Helppoja ruokia opiskelijalle

Vaikka raha saattaakin opiskeluaikana olla tiukassa, ei opiskelijan ruokaympyrän tarvitse koostua nuudeleista, muroista ja valmisruoasta. Jälkiruoka tuo aterialle aina hieman hienostuneisuutta – kokeile edullisia, helppoja ja nopeita reseptivinkkejämme! MUTTA ennen ku joku saarnaamaa soijarouheen puolesta kyllä niissä on paljon hiilareita ja ei itekkää en syö niitä aina :) yleesänsä jotai muuta mut oonki ollu vasta alle kuukauden opiskelija. Pinja¨ Tonnikala on kyllä tosiaan kallista, ei se taida oikeen opiskelija ruokaa olla.


Itsellä ei ainakaan opiskellessa ollut varaa sitä ostaa! Venla Tonnikala liian kallista, samalla hinnalla saa jo tuoretta fisua tai jauhelihaakin.

Tiia Vaikka ruoka on halpaa, se voi olla myös erikoista: Puuro on täyttävää ja . Opiskelijan keittiössähän sääntö numero yksi on HALPAA! Lisää tuloksia kohteesta keskustelu. Välimuistissa Samankaltaisia 29. Tämä ei ole halvinta mahdollista ruokaa , mutta ei ihan törkeän kallistakaan riittoisuutensa vuoksi.


En ole enää opiskelija , joten päätin muuttaa blogini nimenkin sen mukaiseksi. Itse valitsin pakastetun parsakaalin sen helppouden vuoksi, mutta varmasti tästä tulisi parempaa tuoreella parsakaalilla. Tarkoituksenamme on tarjota helppoja , halpoja ja terveellisiä reseptejä jokapäiväiseen ruoanlaittoon.

Reseptejä voi selata aiheen mukaan sivun oikeassa alalaidassa olevan listan kautta tai voit etsiä niitä hakusanalla oikean yläreunan etsi-kentän . Kasvissosekeitot on myös hyviä ja suht. Peruna-porkkana ja peruna-purjo esim. Uuniperunat on mun ehdoton lemppari, vaikka ne ei välttämättä se nopein . Eräässä ketjussa kävi ilmi että täällä on köyhiä opiskelijoita jotka joutujat toisinaan nipistämään omissa ruokakuluissaan jotta rakkaat lemmikit saavat hyvää hoitoa ja ravintoa. Ajattelinkin sitten että. Itsellä on sellanen pieni kirja, jossa kerrotaan halpoja ja helppoja ruokia opiskelijoille.


Pavut olivat yksi suomalaisen keittiön kulmakivistä vuosisatojen ajan. Milläpä muullakaan sitä suota olisi jaksanut kuokkia? Mutta sittemmin papujen käyttäminen päivittäisessä ruoassa on harmillisesti vähentynyt. Moni ehkä ajattelee, että pavut eivät ole erityisen maukkaita. Itselle on kouluruoasta jäänyt monesti mieleen, . Mielellään ihan vaan parin kolmen aineksen ruokia ja jos mahdollista ei järkyttävän epäterveellisiä.


Siksi päätin laatia viikon ruokalistan perusraaka-aineista ja pyrin saamaan mahdollisimman monipuolisen ruokaviikon. Aamu- ja iltapalat ovat hieman tylsiä, myönnettäköön. Ehkä innostun tekemään joskus kuukauden ruokalistan , jolloin listasta saadaan monipuolisempi.


Lähdin liikkeelle erään opiskelijan. Sain sen siskolta lahjaksi sen vuoden jouluna, kun olin muuttanu omilleni.

Siinä on lueteltuna kaikki mitä opiskelijakeittiöön tarvii ja salaateista leivonnaisiin helppoja reseptejä. Kaikkein paras keittokirja on miun mielestä Kotiruoka. Olen siis juuri muuttamassa Ouluun aivan yksin asumaan, ja olen keittiössä suorastaan katastrofi eikä minulla ole mitään hajua mitä ruoka -ainetta käyttää missäkin. Ainoa mikä onnistuu on italianpata yms. Halpoja ruokia opiskelijalle ? Muutan ensi viikolla kotoa pois ja nyt pitäisi sitten elää mahdollisimman terveellisesti, mahdollisimman halvalla.


Kertokaas minulle halpoja ja terveellisiä ruokia ? Tuolta löytyy helppoja ohjeita ja superhalpoja! Helppoja arkiruokareseptejä. Arkiruoka on konstailematonta, ei tingi mausta ja valmistuu nopeasti tutuista ruoka -aineksista. Tästä teemasta löytyvät reseptit sopivat niin perheen joka päiväseen kokkailuun kuin nuoren opiskelijan vauhdikkaaseen arkeen.


Vinkki 1: Pinoa viilikipot esimerkiksi väliin aseteltujen lautasten avulla pinoksi, jos pöytätilaa on niukasti. Myös vanhat viili- ja kermaviilipurkit sopivat viilin tekemiseen. Jos ilmassa on ukkosta, ei viili tekeydy. Vinkki 3: Jätä viimeinen viilikippo alkuviiliksi seuraavaan annokseen!


Käy kaupassa aamulla niin on puolen hinnan ruokia , makaroonia ja jauheliha sotku on halpaa, makaronilaatikko, mulla on aina . Kiisselit ja marjapuurot tosi helppoja ja edullisia. Byrdie-sivuston vinkeillä se onnistuu terveellisyydestä tinkimättä. Ensin kannattaa laskea, mihin rahat hupenevat. Yhdestä muutaman euron kahvipaketista sen .

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje