Virtsan haju pois vaatteista

Vaipaton elämä hakusessa lapsella. Välillä tulee pissa housuun. Joka tilanteessa ei pääse heti laittaan housuja pesuun. Meil on uus todella hyvä kone.


Laitan vaatteet esipesuun ja etikkaa joukkoon. Normaalipesuun tavallista pyykkiainetta.

Erilaisia pyykkiaineita on koitettu. Vanhan talon haju pois vaatteista ? Keskustelu - miten kissanpissan haju pois vaatteista? Välimuistissa katti kusi vaatteiden päälle ja pesukoneen pesu ei hajua vienyt kokonaan pois.


Olen pessyt asteessa myös lycraa sisältäviä jumppavaatteita (joissa esim. lycraa), eikä ne ole menneet miksikään. Ennemmin puhdas vaate kuin haiseva ja käyttökelvoton. Pyyhkeet (Finlayson, värilliset) pesen välillä asteessa.


Hajut lähtee pois , samoin esim. Kissan pissan haju , miten pois 9.

Lisää tuloksia kohteesta keskustelu. Poista ummettunut haju etikalla - Lifestyle. Millä vaatteet puhtaiksi? Ummehtuneet vaatteet eivät ole roskiskamaa. Hajun saa helposti pois etikalla.


Tunkkainen huone raikkaaksi. Tupakanhaju ja muut ikävät lemut lähtevät, kun asetat huoneeseen astian, jossa on etikkavettä. Pese lattiat seoksella, jossa on kupillinen etikkaa ja kahdeksan litraa vettä.


Hikitahrat pois vaatteista. Pissattuun eteisen mattoon ja petariin suihkin lisäksi hajuvettä. Onko kukaan kokeillut domestosta? Vanish, ainaki sillä vaatteista lähtee väri :).


No niinhän siinä sitten kävi. Pääsin juuri kehaisemasta, että meidän kissa on kyllä tosi siisti, se ei ikinä ole pissaillut ympäriinsä, eikä siitä mennyt paria päivääkään niin löytyi pissaa sohvalle unohtuneista vaatteista. Etikan lisääminen kaalin keittoveteen vähentää hajun muodostumista.


Tupakanhajun saa pois vaatteista lisäämällä kuumaan kylpyveteen pari desiä etikkaa ja ripustamalla vaatteet ammeen yläpuolelle höyryyn. Siirtokuvat ja tarrat irtoavat kun hankaat niitä etikalla ja annat etikan imeytyä kuviin, sitten raaputat pois. Joidenkin frettien ominaishaju tarttuu helposti sohvaan ja vaatteisiin.

Mutta ennen kuin harkitset todella kallista otsonointia tai alat kärräämään vain puoli vuotta vanhaa sohvaa kaatopaikalle, pysähdy hetkeksi. Ostin uuden sängyn ja koirani pissasi siihen. Homeen poisto vaatteista. Unohtuiko jokin vaatekappale vuosiksi kostealle vintille tai vaatekaapin perälle? Yleensä kissanpissan haju lähtee tavallisessa pesussa.


Marttojen sivuilla kerrotaan, että vaatteita voi tarvittaessa liuottaa etikkavedessä ennen pesua. Pinnoilta hajun saa pois pyyhkimällä niitä etikka-Fairy-seoksella. Etikka haihduttaa pissanhajun ja Fairyn avulla etikka tunkeutuu kankaan, keinonahan . Haju muistuttaa virtsan hajua, mutta en usko että kyse on siitä. Yläkerrassa on vessa, muta siellä ei haise, vaan eräässä muussa huoneessa. Haju tulee ja menee, ajoittain ei ole yhtään hajua, sitten yht´äkkiä sellainen voimakas tulva tulee hajua nenään, ja menee taas pois omia aikojaan.


Katso vinkit kissan hajun poistoon. Kappahlsta kivan näkösen paidan jota, en kerennny pitämään kertaakaa ku aattelin et ehk kuitenki palautan sen. Ni sitten tänää kissani ilmeisesti ainaki hajust päätellen oli pissinyt sen päälle enkä voi varmaan tätä ennää palautttaa. Miten saan tän hajun pois ? Aina parempi, jos pystyt käyttämään luonnollisia keinoja tahrojen poistossa , silloin tälläisiä aineita ei tarvita.


Hapot Käsittely soodavedellä tai. Harjaa pois ja pese vaate. Eli tuli oksennettua runkopatjalle ja kiinnostaisi miten hajun saisi pois ? Ruokasoodaa olen ripotellut päälle, mutta on tainnut haju mennä hieman. Kyllä kalvolliset tekstiilikampeet yleensä voi koneessa pestä. Eikös niissä ole pesuohjelappu tallella?


Pelkän hien hajun saa pois tunkemalla ne muovikassissa pakastimeen pariksi vuorokaudeksi. Partioaitasta saa Gore- kalvollisille vaatteille pesuainetta. Kokeile suolaa ja soodaa kodin pintojen puhdistamisessa.


Ne ovat kokonaan luonnontuotteita sekä edullisia ja helppokäyttöisiä puhdistusaineita.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje