Terassipesuri testi

Jos sinulla on terassi, hanki samalla terassipesuri. Terassin huuhtelu ilman terassipesuria voi nopeasti vaurioittaa puu- ja laattaterassin pintaa. Testasimme korkeapainepesuria ja tutkimme niiden vahvuuksia ja heikkouksia. Lue tulokset , niin tiedät, millainen laite sopisi parhaiten omiin tarpeisiisi.


MAKSIMIPAINE: Paine mitataan bareissa. Veneen pesemiseen kannattaa hankkia kone, joka tuottaa yli 2barin paineen. TERASSIPESURI : Pesupään pitää tuntua kestävältä.


Ohut muovi menee helposti kappaleiksi. Pesutuloksen laatua ja pesunopeutta mitattiin pesemällä piha-alueen kiveystä ja autoja sekä poistamalla pinnoilta vesiliukoista väriä. Testissämme oli painepesuria - sekä terassipesurilla että ilman. Laitteen teho ja paine eivät kerro kaikkea pesutehosta.


Kirjoittaja: Tuomo Tamminen Testi : Marja Nygren Kuvat: IstockPhoto ja ICRT. Nautiskele puhtaalla terassilla. Power Patiossa on kahdet pikaliitettävät suuttimet.


Se saa ajotiet ja jalkakäytävät näyttämään upeilta. Uusi Patio Plus terassipesuri on erittäin tehokas laajojen tasaisten alueiden, kuten pihalaattojen, ajoväylien, terassien, seinien ja aitojen puhdistukseen. Nilfisk oli ensimmäinen, joka esitteli Patio Cleaner terassipesurin. Uusi ominaisuus Patio Plus mallissa on veden paineensäädin, jonka avulla voit säätää vesipaineen . Mites nuo painepesureiden terassipesurit , tekeekö niillä mitään laattapihan puhdistuksessa? Laattaan voisi sopia paremmin sellainen pyörivä suutin,.


Lisää tuloksia kohteesta murobbs. Välimuistissa Samankaltaisia 14. Ihan kelpo laitteelta vaikuttaa. Avatar Modifier: Viestit:. Ainakin clenin terassipesuri tuotti valitettavasti pettymyksen.


Kompromisseja kuitenkin joutuu tekemään, jos laitteita verrataan kylmävesipesureihin. Veden lämmitykseen käytettävä poltin ja polttoainesäiliö ovat suuria . Huushollin monet muutkin pesutehtävät kuin autonpesu hoituvat sillä tehokkaasti. Painepesurista on tullut kotitalouskone. Siinä on myös tuo puuttuva terassipesuri mukana.


Soveltuuko nuo terassipesurit tavallisille puisille maavaraisille pihalaatoille, missä heti alla on hiekkapohja? Tai betonista kuistia pestäessä,. Bosch Aquatak 1Plus -menestyi hyvin.


Kärcherin laitteeksi hyvin. Paketissa tuli pesurin lisäksi se terassipesuri ja metrin viemärinaukasusarja. Ja pesuri metalli männällä, et pitäs kestää.


Ensimmäinen testi pesu pesurilla ja toimi hienosti. Tehoa ja vettä riittävästi. Sit meni autotallin viemäri tukkoon ja päätin kokeilla viemärinaukasusarjaa.


Kuluttaja-lehden testivoittaja! Monipuolinen, hyvin varusteltu painepesuri, jossa letkukela ja terassipesuri vakiona. Full Control-pesukahvan LED-näyttö opastaa oikean työpaineen valinnassa. Jos päädyt suositukseeni, eli kasvatat hieman budjettia ja ostat kerralla hyvän, ei ammattimalleihin juurikaan saa noita pesuharjoja ja terassipesureita.


Sillä pyörivällä harjalla vain raappii autonsa. T-Racer T 4- terassipesurilla taas monien eri pintamateriaalien puhdistaminen onnistuu vaivattomasti ja siististi niin lattia- kuin seinäpinnoilla. Tehonsäädöllä saa varmistettua sen, että pesupaine on sopiva eri materiaaleille. Vertaa hintoja ja tilaa heti.


Laite oli jämäkkä ja helppo siirrellä pesun edetessä ja se ei kaatunutkaan kertaakaan työn touhussa. Terassipesuri on oiva lisävaruste tasaisilla kohteilla, joissa likainen pesuvesi ei . Tutustu testiimme tarkemmin Puutarha kanavalla.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje