Lappi aiheiset korut

Suojelusenkeli, Lapin linnut, Shamaanirumpu, Revontulet, Tunturi, Komsiopallo ja ainutlaatuiset eläin- aiheiset korut ovat tuttuja monille Lapin luonnon ja kulttuurin ystäville. Tee valitus toisesta kuvasta. Tunturipeurasta aikoinaan kesytetyn poron hoito on ollut Lapin ihmisen tärkein elinkeino. Sitä käytettiin vetojuhtana tavaroiden ja ihmisten kuljetuksessa.


Poro on aina hyödynnetty kokonaan.

Poron liha säilöttiin kuivaamalla ruokavaroiksi. Nahkoista ja taljoista valmistetaan vaatteita, jalkineita ja reppuja. Riekko korvakoru , nappi, S. Lapin korut , suomalaista koruaarteistoa parhaimmillaan. Perinteisiä Lapin koruja käsityönä. Saamelaisten vanhat korumallit olivat usein koristeellisia ja persoonallisia.


Materiaalina saamelaisten koruissa oli hopea, ja koruja annettiin usein kihlajaislahjaksi morsiamen suvulle. Korut kauneine muotoineen jaksaa edelleen kiinnostaa ja ihastuttaa.

Hetta Silver on Enontekiön vanhin hopeapaja. Olemme erikoistuneet lapinaiheisiin koruihin. Liikkeemme sijaitsee Enontekiön kirkonkylällä Hetassa, norjantien varrella.


Valikoimaamme kuuluu myös perinteisten lapinkorujen lisäksi oma mallisto, joka muuntuu koko ajan. Melkein kaikki aiheistamme liittyvät tavalla tai toisella . Lämminhenkinen myymälämme, Shamaan Design – Lappi Shop sijaitsee Saariselällä, Santa´s Hotel Tunturi Gielas rakennuksessa. Erikoisuutenamme on myös uniikit . Täältä löydätte perinteisiä koruja sekä niiden ja Lapin luonnon innoittamina tehtyjä koruja , joita on mahdollista tilata meiltä. Korujen nimet ja hinnat löydätte kuvien yhteydestä.


Välimuistissa Aurora Design nettikaupasta löydät käsityönä Lapissa valmistettuja ihanuuksia: uniikkeja kulta- ja hopeakoruja Lapin kultahipuilla ja korukivillä, ihania mekkoja, mukavia asusteita ja kaunista kotiin I Aurora Design. Parhaat suosituksemme saamme tyytyväisiltä kanta-asiakkailtamme, jotka yhä uudelleen osoittavat luottamuksensa hankkimalla uniikkikorunsa meiltä. Asiakkaamme ovat tiedostaneet yksilöllisyyden olevan harvinainen ominaisuus nykymaailmassa.


Myös PolarKorun Lappi - aiheinen kokoelma sai erinomaisen vastaanoton, . Kotimaisena käsityönä valmistetut korut edustavat ajatonta ja rohkeaa muotoilua ja juhlistavat jokaisessa meissä asuvaa kauneutta ja voimaa. Verkkokaupastamme löydät laajan valikoiman koruja ja saat nopeat toimitukset - korut ovat . Lappi aiheinen kaulakoru noitarumpu, Kellot ja korut , Asusteet ja kellot, Rovaniemi, Tori.

Upea rannekello, Kellot ja korut , Asusteet ja kellot, Rovaniemi, Tori. Ohessa tuotesuunnitteluprojekteja korujen ja puukkojen parissa. Marttiinille olen ollut suunnittelemassa mm.


Metso ja Pöllö- lahjapuukkoa sekä Suomi 95v-juhlapuukkoa (Leijonapuukko). Painamme käsityönä lähinnä Lappi - ja luontoaiheisia t-paitoja. Eläinkorut edullisesti netistä. Samaskorun valikoimasta löydät laajan kirjon eläinaiheisia koruja.


Aihealueet ovat myös lähes kaiken kattavia. Valikoimasta löytyy erilaisia kissoja, eri rotuisia koiria, pöllöriipuksia, lintuja, . Taigakoru noitarumpu- korut. Taigakoru on maineikas lappilainen korunvalmistaja , joka tekee käsin laadukkaita koruja Lappi -teemoista kuten noitarumpu, revontulet, jne. Hyödylliset linkit: Taigakoru. Kalevala Koru sormukset toimituskuluitta.


Lappi valokuvat - Suomen Lappi - Napapiiri - Lappi - aiheiset kuvat - valokuva - kuva - Suomi - lappilainen valokuva . Kuuluisa korutaiteilija ja kuvanveistäjä Björn Weckström kehitti yhdessä Lapponian perustajan Pekka Anttilan kanssa Lapponian ainutlaatuisen, veistoksellisen muotokielen. Hopeaa työstäessään Weckströmin tavoitteena oli kuvata Suomen lumista ja talvista maisemaa ja jäätyneitä järviä, mikä näkyy Lapponian korujen. Kurukoru: kultasepän työt, koruja lapin kullasta.


Aluksi verstas keskittyi pelkästään lapista kaivettavaan kultaan ja kultapurojen kiviin. Noilla retkillä koetut ja kuullut jutut ovat muodostaneet vuosien varrella eräänlaisen pääoman, jonka pohjalta KuruKoru järjestää nykyään myös erilaisia kulta aiheisia tapahtumia, kuten .

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje