Miten poistaa porkkana vaatteista

Ohessa muutamia toimivaksi havaittuja vinkkejä, joiden avulla porkkanatahran poistaminen onnistuu erityyppisistä tekstiileistä. Joku mainitsi kikan mustikkatahran poistamiseksi. Eli kastelee vaatteen heti sen jälkeen kun tahra on tullut tai mahd pian.


Tahran päälle ripottelen pyykkipulveria ja vähän pyöritän sormella, että jäisi kiinni kankaaseen. Minulla tämän jälkeen vaate on saanut vaikka kuivua ja silti tahrat on lähteneet. Aloitettiin 4kk pojalle kiinteät ruuat tuossa pari viikkoa sitten. Kaikki näyttävät maistuvan hyvin, mutta erityisesti porkkana. Meillä on tuo peruna-porkkanasose aikas in juttu tällä hetkellä.


Olisiko hyviä vinkkejä, miten lähtisi porkkanan väri pois muovilusikoista ja kipoista. Olen pessyt niitä käsin ja koneessa ja aikas tiukassa pysyy, vaikka heti käytön jälkeen huuhtelen. Toinen ongelma on porkkanatahrat vaatteissa. Miten saa kuivuneen liiman (erikeeper) pois. Miten pissan haju pois lapsen vaatteista.


Miten ihmeessä saan kynsilakan pois vaatteesta. Mustikka lähtee sitruunalla pois. Keskustelu › Perhe › Vauvan hoito Välimuistissa Samankaltaisia 24. Meillä porkkanatahrat on lähteneet ihan hyvin pois vaatteista kunnon liotuksella, parin päivän liotus pesuainevedessä ja sitten koneeseen ja pesu asteessa.


Olen myös kuullut, että kun porkkanatahraiset vaatteet kuivattaa hyvässä auringonvalossa, niin se auringonvalo poistaa porkkanatahrat vaatteista. Sappisaippualla oon saanu vanhojakin tahroja lähtemään. Millä saan porkkana tahrat pois vaatteista ? Millä te pyykkijumalat saatte TAHRAT pois vaatteista. Kertokaahan hyviä tahranpoisto aineita tai niksejä. Lisää tuloksia kohteesta kaksplus.


Karoteenin poistaminen porkkanatahroista tai porkkanamehutahroista on kuitenkin . Joidenkin hedelmätahrojen (kuten banaanin) poistaminen vaatteista voi olla vaikeaa. Porkkanatahrat pois vauvanvaatteista? Tällaiset tahrat kannattaa. Värillisiin vaatteisiin käytä niille suositeltua pesuainetta.


Jos tuotteen hoito-ohje sallii kloorivalkaisun, voit valkaista tekstiilin kloorivalkaisuaineella. Arvokkaat vaatteet kannattaa viedä pesulaan. Ilmoita tekstiilin vastaanottajalle tahran laatu ja onko tahraa yritetty poistaa ja miten. Ongelmana on vauvan vaatteissa olevat ruusunmarja ja porkkana -tahrat,mitä en ole hoksannut ennen jokaista pesua poistaa. Nyt ne ei lähde ees sappisaip.


Näin poistat porkkanatahran: 1. Voit esikäsitellä tahran nestemäisellä pyykinpesuaineella. Pese kangas valkopesuaineella. Voit valkaista tekstiilin hoito-ohjeen mukaan.


Tahra poistetaan järjestelmällisesti eikä miten tahansa hinkaten ja hutiloiden. Tuore tahra puhdistetaan käyttämällä käsitiskiainetta ja kuumaa vettä. Pinttynyt tahra käsitellään sappisaippualla, nestemäisellä pyykinpesuaineella tai tahranpoistoaineella.


Vaatteisiin ilmestyy usein monenlaisia tahroja. Noki, hiili ja tuhka: Ravistele tai harjaa hiilipöly pois, huuhtele tahrakohta ja pese vaate pyykinpesuaineella korkeimmassa sallitussa lämpötilassa tai. Punajuuri ja porkkana : Hiero tuoreeseen tahraan käsiastianpesuainetta ja huuhtele kuumalla vedellä. Vanhat ja tunnistamattomat tahrat ovat hankalia poistaa ja ne kannattaakin viedä ammattilaiselle.


Niin ja sitä jäin myös miettimään kun luin että saponiini on lievästi myrkyllistä että miten esim. Mä ihastuin pikkuväen LV pyykinpesunesteeseen,jossa on tahranpoistoaine mukana. Kätevä,ku poju syö nykyisin kaikenlaisia soseita eikä tämän mamin tarvii olla niin stressaantunu sotkeentuvista vaatteista ja pyykkikuormasta :D Varsinkin porkkana ja mustikka sekä ihan kakkakin lähtee kuhan liuottaa tuoreeltaan eka. Kokeile ruokasoodaa myös öljy- ja rasvatahroille sekä sukkiin ja kenkiin hienhajua poistamaan.


Jääkaapissa peruna-, porkkana -, tomaatti- ja muihin vihannespusseihin kertyy helposti kosteutta ja ainekset pilaantuvat herkemmin. Bio Luvil pitää vaatteesi kauniina pitkään. Löydä ja lue hyödyllisiä vinkkejä pyykinpesuun.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje