Betonityöt ohje

Kurkkaa ohjeemme ja aloita betoniaskartelu! Siitä valat helposti ja halvalla reilun ruukkusarjan pihakukille. Katso ohjeet ja vala kauniit ruukut itse! Betonityöt on nyt SE juttu, mitä jokaisen itseään kunnioittavan askartelijan pitää ainakin kokeilla.


Todella lämpimästi suosittelen liittymistä kyseiseen ryhmään, mikäli betonityöt kiehtovat.

Elo-syyskuussa Kauhavalla kävi yhteensä noin kurssilaista läheltä ja kaukaa Betonibileissä. Roiskui rappi ja höntti huumori, kun akat ryhtyi valuhommiiin. Nämä kurssit oli ehdottomasti loppukesän huippuhetkiä. Voi niitä rapasia, väsyneitä ja iloisia naamoja! Kiitos kaikille mukana olleille!


Tässä ohje vielä tulostettavaksi . Betoniaskartelu on mainiota kesän ja syksyn pihapuuhaa.

Käytä hengityssuojainta sillä laasti pölisee. Betoni -ideoiden tarvikkeet löydät K-Raudasta. Kaada valmis massa muotteihin. Hytkytä muottia muutaman kerran, että ilmakuplat häviävät massasta. Mutta ei betoni ole vain pihamateriaali, se on kaunista myös sisällä.


Etenkin kynttilänjalkojen materiaalina betoni on mitä mainioin: betoni pitää ulkoroihun ja pienet tuikut paikallaan, siitä saa tehtyä tukevat jalat kirkkokynttilöillekin ja pienetkin kynttilänpätkät voi. Sekoita betonijauhe ja vesi ohjeen mukaan. Löysä betoni valuu paremmin muotin pieniin koloihin.


Valmistele ensin muotit, sillä betoni on hyvä kaataa muotteihin melko pian sekoittamisen jälkeen. Seoksen pitää olla niin paksua, että siitä voi muokata möykyn kämmenelle, mutta niin löysää, että möykky menettää . Lisää vettä varovasti vähän kerrallaan. Ennen betonitöitä rakennustyömaalla työn eri vaiheet tulee suunnitella jotta työ sujuisi esteettä, se saataisiin tehtyä ilman lisäkustannuksia ja mikä tärkeitä, saavutettaisiin laadullisesti toivottu lopputulos.


Muottityö on nykyään toteutettavissa monella eri tavalla. Betonimuotit voidaan tehdä lautatavarasta . Itsetehdyt kukkaruukku ja kynttilänjalka. Pienen betonimäärän voit sekoittaa ämpärissä.

Seos on sopivaa, kun pystyt muotoilemaan siitä pallon, joka pysyy hetken koossa. Liina, betonia ja pölkky. Ohje betonitöihin : Tee betonista ja vedestä aika jämäkkä sekoitus ja upota liina kosteana kuraan. Laita ämpäri paalun tai muun sopivan korokkeen päälle.


Asettele liina ämpärin päälle, muista öljytä . Kaikissa betoninvaluohjeissa käskettiin peittämään betonityöt muovilla, sillä betonin ei saa kuivua liian nopeasti. Tunnisteet: betonityöt , itse tehty, ohje. Vähän kannattaa ohentaa paksuimpia ruoteja ja varren kantaosaa, ettei ne kohdat betonista jää liian ohuiksi. Monessa ohjeessa suositellaan öljyämään lehti ennen betonointia, mutta itse en ole huomannut irtoavaisuudessa eroja.


Sisustusideoita ja sisustuskuvia aiheesta betoniaskartelu. StyleRoomista löydät tuhannet inspiroivat ideat, kodit ja kuvat. Tervetuloa mukaan sisustusyhteisöön! VALAMINEN Voitele muotti ohuesti ruokaöljyllä ennen työskentelyn aloittamista (helpottaa betonityön irtoamista muotista).


Askartelubetonista saa tehtyä pienellä vaivalla kauniita kodin koriste-esineitä.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje