Dc fix kalvo

D-C-Fix sisustustarrat, kontaktimuovit ja peilikalvot – itsekiinnittyvät tarrakalvot sileiden pintojen päällystämiseen. Helppo ja nopea tapa sisustaa kotona! Kaapinovet, pöytäpinnat, seinäpinnat, ikkunapinnat tai melkein mitkä tahansa sileät pinnat saavat nopeasti ja helposti näyttävän uuden päällysteen D-C - Fix kalvoilla. Poista hintarajaus Poista valinnat.


Ei kuulu tämän myymälän valikoimaan. Keittiöni kaapinovet olivat jo häirinneet pitkään, sillä väri ei mielyttänyt minua lainkaan.

Vanha tuttu vinkkasi minulle DC fix - kalvon olemassaolosta ja päätin kokeilla, että miten sillä onnistuisi keittiön ovien päällystäminen. Oman haasteen työhön toi se, että keittiöni kaapistoissa oli osittain lasia ja myös . Sisustusmuovit ja verhoilu. Dc - fix kontaktimuovit kiinnittyvät hyvin ja pysyvät pitkään.


LOPPU Rulla, d-c - fix pyökki 65cm kontaktimuovi. Dc - fix sisustuskalvo on monikäyttöinen tuote sisustamisessa ja kodin pintojen uudistamisessa. Kestävän pintansa ansiosta Dc-fix kestää myös hyvin kulutusta.


Dc-fixiä ei saa laittaa kosteissa tiloissa seinään tai lattiaan eikä . DC - Fix Hakusi palautti tuotetta.

Tietoa meistäTilaa uutiskirjeTilausohjeetToimitusehdotRekisteriseloste Palaute . Pähkinälaminaatti ja hempeän vihreät seinälaatat saivat upean ja maskuliinisen lookin kolmen tunnin työllä ja . Tässä on hyvä video tarkoilla ohjeilla. Huomaathan että suosittelemme leikkaamaan kalvon 5cm. Meillä on ollut vuokra-asunnon keittiö tuunattuna uusilla vetimillä ja dc - fix kalvoilla. Tänään oli aika vaihtaa takaisin rumat puiset vetimet ja repiä kalvot irti pöytätasoista ja valolistoista sekä kaappien ovien reunoista. Alkuperäinen valolistojen ja kaapin oven reunojen väri on pyökki ja ne kalvotettiin . Ei varmaan kannata laattoja tuunata dc fixillä, siihen on ihan omat maalinsa.


Ovat tosin aika kalliita, joten me vedeltiin tätä kamaa. Ei kosteisiin tiloihin lattioille! Alla on vesitiivis lattia. Edellistä postausta kirjoittaessani olin päällystysurakasta jo niin uupunut, etten jaksanut juurikaan kertoa itse projektin päähenkilöstä, Dc -fixistä. Se kukee myös nimellä sisustuskalvo tai sisustusmuovi.


Käytännössä se on siis rullissa myytävää värillistä kontaktimuovia. Värejä löytyy ostopaikasta riippuen . Dc - fix , tuo keittiöremontin mullistanut ihmekalvo , joka on saanut remppareiskat konkurssiin ja kaapistoyrittäjät pinnoittamaan ovensa dc-fixin kestäviksi. Kontaktimuovia, jolla voi päällystää mitä tahansa.


Vessanpöntöstä ruokapöytään. Perinteisiä dc-fixin tuunauspaikkoja ovat olleet edellä mainitsemani .

D-C - Fix - kalvolla voi uudistaa lähes minkä tahansa kodin sileän pinnan, Kodin Terra Tuusulan myyntipäällikkö Jussi Petäjä kertoo. Uusien teipattavien kalvojen avulla voi saada uuden ilmeen keittiöön satasella. Uuden ilmeen loihtiminen esimerkiksi keittiöön ei enää vaadi, että koko keittiö . Markettien ja rautakauppojen valikoimiin on ilmestynyt DC - fix -sisustusmuoveja, joilla voi päällystää erilaisia kodin pintoja huonekaluista keittiötasoihin ja. Laiton d-c fax kalvon keittiön maustekaapin oveen. Itse asiassa DC - fix ei ole mitään sisustusmuovia vaan ihan tavallista muovitarraa.


Tuoli, sohvapöytä, hylly tai pieni kaappi saavat. Laadukkaita kalvoja on myös asennusvaiheessa helpompi työstää ja kiinnittää uudelleen, jos jokin menee pieleen. D-c - fix on tuotemerkki, jota usein käytetään harrastuksen yleisnimenä. Tämä kalvo on vähän kun vanhan ajan kirjanpäällystysmuovia.


Mutta kuvioita ja värejä löytyy todella paljon. Minulla on olohuoneessa vanha Ikean .

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje