Lavuaarin asennusohje

Lavuaarin voi asentaa paikoilleen leikkaamalla reunasta palan pois. Polaria-tuotteet toimitetaan valmiiksi koottuina ja niiden asennus on helppoa ja nopeaa. Miten asennat Svedbergs allaskaapin. Ei tarvitse olla putkiasentaja asentaakseen paikoilleen uuden pesualtaan.


Voit tehdä sen itse kädenkäänteessä.

WC lavuaarin , allaskaapin ja hanan asennus. Uuden allaskaapin, altaan ja hanan kiinnitys. Pyydän tarjousta seuraavasta: - vanhan altaan ja hanan irroitus. Erilaisten laattamallien valinta, ja koristeelliset yksityiskohdat ovat ulkonäköön liittyviä asioita.


Jokapäiväiset kestokulutustuotteet ovat enemmän käytännönläheisiä, mutta samalla iso osa kokonaiskuvaa. Uuden Combo allasperheen muotoilussa yhdistyvät moderni ulkonäkö ja käytännöllisyys. Pienempi kulmasäde raikastaa tyylikkäästi altaan ilmeen.

Altaan sivujen suorat muodot ja pieni kulmasäde tuovat altaaseen usein kaivattavaa lisätilaa isompienkin keittiövälineiden pesemiseen. Lue opas huolellisesti ennen aloittamista. Kun saat uudet kylpyhuonekalusteet, tarkista huo- lellisesti, että sinulla on kaikki tarvittavat tuotteet ja osat.


Apuna voi käyttää kuittia tai tilauslistaa. Aloita vanhan kylpyhuoneen purkaminen vasta, kun olet varma, että olet saanut kaikki tarvitsemasi . Täältä löydät tietoa IDO-tuotteiden käytöstä, asennuksesta, huollosta, takuusta ja puhdistuksesta. Jos putkissa on sulut niin eihän siinä mitään, sulut kiinni, viemäri irti, availee putkien liitokset, allas irti, kraana irti ja asennus päinvastaisessa järjestyksessä. Uudet tiivisteet kannattaa sulkua vasten laittaa, niin ei tarvitse hampaat irvessä vääntää vanhoille ja miettiä pitääkö. Valmis työstö on tilattu valmiina tehtaalta.


Kylpyhuonekalusteiden asennus , altaiden asennus Malja- altaat 1. Altaan ja tason saumat tiivistetään silikonilla. Tee aukko altaan mukana tulevan sabluunan avulla tasoon. Sahaa kuviosahalla piirrettyjen viivojen sisäpuolelta.


Puhdista allasaukon reunat . Olemme asiantuntijoita yhdellä alueella: kylpyhuone.

Pyrimme kehittämään sinne parhaita tuotteita kylpyhuonekalusteiden, ammeiden, suihkujen ja wc- istuinten osalta, pala palalta, kokonaisuutta unohtamatta. Huomioitavaa ennen asennusta. Jos tunnet olevasi epävarma kalusteiden asennuksesta, käytä ammat- tiasentajaa. Kaikki asennuksessa suoritettavat sähkö- ja vesiliitännät on toteutettava ammattilaisten toimesta.


Varmista, ettei kalusteiden kiin- nittäminen seinään aiheuta vahinkoa mahdollisesti seinän . Uusi lavuaari ja allaskaappi ovat IKEA:n LILLÅNGEN-mallistoa. Asennusohjeiden mukaan allas liimataan kaappiin ja seinään, ei siis vaadi porauksia. Uutta hanaa ei minulla vielä ole, hankin hanan samalla, kun tiedän tarkemmin asennusajankohdan ja mikäli asentajalla on jotain mitä hän kehottaa huomioimaan . Pesuallas, korkeus lattiasta, pyörätuolin käyttäjä.


Erityisvaatimus, Hyvät käytännöt. Pyörätuolin käyttäjälle soveltuvan pesualtaan asennuskorkeus on 770. Pyörätuolilla pääsee lähemmäksi allasta, jos sen alle jää vapaata polvitilaa.


Kuva67b_pesuallas_polvitila . Pesualtaan erikoisvesilukko on puhdistettavissa altaan päältä, mikä nopeuttaa ja helpottaa vesilukon puhdistustyötä huomattavasti. Voit laskea vettä hanasta puhdistuksen aikana, sillä Vieser pesualtaan erikoisvesilukkoa ei tarvitse irroittaa. Totta mooses, putkimiehen palkkaan tehtävään heti, kun asennus tulee ajankohtaiseksi (=vuokralaiseni vaihtuessa).


Lähdin vaan kehittelemään ajatusta kuinka saisin pikkuruiseen suihkuhuoneeseen mahtumaan pyykinpesukoneen pesualtaan alle. Pyykinpesukone olisi tällöin lattiakaivollisessa tilassa . Asennetaan mukana tulevan asennusohjeen mukaisesti. Toimituksen sisältö: asennusteline, M12-kierretanko pesualtaan asennukseen, neljä seinäkiinnikettä, ruuvit ja tulpat kiinnitystä varten.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje