Iki kiuas virosta

Meillä on nyt väki Tallinnassa kiertelemässä, etsivät Iki -Viroa, mutta hinnat ovat pilvissä. Kuka on hakenut kiukaan virosta ja mistä ja mihin hintaa. Laadukkaat Kiukaat Tatpar edulliseen hintaan, suurin valikoima, parhaan hinnan takuu. Kiukaan löytäminen saunaan pitäisi olla valikoiman puolesta helppoa. IKI :n Cube ja Kajo sekä Misan Laavu, joka on myynnissä päämerkillä.


IKI Kiuas -tuoteryhmän tuotteet löydät edullisesti Netraudasta.

Saatavilla jo tuotetta - klikkaa ja tutustu tarjouksiin! Jokainen IKI - kiuas valmistetaan käsityönä Suomessa. Tutustu laadukkaisiin puu- ja sähkökiuasmalleihimme.


Vertailuun saatiin Harvia, Iki ja Misa. Stovemanin hankinnasta luovuttiin keskusteluyhteyden katkettua. Kuvissa kiukaat näyttävät saman- laisilta. Misa on kantikas ja muut ovat pyöreitä.


Kun paketit avataan, paljastuu alaston totuus.

Iki on täysin erilainen kuin muut,. V:n mökkiaitan remontti on viimeisiä silauksia vaille valmis (ja kuvia tulossa heti, kun kuvaamaan ehdin), joten seuraavaksi voimme keskittyä mökkisaunaan. Alun perin ajattelimme siirtää saunan remonttia ensi kesään, mutta huhtikuussa mökillä käydessämme, V astui saunan lahonneesta lattiasta läpi. Nuo on ilmeisen kalliita pelejä, mutta tuommoisen voisi kuulemma itsekin helposti tehdä tai käytännössä työkaverilla teettää.


Samalla voisi tehdä hormiliittymän sivusta kun tuo piippu tuli vähän väärään paikkaan. Ahjukeskus Viro - Puukattilat Laitoslämmitys Puuhellat Norman kivigrillit Biotakat Etanoli polttimet Kaasulämmitys Savustus, grillit, BBQ Savupiiput Kamiinat ja uunit Ilmalämmitys Palvelut Kiukaat Pellettilämmitys Takkasydämet Vesikiertotakat Takkamanttelit Hybridilämmitys Takkaluukut, tiivisteet, huolto Varaava takka . Virosta vastaavalla idealla tehtyjä kiukaita saa . Kun muutin asuntoon, kiuasvalinta oli jo tehty. Asunnossani oli siis kW:n Harvian Vega - kiuas , joka on siis ihan perinteinen postilaatikkokiuas.


Ulkomuoto oli jo häirinnyt pitkään, mutta en ollut ajatellut tehdä asialle mitään. Olihan kiuas ehjä ja uusi. Ehkä hieman oli häirinnyt myös se, että termostaattia piti . Onko kellään kokemuksia virolaisten tekemästä iki - kopiosta nimeltään stoveman, myydään toki Suomessakin, mutta tietysti halvempi virossa.


Rakennustarvikkeet ja työkalut. Tilava saunallinen kolmio keskellä kaupunkia, Asunnot, Lappeenranta, Tori. Yhdyshormin laippa Narvi Ø 1mm yhdyshormille Narvi.


Iki -verkkokiukaan keksijä, insinööri Jouni Kerrman on vetäytynyt kiuasbisneksestä.

Hän on myynyt osuutensa kiukaita valmistavassa JK Roster Oy :ssä. Seinäpinnat: kuultava valkoinen. Lapin tuppeen sahattua kelopaneelia. Laatat: hankittu Virosta. Kiintokalusteet: kaapistot pääasiassa.


Ikeasta, Puustelli keittiö. Tulisijat: Tulikivi-takkaa, leivinuuni. Tulihormit: tiilimuuraus, antiikkilaastilla rapattu piippu. Toki voisi nuohooja kirota mutta eipä ne nytkään kiukaan lähtöputkea rassaile.


Sauna: Original IKI - kiuas ja . Luulisin että noista valmiista ne johon saa kiviä vielä putkenkin ympärille olevan ihan OK. Joihinkin sen sai lisävarusteena. IKI on tosiaan kyllä kallis. Onko se nimensä veroinen eli ikuinen? Onko muuten noihin kiukaisiin tullut . Puhuminen ” vihtasaunasta” olisi.


Virossa yleisissä saunoissa vihtominen on kunniassa. Talvisin kuluu pari mottia. Täällä on keskiössä suuri Iki - kiuas , jota lauteet kiertävät. Löylyä irtoaa kohtuullisesti, mutta.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje