä poistaa . Nuppi edellisiin kytkimiin. Tehonsäätimen kytkentä: P1=Vaihe 230V. S-S= merkkilampun kärki max. Vastuksien kytkentä 4-napaiselle liesilevylle. Ennen toimenpidettä tulee laite irrottaa verkkovirrasta.


Huomioi myös, ettei uuni ole kuuma käytön jälkeen. OSA : HUOLTO JA KULJETTAMINEN. ENNEN KUIN OTAT YHTEYTTÄ HUOLTOON. Tarkista seuraat seikat: Jos liesi ei toimi;.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje