Frozen synttäritarjoilut

Frozen on nyt niin pop, niin vaihtui teema sitten tähän, vaikka kaipa tuokin jonkinnäköinen jääprinsessa onkin. Eilinen oli aika Frozen, ihan tosi Frozen. Tiaran Frozen-mekko ja väriin sopiva kruunu olivat HM:ltä ostettu. Frozen - synttärit sopii ihan hyvin aikuisellekin! Sieltä löytyi vinkkejä helppoihin ja hauskoihin teemaan sopiviin tarjottaviin.


Moni teistä pyysi kolmioleipien ja täytekakun reseptejä, ja niitäpä olisi nyt siis luvassa. Meiltä Tiaran kanssa vielä isot . Harvoin juhlavieraiden vaatetus sopii niin hyvin kattauksen ja koristeiden väreihin kuin tänään ;) Ideoiden kerääminen Elsa-juhlia varten on ollut helppoa, niin monessa blogissa on jo . Tirppa sai toiveensa, ja sunnuntaina neljävuotiasta juhlistettiin Disneyn Frozen teemalla. Oma sairastamiseni karsi suuruudenhulluimmat ideat, ja lopputulos oli hieman kotikutoinen. Lapsen mielestä synttäreissä oli kuitenkin taikaa ja kimallusta ja jäätä ja kaikkea ihanaa. Olivian synttäreitä vietettiin viime sunnuntaina milläs muullakaan kuin frozen - teemalla.


Teema ei ollutkaan ihan niin helppo toteuttaa tyylikkäästi, mutta silti tunnistettavasti. Itse olin hieman pettynyt osaan koristeluista ja jutuista, mutta oikeasti ihan turhaan. Lumen säihkettä, turkoosin ja hopean viileyttä, ystävyyttä ja jännitystä – näin luodaan jäisen seikkailun syntymäpäiväjuhlat!


Kaikki kehuivat kaikkea maasta taivaaseen ja . Aloita suunnittelu Tutustu työkaluun . Vegaanisten synttäritarjoilujen keksiminen ei oikeastaan ole kovinkaan vaikeaa. Eikä kallista, eikä erityisen aikaavievää, vaikka jotkut niin uskovatkin. Mitä synttäreillä yleensä on tarjolla?


Kakkua, keksejä, brownieseja, jotain pientä suolaista… Jos vain osaa googlata, vegaaniset versiot tutuista resepteistä . Hän halusi siis Elsa- syntymäpäivät. Nelivuotias sankari kutsui neljä parasta ystäväänsä prinsessakutsuille. Aloitimme syntymäpäiväkutsujen teolla.


Herkkuja oli iso määrä ja koristeina toimi ilmapallot sekä katonrajaan viritetyt viirit. Ostin muutaman paketin viirejä tigeristä ja yllätyin miten riittosat ja kivat niistä tuli. Kakku ei ollut ulkoisesti mikään taidonnäyte, mutta Matilda osas arvostaa.


D Elsa ja Frozen on täällä suunnalla aika kova juttu, mikä on aika . Seuraavat kaksi päivää olemme hyisissä tunnelmissa. Kuinka moni on nähnyt elokuvan? Meidän perheessä Frozen hullasi ensin minut ja tyttäreni, sen jälkeen isommaksi kasvaneen . Näihin pakkaspäiviin sopivalla aasinsillalla voisin laittaa muutamia kuvia meidän elokuisista pakkaskesteistä.


Meillä tuo Frozen on tällä hetkellä melkoisen kuumaa kamaa ja olen aistinut tytön . Täällä yksi väsynyt mutta onnellinen seitsemän vuotiaan äiti. Onnistuneet Frozen syntymäpäivät kummeille ja sukulaisille ovat takana. Keittiössä tuli uurastettua useampi tunti, mutta se kannatti.


Syntymäpäiväsankari oli oikein tyytyväinen juhliin ja tarjoiluihin. Meillä ei ole pitkään aikaan ollutkaan juhlia, . Toiveissa Disney Frozen synttärit ? Katso huurteiset juhlaideat Juhlahumun blogista. Lupasin eilen kertoa lisää poikien Ryhmä Hau kekkereistä, mutta tiedättekös… Nukahdin juuri ennen kuin mun virallinen bloggausaika alkaa!


Mulla on muutamia omia hetkiä, jolloin voin tehdä omia hommia. Isompi pojista on muutaman tunnin päiväkodissa neljänä päivänä viikossa, ja tuolloin vauvan nukkuessa . Pienet varaslähtösynttärit pidettiin pari viikkoa etukäteen, kun iso-täti ja serkukset vähän kauempaa kävivät kylässä. Pikainen kakku sen kunniaksi siis.


Kakun päällinen, 1- ja 7-numerot ja lumitähdet (piparkakkumuoteilla) sokerimassaa. Olaf-hahmo sokerimassaa ja Snöre-lakua.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje