Öljytahran poisto martat

Arvokkaat vaatteet kannattaa viedä pesulaan. Ilmoita tekstiilin vastaanottajalle tahran laatu ja onko tahraa yritetty poistaa ja . Rasvatahrat on todella vaikea saada pois tekstiileistä, sillä ne puhdistuvat vain harvoin normaalissa konepesussa. Martat neuvovat miten saat öljy- ja rasvatahrat pois tekstiileistä alta aikayksikön!


Polkupyöränketjuista tai vaikkapa autoremontista jää usein ikäviä öljytahroja vaatteisiin. Apua voi etsiä esimerkiksi Marttojen kotisivuilta tai soittamalla Marttojen neuvontapuhelimeen. Myös ystävillä ja sukulaisilla voi olla hyviä tahranpoistovinkkejä, joten apua kannattaa kysyä rohkeasti. Asiantuntijana kehittämispäällikkö Teija Jerkku Martoista.


Lue lisää Marttojen tahranpoisto- oppaasta. Onko mitään hyviä vinkkejä? Löydän melkein jokaiseen kotitalousongelmaani vastauksen Ellien keskusteluista. Kiitos, että keskustelette. Onnistun aina huseltamaan jotakin kotona, mutta onneksi sitten saan lukea, että joku muukin on tehnyt niin ja siitä on selvitty.


Nyt on meneillään öljytahran poisto Fairyllä. Lisää tuloksia kohteesta keskustelu. Miten puhdistaa kangassohva? Talot kentällä huoneisto.


Monesti onnistunut tahrojen poisto vaatii nopeita toimenpiteitä, koska. Steariinitahra – steariinin poisto vaatii omat niksinsä. Rakkaat Ellit, miten öljytahrat saa pois vaatteista?


Paras neuvomme rasvatahran poistoon : älä anna tahran kuivua! Painele öljytahraa kostealla paperipyyhkeellä ja poista siitä mahdollisimman paljon. Varo, ettet levitä tahraa. Noudata yllä olevaa käyttöohjeita . Tahrojen poisto kankaista.


Suurin osa tahroista poistuu pesussa. On kuitenkin tahroja, jotka vaativat tahranpoistoa ennen pesua, ettei tahra jäisi pysyvästi vaatteeseen. Poikamme on nyt nelisen vuotta opetellut servetin käyttöä (kun sellainen joka aterialle katetaan), vaan kun on luupäiden sukua, niin ei sitten millään sen käyttöä opi. Expressen neuvoo, kuinka hankalat steariinitahrat saa poistettua niin huonekaluista kuin lasiesineistä. Menestyksekäs tahranpoisto on vaatehuollon hifistelyä.


Oikeintehtynä se voi lisätä vaatteen käyttöikää monella vuodella (jopa kymmenillä) eli suosittelen lämpimästi tutustumaan ainakin niiden tahrojen poistoon , mitä sinun vaatteistasi useinmiten löytyy. Mitään yleispätevää tahranpoistokikkaa ei ole olemassakaan, sillä . Hyvät neuvot ovat tarpeen varsinkin silloin, kun kyseessä on tahran poistaminen uudelta sohvalta tai lempipuserolta. Jälleen kerran joudun listaamaan itseni tänne tänään. Lisää ohjeita ja vinkkejä löytyy esimerkiksi Marttojen. Puuttuu: öljytahran Lähteekö öljy vaatteista – Vaihteisto ja kauneus loistaa.


Ruokaöljytahran ja oliiviöljytahran poisto vaatteesta onnistuu parhaiten aina tuoreeltaan. Katso miten ruokaöljy tahranpoisto tehdään. Voita moottoriöljy – ja . Puhdistamisessa voi yrittää ainakin sappisaippuaa, asetonia tai lakkabensiinia.


Marttojen nettisivuilla neuvotaan, että vaate esikäsitellään nestemäisellä pesuaineella ja pestään sitten tekstiilin mukaan entsyymipitoisella pesuaineella.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje