Virtapankki testi

Testimme suuren kapasiteetin järkäleet ovat toista maata: ne tarjoavat puhelimille ja parhaimmillaan jopa tableteille useita täysiä latauksia, joten niiden avulla. Ah:n laitteet mahtuvat vielä kohtuullisesti kookkaampaan taskuun , mutta suurimpien, 15–Ah:n virtapankkien kuljettaminen tapahtunee . Testiin valitut varavirtalähdettä edustavat sekä kotimaisten liikkeiden perusvalikoimaa että Kiinasta tilattuja tuotteita. Litiumioniakkujen kuljetusta koskevat.


Kokoa ja painoa on jo sen . Testatut mobiililaitteiden varavirtalähteet eli virtapankit (engl. powerbank). Taskukokoinen virtapankki on kätevä varavirtalähde. Suurtesti: Otimme vertailuun kahdeksan virtapankkia kahdesta kokoluokasta.


Virtapankkia voidaan käyttää minkä tahansa usb-liitännän kautta ladattavan mobiililaitteen kanssa. Vertailussa on mukana kahdeksan . Varavirtalähteet tai tutummin powerbankit tai virtapankit ovat tulleet jäädäkseen. Vaikka uudemmissa puhelimissa on yhä suurempi akku, menee ylimääräinen kapasiteetti käytännössä kasvaneen näyttökoon ja tehokkaamman prosessorin ruokkimiseen.


Monelta löytyy kotoa jo virtapankki tai jopa useampia . Katso muutamana käyttökokemukseni ja kuvat kalareissulta lapista. Tuolla budjetilla löytyy noita luokkaa Ah kapasiteetin virtapankkeja erittäin paljon! Itse olen käyttänyt vehjettä nimeltä Virtapankki XL, jossa kapasiteettia 12. Ah ja kaksi laitetta voi sillä ladata samanaikaisesti. Applen laitteet vaativat tuohon adapterin.


Kustantaa Apple adapterin kanssa luokkaa €. Virtapankki on kuin vara-akku, joilla pieniä sähkölaitteita saadaan ladattua matkalla tai reissussa, ilman verkkovirtaa. Idea on näppärä ja laitteiden käyttö yleensä helppoa. Kehitys menee vauhdilla eteenpäin ja eilisen virtapankit tuntuvat tänään onnettoman pieniltä. Saimme maahantuojalta testiin kaksi . Kysytyin kapasiteetti esimerkiksi työ- tai lomamatkalle! Virtaa riittää useaan peräkkäiseen lataukseen.


Lataa puhelinta tai tablettia. Erityisnopea tabletin lataus – soveltuu myös . En ainakaan haulla pikaisesti löytänyt aiheesta ketjua, joten tein uuden. Onko kellään täällä kokemuksia niistä?


Itse olen kiinnostunut sellaisen hommaamisesta, koska on kätevä silloin, kun ei voi ladata akkua. Tässä listaan muutamia esimerkkejä, . Tesla julkisti taannoin odotetun rekka-autonsa ja samalla yllätyksenä uuden sähköisen urheiluauton. Nyt yllätysjulkaisuja tulee taas pari lisää. HS testasi neljä kännykän retkilaturia. Niistä vain yksi toimi niin kuin valmistaja lupaa.


Pitkällä vaellusreissulla varusteiden painolla alkaa olla jo ainakin jonkin . Clas Ohlson Waterproof Powebank. Sehän tarkoittaa, että joka päivä täytyy ladata. Millä se onnistuisi parhaiten? USB-liitin olisi varmasti näppärä, jotta voi ladata muitakin laitteita.


Ultra kompakti monitoimi mukana kulkeva hätä-apustartti moottoripyörille, autoille , venemoottoreille, retkeilijöille jne. Kaksi USB ulosottoa ( 1A ja 1A ), jolla voi ladata esim. MPpelikoneita, kameroita jne. Kaksi 12V ja 19V ulosottoa kannettavien tietokoneiden virtalähteeksi.


Virtapankki toimii uusimman sukupolven lataustekniikalla antaen ampeerin lähtövirran. Virtapankin pinta on viimeistelty IMD-tekniikalla eikä siten . Suomalaisissa nettikaupoissa myytävistä USB-latureista löytyi Tukesin testissä vakavia puutteita. Auton akun tyhjentymistä ei yleensä huomaa, ennen kuin on liian myöhäistä.


Jonakin pakkasaamuna moottori ei vaan yrityksistä huolimatta enää käynnisty. Nykyisin starttiapua antava virtalähde mahtuu vaikka päällystakin taskuun. Laitteella voi elvyttää myös hyytyneen kännykän, vaikka sähköverkkoa ei . Paikallinen rengas- ja akkumyyjä Joseph Henry Nook lähti kehittämään tuotetta, joka ehkäisee akun napojen syöpymistä.


Useimpien satojen kokeilujen ja testien jälkeen Nook alkoi valmistaa ja markkinoida NCP2:ksi kutsuttua maailman ensimmäistä akun napojen korroosiota ehkäisevää suojavaseliinia.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje