Pesukone ottaa vettä mutta ei pese

Eli ottaa vettä mutta rumpu ei lähde pyörimään vaan miettii hetken ja tyhjentää veden sen jälkeen. Ei myöskään linkoa, rumpu ei ohjelmien aikana pyöri ollenkaan. Pesukone ei pese puhtaaksi?


Miks toi astianpesukone ei lähde käyntiin? Pyykkikone ei poista vettä 2.

Mikä voi olla, kun pesukone ei suostu pyörittää pyykkiä. Lisää tuloksia kohteesta kaksplus. Tiede ja teknologia › Kodintekniikka › Kodinkoneet Välimuistissa Samankaltaisia 21.


Mikähän on vialla, kun pyykinpesukoneen ohjelma ei lähde kunnolla käyntiin? Eli kone ottaa pesuaineen ja vähän vettä , mutta sitten pysähtyy ja ilmoittaa. Kun täällä useammat ihmettelevät miten heidän pesukoneensa ei linkoa, on minulla päinvastainen ongelma.


Pesuohjelman valitsemalla kone jää ottamaan vettä ja päästämään sitä samantien poistoletkun kautta ulos. Tämä tapahtuu kaikilla pesuohjelmilla, .

Välimuistissa Jos kone pysähtyy kesken ohjelman, voi vika johtua seuraavasta: Vika voi johtu tukkiintuneesta siivilästä tai letkusta. Aloita puhdistamalle suodatin. Jos koneessa on vettä vaikka olet poistanut suodattimen, pohjaletku on tukossa ja sen takia kone ei pese pesuohjelmaa valmiiksi. Tarkista, että vesi poistuu poistoletkusta . Jos pyykinpesukone ei ota vettä , vika saattaa olla seuraavassa: Vika voi johtua tukkiintuneesta nukkasihdistä. Kun poistat nukkasihdin koneen pohjasta sieltä valuu vettä , laita ämpäri tai pesuvati nukkasihdin alle.


Jos nukkasihti on viallinen tai tarvitset uuden tiivisteen tai kannen nukkasihtiin . Siemensin pesukone rullaa pesuohjelman yli kymmenessä sekunnissa, eikä siis edes aloita pesemistä ? Pysähtyykö ohjelma kesken? Ohjelman pysähtely voi johtua siitä, että kone ei saa vettä tai vesi ei poistu koneesta, katso edelliset. Mulla ei pyykinpesukone lämmitä vettä pesun aikana. Vaihdoin lämpävastuksen jossa oli nct-anturi samassa, mutta vieläkään ei lämmitä vettä.


Otin riskin ja menin suoraan vaihtamaan, kun ei ollut kallis paketti. Mutta olisiko jollain vinkkiä missä muussa vika voisi olla? Pistotulppa ei ole pistorasiassa.


Koneeseen jää vettä : Jos kone ottaa liikaa vettä , poistopumppu käynnistyy automaattisesti. Onko luukku kunnolla suljettu?

Kannattaa ensin kutsua korjaaja, hän tekee arvion mitä korjaus maksaaa, ja ei ole pakko sitten ottaa sitä korjausta, jos korjaus maksaa liikaa, sovitte sitten, että. Ja vedet taas eivät poistuneet koska joku lapsen taskusta koneeseen joutunut tilpehööri oli kiilannut roottorin niin ettei se pyörinyt. Korjaajan mukaan moottori on rikki ja korjaaminen tuhottoman kallista, mutta niin oli tämä diagnoosikin, 100e.


Miten moottori voi olla muka rikki, jos kone kuitenkin huuhtelua ja linkousta lukuunottamatta toimii? Noin vuotta vanha päältätäytettävä Candy ei linkoa. Nyt poistaa veden , mutta linkouksen aikana moottori pyörii pienillä kierroksilla(pesu-nopeus) eikä lähde kiihdyttämään, välillä saattaa ottaa nopean. Ne ei käytä vettä eikä lämpöä siksi ne ei pese.


Meidän uusi Bosh aloittaa pesun edelliskerran huuhteluvedellä. Haluaisin että kone ottaisi maalämpökoneen tekemän lämpimän veden mutta se mieluummin lämmittää hiilivoimalla tuotetulla sähköllä sen vanhan veden. Hetken vettä loiskuteltuaan se tutkii . Veden pinta ei sen vuoksi näy luukun lasin läpi joissakin ohjelmissa pesuohjelman aikana.


Pese täysiä koneellisia, jotta sähkön, veden , pesuaineen ja ajan käyttö on mahdollisimman. Lue ehdottomasti tämä käyttö- ja asennusohje ennen pesukoneen asennusta, liittämistä ja käyttöönottoa. Näin vältät mahdolliset vahingot ja koneesi. Kun kone ei enää tuota painetta putkistoon (vaan esimerkiksi ottaa uutta vettä sisään), niin lavuaarissa edelleen ördäävä vesikerros taas luo painetta putkistoon rakkaan koska gravitaatiovoima ja hydrostaattinen paine. Käy ensin nämä kohdat läpi.


Mikäli vika ei korjaannu, ota meihin yhteyttä. Valinnaisesti valitse ohjelma lisähuuhtelulla ja lisää valkaisuaine, kun pesukone ottaa vettä. Kone ottaa koko ajan vettä.


Jos haluat avata täyttöluukun, kun olet peruuttanut pesuohjelman, mutta luukkua ei ole mahdollista avata, koska vedenpinnan.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje