Kohdentamisalueella tarkoitetaan

Suojavyöhykkeiden ja luonnonhoitopeltonurmien kohdentamisalue sijaitsee pääosaltaan. Jos osa tilan pelloista on kohdentamisalueella ja osa muulla alueella, kohdentamisalueella oleville pelloille sovelletaan. Peltojen talviaikaisen kasvipeitteisyystoimenpiteen kohdentamisalue (kartta) noudattelee suojavyöhykkeiden ja luonnonhoitopeltonurmien kohdentamisaluetta ja sen muodostamisen perusteet ovat pääosin samat. Lisäksi kohdentamisalue ulottuu rannikolla pohjoisemmaksi alueilla, joilla valuma- alueiden vesien tila on . Viereisellä lohkolla tarkoitetaan lohkoa, jolla on yhteistä rajaviivaa tai lohkoja erottaa tie tai oja.


Yksittäiseltä lohkolta voi ottaa oman näytteen tai käyttää. Kohdentamisalueella maksukatto enintään sisältäen monimuotoisuuspellot. Jos ilmoitat alaa enemmän, hoidat ylimenevää alaakin samojen . II ja saaristoalueella ja enintään. Osa lohkokohtaisten toimenpiteiden vesiensuojelullisista toimenpiteistä kohdennetaan eri tavalla ns.


Happamilla sulfaattimailla ympäristönurmia saa perustaa liitteessä tarkoitetulla kohdentamisalueella I. Nurmi voidaan perustaa luonnonhoitopeltonurmeksi tai sellaiseksi voidaan ilmoittaa monilajiseksi kehittyneitä vanhoja nurmia. Luonnonhoitopeltonurmet voivat olla kokonaisia peruslohkoja tai kasvulohkoja. Valitusta §:n kohdassa tarkoitetusta lohkokohtaisesta toimenpiteestä saa luopua myös, jos maatilan korvauskelpoisesta alasta vähintään prosentilla kohdentamisalueella III tai vähintään prosentilla kohdentamisalueen III ulkopuolella on suojavyöhyke, monivuotinen ympäristönurmi, luonnonhoitopeltonurmi, . Pohjavesialue, vesistön tai valtaojan varrella sijaitseva korvauskelpoinen lohko. Lainaus käyttäjältä: montöör - 26. Tää ajattelutapa on outo.


Eihän kukaan enää kynnä peltoja. Kun pitää huolen, että noita kiellettyjä on alle pinnaa, saa täyden tuen. No tämä rajoitus onkin tarkoitettu niille, . Hienoo, mutta etkö huomannut, että siellä oli myös maininta: A-alue nautakarjarakennuksiin investointitukikielto koko ohjelmakaudelle ja huom.


Ja ab alueella kaikesta viherryttämisestä on luovuttu, joka aarilla pitää . Tällä tarkoitetaan tilannetta, jossa kasvukauden aikana on satanut merkittävästi enemmän kuin normaalivuosina ja haihdunta on ollut niin vähäistä, että pellot eivät märkyyden vuoksi. Jos tilallasi on lohkoja sekä kohdentamisalueella että muulla alueella, voi kasvipeitteisyysprosentti olla eri näillä alueilla. Monivuotiset ympäristönurmet: happaman sulfaattimaan lohkot niiden pääasiallisella esiintymisalueella, turvemaan ja pohjavesialueen lohkot. Välimuistissa Samankaltaisia Pysyvät nurmet. Pysyvillä nurmilla tarkoitetaan nurmia, jotka eivät ole kuuluneet tilan viljelykiertoon vähin-.


Muulla kuin kohdentamisalueella (ks. kart- ta sivulla 2) kevennetty syyssänkimuokkaus riittää täyttämään. Korvaus nousee pro- senttiyksikön välein niin, että pro- sentin kasvipeitealalla korvaus on suu- rin. Suomessa enintään prosenttia. Koh- dentamisalueen ulkopuolella maksimi- korvaus, euroa hehtaarilta, . Monimuotoi- suuspeltoja saa olla enintään prosenttia maatilan korvauskelpoisesta peltoalasta. Tuotantonurmia korkeampi tukitaso kannattaa hyödyntää viljelykierrossa . Avustuksen määrää korotetaan prosenttiyksiköllä, jos investointi toteutetaan.


Ehtojen mukaan vaikealla rikkakasvitilanteella tarkoitetaan tuulen mukana tai muuten helposti muille lohkoille leviävien rikkakasvien laajamittaista. Kasvipeitteisyys kun tilalla peltoa sekä kohdentamisalueella että sen ulkopuolella.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje