Dcfix keittiön kaapit

Ulvilalainen Miska Renfors remontoi keittiön suorastaan rock-henkiseksi Bauhausin punaisella dc fix -sisustustarralla. Varsinaista remonttia ei ollut vielä . Vanha tuttu vinkkasi minulle DC fix -kalvon olemassaolosta ja päätin kokeilla, että miten sillä onnistuisi keittiön ovien päällystäminen. Oman haasteen työhön toi se, että keittiöni kaapistoissa oli osittain lasia ja myös . Mikä mieletön muodonmuutos!

Laitoitteko tosiaan dc-fixillä myös keittiön tasot? Entä miten kaappien sisäpuolten kanssa? Jäin kuitenkin miettimään vielä, miten se mahtaa kestää tuossa tiskipöydässä, kun siihen kuitenkin roiskuu . Luin netissä kuinka DC - Fix kalvoilla (aka kontaktimuovilla) voi päällystää monenlaisia pintoja ja saada ne vieläpä nätisti irti tarvittaessa. Niinpä aloin suunnittelemaan keittiön kaappien päällystämistä DC - Fix sisustuskalvoilla.


Meidän keittiön kaapit on kulmasta pyöreät ja niissä on eri väri kannessa kuin . Liikkeellä alkaa muuten olemaan kaikki kuosissa, mutta keittiö erottui vielä huonolla tavalla joukosta.

Vuokratilaan kun ei saa tehdä pysyviä muutoksia, otin avukseni taas jälleen D-C - Fix kalvon. Värimaailman ollessa musta-hopea-liila, eivät valkoiset kaapit ja valkoinen välitila sopineet joukkoon. Ruskea keittiö kohtaa dc-fixin. Lopulta keittiön kaapistot imivät itseensä valkoista rullaa ja saman verran mustaa.


Miehen vuokrakodin keittiön välitilan ja työtasojen uudistus sai viimein tuulta alleen, kun herra kipaisi Prismasta ostamassa rouheaa DC - Fix Avellino Beton. Myös valaistuksen osalta hän päätyi kustannustehokkaaseen ratkaisuun ja hankki kaappien alle wi-fin kautta ohjattavat Philips Hue Lightstrip . Sen sijaan, että olisin maalannut harmaat ovet valkoiseksi (ja näin ollen menettänyt harmaan värin iäksi) tai ostanut kalliilla rahalla uudet keittiön ovet, varsinkin kun se olisi mennyt mittatilaustyöksi, päätin tuunata ovet valkoiseksi – milläpä muullakaan, kuin DC -Fixillä! Tuo kalvo on todettu aivan super . Lauantaina tuli käväistyä sitten Bauhausissa ja ostettua punaista ja mustaa D-C - Fix kontaktimuovia tarkoituksenani tehdä kalpean valkoisesta keittiöstäni vähän värikkäämpi. Keittiön kaappien D-C - Fix muutoksia. Ostin myös uusia kahvoja kaappeihin.


Samalla tarttui mukaan puu ja linnut -aiheinen . Tuoli, sohvapöytä, hylly tai pieni kaappi saavat. Kontaktimuovi sopii vanhan huonekalun uudistamiseen. Videolla näytetään miten keittiön ovi pinnoitetaan sisustuskalvolla.

Eivätkö nämä ole aikalailla perus keittiötavaraa ? Sisustuskalvo on erittäin kestävä ja. Dc -fixatussa keittiössä ei. Ainakaan jos käyttää valkoista muovia. Lattiamme remontoitiin laminaatiksi ja tumma ruskean sävy tasoilla riiteli lattian ja valkoisten kaappien kanssa. Kaksi erilaista ruskeaa, musta lamppu ja valkoiset kaapit eivät mielestäni istu . Uuden ilmeen loihtiminen esimerkiksi keittiöön ei enää vaadi, että koko keittiö täytyy kantaa ulos ja tuoda uusi tilalle.


Erilaisia kuoseja löytyy . DIY uudistettu keittiö dc fix muovilla. Viikonloppu vierähti vauhdilla! Minä vinkkasin katsomaan netistä dc-fixllä.


Kaappeja oli pienempää sekä muutama korkeampi. Alapuolella vanhat vetimet. D-C - Fix sisustustarrat, kontaktimuovit ja peilikalvot – itsekiinnittyvät tarrakalvot sileiden pintojen päällystämiseen. Helppo ja nopea tapa sisustaa kotona! Kaapinovet , pöytäpinnat, seinäpinnat, ikkunapinnat tai melkein mitkä tahansa sileät pinnat saavat nopeasti ja helposti näyttävän uuden päällysteen D-C - Fix kalvoilla.


Vain mielikuvitus on rajana! StyleRoomista löydät tuhannet inspiroivat kodit ja kuvat. Tervetuloa mukaan sisustusyhteisöön - jaa inspiraatio! Pinnoittamalla saa vanhan keittiön taas uudeksi ja raikkaaksi.


Materiaali on lähes samaa mitä käytetään uusien ovien valmistuksessa. Alla olevien kuosien ohella voi käyttää printattua kuvaa, joten mahdollisuudet ovat rajattomat.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje