Tee se itse frisbeegolfkori

Kaikille tee - se - itse -miehille kevät puuhaa! Löysinpä n syövereistä tällaisen näppärän ohjeen oman frisbeegolf -korin tekemiseen. Aika makee tuli ja veikkaan että ei kovin hirveästi maksa tehdäkkään.


Ei muuta kuin askartelemaan paskartelemaan! Ite tehty frisbeegolfkori.

Niin tietoja: Metallit ja sinkitykselle tuli hintaa se 30e, ketjut ja maalit ostin motonetistä ja niille tuli hintaa n. Alkasitko tekemään koreja enemmänkin, itse voisin pistää yhen tilaukseen ;) ? Edit: Siis eikai kukaan ala . Mun ketjut tais maksaa sen euroa, joten jos haluat joskus pidemmät, ni eihän se maksa kuin vaivan. Toisaalta Mach Lites on etuna se et sen saa aika pieneen kasaan ja roudattua lähipuistoon vaik. Lisäketjut ja ketjun liittimet ostin tarjoustalosta ( itse sai pätkiä).


Näitä valmiskoreja on saatavilla useimmilta kotimaisilta frisbeevälinekauppiailta.

Koreja voi myös valmistaa itse. Lajin kansainvälinen kattojärjestö, PDGA, on asettanut tietyt vaatimukset, jotka kaikkien . Prodigy Disc Tfrisbeegolfkori on korkeatasoinen, alan edistyksellisin ja kansain- välisen lajiliitto. Aseta betonijalka kuoppaan ja varmista, että se on suorassa. Näin saa juuri sellaiset valot ja ratkaisun kuin haluaa.


Tee se itse ” -ratkaisut. Alkeellisimmillaan pelkkä paristo, LED ja teippi riittävät. Vaatii kuitenkin hieman perehtymistä asiaan. Kuvassa kasa Bilteman LED-avaimenperiä ja alhaalla oikealla pari NightFlight-ledilastua. Jotta teippaamista vaativat . Käyn sellaisia -km lenkkejä ja pelaan pari kertaa viikossa frisbeegolfia.


Ei ole ollenkaan huono laji se frisbeegolf. Siinäkin saa kävellä muutaman kilometrin aina, . Korissa tukeva jalusta, jonka halkaisija cm. Malli saattaa vaihdella myymälöittäin.


Onko kukaan värkkäillyt tee - se - itse koria?

Westside VIP Linnoitus draiveri. Mikäli kiekko livahtaa koriin yläkautta keskelle, sitä ei lasketa ja heitto on otettava uudestaan. Kun ryhmän jokainen pelaaja on saanut väylän selvitettyä, siirrytään seuraavalle väylälle. Viimeistään tässä vaiheessa on hyvä muistuttaa siitä, että on tullut laskeneeksi heittonsa, sillä tässä lajissa se on hyvä hoitaa itse.


Poimis kirjoitti: Onko joku tehnyt koreja itse ? Minkä kokoista ketjua (stuffin paksuus ja silmukoiden koko). Mielestäni ketjun paksuus oli 6mm! Oulun uusissa koreissa joissa ketjun pituus on taasen kylläkin pitkä. Uusien korien läpi menee puttereita huomattavasti . Puuttuu: tee Kuntoiluvälineet - Nettimyynti.


Kantolaukku frisbeegolf -kiekkojen kuljetukseen. Toimitusaika 4-arkipäivää. Sisältää eriväristä sekä erilaista kiekkoa! Varaa netissä, vastaanota postitse tai nouda itse ja palauta vuokra-ajan päätyttyä.


Kokeile kuinka helppoa tavaroiden vuokraaminen verkossa on. Toimitus kaikkialle Suomessa tai nouto Oulusta. Täältä löydät linkkejä valmiille ohjesivuille, kun kyseessä on rakentaminen, askartelu ja puuhastelu tai muut harrastukset. Frisbeegolf kiekko Atom kpl.


Avausheitto hyvä saada noin 100m päässä olevan 100-astetta oikealle kääntyvän polun alun lähettyville. Willimiehen Disc Golf ry. Intersport Lappeenranta Myllymäki Lappeenranta Myllymäki Hiessillankatu 5 .

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje