Raudan hinta tänään

Ostopisteemme on Rovaniemellä Suopellontiellä. Lapin Metallikeräys Oy ostaa metalliromua yksityis- ja yritysasiakkailta. Alla listattu metalliromun hinta koskee puhdistettuja ja toimipisteisiimme toimitettuja metalleja.


Raudan , pellin ja sekapellin osalta toimitettava . Katalysaattorit: Katalysaattorit(alkuperäiset keraamiset), Hinta määräytyy katalogin mukaan.

Rautakatalysaattorit, Hinta määräytyy katalogin mukaan. Voidaksemme auttaa sinua parhaalla tavalla pyydämme sinua ottamaan yhteyttä lähimpään Stenan toimipisteeseen. Siellä voimme tutkia materiaalin ja . Soittelin paikalliseen romuliikkeeseen ja eivät antaneet mitään hintaa , sanoivat että soittele huomenna kun Kauppalehti on ilmestynyt niin saat hinnan :roll: Sanoivat että siihen malliin sahaa hinta ettei uskalla sanoa mitään ettei mene pahasti mettään :wink: Tuolla on linkki metallipörssiin raudan hinta 22. Talous › Hintavertailut Välimuistissa Samankaltaisia 22. Haluaisin kuulla muitten kommentteja ja kokemuksia romuraudan myymisestä.


Onko kenelläkään havaintoa paljonko lajitellun romuraudan hinta on sulattamon portilla nykyään? Ja kertokaa , jos tiedätte joitain jokka maksaa enemmän ku 60€.

Hinnat kertovat eri raaka-aineiden viitteelliset markkinahinnat. Käytetyt noteeraustavat ovat maailman keskeisillä markkinoilla ( Lontoo, New York ja Rotterdam) noudatettavien käytäntöjen mukaisia. Yleistäen: jos se on metallia se kelpaa meille. Esimerkkejä meille kelpaavista romuista: Rauta - ja teräsromu, alumiini, ruostumaton teräs, kupari ja kupariseokset, romuautot, akut ja muut lyijyromut, katalysaattorit, kodinkoneet, sähkö- ja elektroniikkaromu… Isommista eristä sekalaisia metalleja saat päivän hinnan mukaisen . Pihaa siivoamassa ja sekametallia varmaan 4-tonnin edestä, niin tahtoisi saada tietoa onko nyt järkeä myydä ku hinnat aika alhaalla vai onko kohta hinta kenties nousussa?


Tarkemmat ehdot löytyy myös trafin sivuilta. Romun hinta on putoaa taas, jo toinen kerta viikon sisään. Varsinkin autojen hinta on pudonnut.


Haemme kuitenkin autot ilmaiseksi, mutta etäisistä paikoista nouto voi kestää 1-viikkoon riippuen siitä, milloin saamme täyden kuorman . Onkos täällä kukaan hajulla, minkälaisissa hinnoissa liikkuu nykypäivänä romurauta ? Eli minkähän suuntasia summia mahtasivat maksaa tuommosesta noin puolentoista tonnin painosesta mettälöydöstä? Ei viittis mihinkään Kuusakoskelle soitella, kun en ole myymässä. Voit etsiä tietokannasta myymälästämme löytyviä tuotteita, joko vetovalikosta tuoteryhmän perusteella tai suoraan tuotteen nimellä. Tuotteen kuvaus kenttä kertoo tuotteen saatavuus tilanteen. Romukuparin hinta määräytyy metallin.


Noudamme rautaromun asiakkaan kanssa sovittuna ajankohtana tai vastaanotamme romun paikan päälle tuotuna.

Tee ekoteko ja myy nurkissasi oleva romumetalli eteenpäin. Meille voit tuoda myös kaapelit, katalysaattorit, lyijyakut, piirilevyt ja sähkömoottorit, joista maksamme hyvän hinnan. Kun metalliromut ovat saapuneet meille, lajittelemme, . Niemen Romukauppa kierrättää metalliromut yli vuoden kokemuksella. Lajittelemme metalliromun ja hoidamme sen jatkokäyttöön teollisuuden raaka- aineeksi. Tullin tilastojen mukaan esimerkiksi rautapohjaisen romumetallin keskimääräinen kilohinta on noussut alle kahdessa vuodessa lähes prosenttia.


Ostamme kaikki metalliromut päivän hintaan. Myös turkulaisen Nakolinnan Raudan toimitusjohtaja Mauri Kramsu on huomannut romumetallivarkauksien lisääntyneen metallien hinnannousun myötä. Romuraudan hinta on noin 2euroa tonnilta. Lisäksi autosta löytyy sinkkiä, lyijyä, kuparia ja alumiinia.


Johtaja Risto Pohjanpalo metallinkierrätysyhtiö Kuusakoski Oy:stä ihmetteleekin lehdessä, kuinka ylhäällä metallin hinta on edelleen . Sijoittamisen ja talouden tärkeimmät indeksit ja hinnat. Metallin hinta oli ennätyskorkealla muutama vuosi sitten. K- Rauta Ojan Rauta Kalajoki.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje