Finnkino lappeenranta elokuvat

Finnkino on Suomen kulttuuriviihteen monipuolisin elämysten tarjoaja! Sarjalipuilla pääset leffaan edullisesti! Heinähatun ja Vilttitossun perhe lähtee lomalle.


Hannalla on ihana viikko suunniteltuna ylellisessä huvilassa. Stran Lappeenranta , sali 2 . Sattumalta Kattilakosket päätyvät kuitenkin väärään ” huvilaan” kylän poliisien mökkinaapureiksi. Konstaapelit huomaavat tilanteen ajoissa ja . Sota mullistaa niin yksittäisen sotilaan kuin kotirintamalle jääneidenkin elämän ja jättää jälkensä koko kansakuntaan. Väliajallisen näytöksen lippupaketti sisältää elokuvalipun lisäksi myös leffaherkut.


Leffaherkkuja tai väliaikatarjoiluja ei siis haeta . Brownien perheeseen onnellisesti asettunut Paddington on päässyt yhteisönsä suosioon jakaen iloa ja marmeladia, minne ikinä meneekään. Etsiessään täydellistä lahjaa Lucy-tädilleen tämän 100-vuotissyntymäpäivän kunniaksi, hän löytää ainutlaatuisen ponnahduskirjan herra Gruberin antiikkipuodista. Ferdinand on jättikokoinen härkä, joka on varustettu suurella sydämellä. Hän on iloinen otus, joka viihtyy niityllä suuren puun varjossa kukkia nuuhkien. Virheellisesti häntä luullaan vaaralliseksi hirviöksi, jolloin hänet napataan kiinni ja viedään pois kotoa.


Viisi tuotantokautta tv:ssä riemastuttanut Solsidan valloittaa ensi kertaa valkokankaat. Kiitetty, tunnettujen näyttelijöiden tähdittämä hyväntuulinen draamakomedia Joulumaa kertoo joulunpyhistä, joiden aikana kaikki muuttuu ja elämä ottaa uutta suuntaa. Helena (Milka Ahlroth) valmistautuu viettämään joulunpyhiä itsekseen.


Suomi 1-juhlavuoden ohjelmistoa. Samaan aikaan museon PR-toimisto on luonut tulevalle näyttelylle epätavallisen kampanjan, jonka synnyttämä kohu ajaa Christianin ja koko museon kriisin syövereihin. Vierasta kutsutaan nimellä Joulu ja hänen tuloonsa liittyy runsaasti salaperäisiä erityisvalmisteluja. Myös vieraan mukanaan tuomat lahjat houkuttelevat Muumipeikkoa.


Koko perheen on oltava hereillä ja valmistauduttava Joulun tuloon! Komedia miehestä, joka jää vauvan kanssa kaksin. Elokuvaa tähdittävät tanskalainen . Hyvästi seksi, baari-illat ja juttukeikat. Tervetuloa puklurätti, äidinmaidonvastike ja Teletapit.


Mutta mistä hitosta tällainen äijä löytää ne kivikautiset äitigeenit? Toimittajana työskentelevän Antti Pasasen elämä on mallillaan ja Pia-vaimo . My Little Pony elokuva vie Mane Sixin tähän mennessä jännittävimpään ja suurimpaan seikkailuunsa! Kun uhkaava Storm King hyökkää Laukkaporiin aikeenaan varastaa ponien taika, koko Equestrian tulevaisuus on vaarassa. Juliette Binoche on Isabelle, eronnut pariisilainen taidemaalari. Hän heittäytyy rakkauden etsintään itseään säästämättä.


Cannesissa palkittu elokuva kuvaa vaihtuvia romansseja, puheliaita taidepiirejä ja yöllisiä makuukamarivuodatuksia hellästi, sarkastisesti ja välillä myrkyllisen pisteliäästi. Paavo Westerbergin ohjaama elokuva kertoo huippuviulisti Karin Nordströmistä ( Matleena Kuusniemi), joka menettää liikenneonnettomuudessa sormiensa tuntoherkkyyden. Kun vimmainen harjoittelu ei tuota tulosta, Karin joutuu hylkäämään uransa ja nöyrtymään nuorten viulistien opettajaksi.


EMOJI- ELOKUVA kurkistaa älypuhelimesi sisällä olevaan salaiseen maailmaan. Piilossa viestisovelluksen uumenissa sijaitsee Textopolis, vilkas kaupunki, jossa kaikki suosikkiemojit asuvat ja työskentelevät. Tässä maailmassa jokaisella emojilla on vain yksi ilme.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje