Goldwell soft color käyttöohje

Tilaa edullisesti netistä! Levitetään pestyihin, pyyhekuivattuihin hiuksiin. Anna vaikuttaa 5-minuuttia ja huuhtele.


Intensiivisempi lopputulos kuiviin hiuksiin . Muutama tärkeä asia näistä Goldwellin soft color - vaahdoista: -Värit eivät vaalenna hiusta. Värjäys ei ole pysyvä, vaan lähtee pesussa.

Jos lopputulos on liian intensiivinen, shampoon voi laittaa värin päälle vaikuttamaan, jolloin väri - laimenee. Vaahto kannattaa laittaa kuiviin hiuksiin jos haluaa . Vaalensin viime viikonloppuna hiukseni. Prosessi onnistui muuten oikein mainiosti, mutta hieman jäi tuota keltaisuutta kuten.


Päästä varpaisiin -blogin. Aluksi kastelin hiukset ja pyyhekuivasin ne hyvin. Seuraavaksi laitoin vaahtoa latvoihin ja niihin kohtiin, joissa.


Yritin saada aineen hiuksiin mahdollisimman tasaisesti . Raskaus on muuttanut hiuksiani aivan valtavasti.

Vanha leijonanharja on tipotiessään, ja tilalle on tullut lamppusuti. Edelleen elän siinä toivossa, että hiukset palautuvat lähes ennalleen kun imetys on loppunut. Silloin keho pääsee huilaamaan kaikesta . PR-tahoilla jo huomioitu vaihtunut hiusten värini. Sähköpostiini hulahti tarjous kokeilla kylmän sävyn ylläpitoon Goldwellin Soft Color -vaahtosävytteitä ja saman sarjan sävyttäviä muotoiluvaahtoja.


Hoitava vaahtosävyte lisää kiiltoa ja syventää väriä. Riittää 5-käyttökertaan. V: Violetti pigmetti poistaa keltaisuutta. BG: Beige- silver pigmentti poistaa keltaisuutta. REF: Raikastaa raidoitettuja hiuksia.


P: Helmiäispigmentti syventää vaalean sävyä. N: Syventää luonnollisen tumman . Hellävarainen, kiiltoa lisäävä, ilman ammoniakkia ja ammoniakin hajua. Kevytsävytys: nopea ja hellävarainen tapa kokea ja kokeilla hiusväriä. Värinvirkistys: värjättyjen hiusten ja raitojen . Nopea, suoravärjäävä vaahtosävyte liikekäyttöön tai asiakkaallesi kotiin. Lumoavat värjäystulokset vain minuutin vaikutusajan jälkeen.


Goldwell -kokonaisvärivalikoiman kanssa yhteensopivaa sävyä.

Tuloksena kiiltävät, helposti kammattavat hiukset. Ravistat pulloa hiukan, sitten pullo ylösalaisin ja pursotat kämmenelle tennispallon. Sitten mömmöt levitetään pyyhekuivattuun, pestyyn hiukseen. Ohjeen mukaan vaahto huuhdellaan pois n. Kannattaa kokeilla Goldwellin Colorance, Soft Color violet blonde, VAAHTOSÄVYTETTÄ.


Saa ainakin, luultavasti Stoccalta ja Sokokseltakin, HairStoresta (vaikka muutoin vältän täältä ostelua moraalisista syistä). Kestävä, loistava ja luonnollinen värjäystulos sekä samanaikaisesti paras mahdollinen hoitavuus. Ravista ennen käyttöä, levitä vaahto tasaisesti pestyihin, pyyhekuiviin hiuksiin.


Sisältää vitamiiniyhdisteen ja pantenolia. Pakkauksessa kehitinneste ml, värivoidetuubi ml, pari suojakäsineitä sekä käyttöohje. Tuote poisti mielestäni tehokkaasti keltaisuutta, mutta toisaalta kuivatti myös hiusta paljon - huomasin, että hiukseni jäivät aina käsittelyn jälkeen hyvin karheiksi. Noin kuukausi sitten luin jotain näistä Goldwellin vaahtosävytteistä, mutta hinta tuntui korkealta laihalle lompakolleni pelkkää kokeilua varten (125ml 190e), joten jätin.


Tunnisteet: goldwell, goldwell soft color , hiukset, hiustuotteet, keltaisuus pois hiuksista, ref, refresher for highlights, tukka, vaahtosävyte . Vaahtomainen kevytsävyte jolla piristät hiusten väriäsi. Puuttuu: käyttöohje Beatissa: Silver Goos beatissa. Välimuistissa Samankaltaisia 18. D Ei huuhdella siis pois.


Tosi helppoa ja nopea käyttää esimerkiksi aina pesun jälkeen. Tää on kyllä mun lempparein kaikista. Ihan mahtava tuote, en tulis toimeen ilman! Monille mun kavereille varmaan tutuksi . Olen nyt tutustunut itsevärjäilyn ihmeellisen maailmaan ja aloittanut näillä goldwelin soft vaahtoväreillä, ja hommahan on helppoa kuin heinän teko! Sekoitan väriä OH hoitikseen ja annan.


Peittäisiköhän tuo Soft color 6N noita värieroja, punerrusta ja vaaleampia juuria? Olen pian värjäämässä hiuksia vieläkin vaaleammaksi, ja pitäisi saada ostettua tuo Soft Color -vaahto (varmaan sävy 10V) taittamaan keltaisuutta pois hiuksista. En kuitenkaan onnistu löytämään sitä mistään!


Espoon Stockalla ei ollut, olisikohan missään muualla Espoossa? Helsinkiin ei nyt olisi aikaa tai rahaa lähteä .

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje