Kylpyhuoneen pesu höyrypesurilla

Höyry pääsee tunkeutumaan pieniinkin rakosiin ja irrottamaan sieltä pinttynyttä likaa. Höyry myös tappaa bakteereja, ja koska pesuaineita ei tarvita, ei synny myöskään pakkausjätettä. Laitteen koko voi kuitenkin rajoittaa sen käyttöä.


Ison höyrypesurin käyttöönotto vie Marjomaan mukaan sen verran aikaa, . Kylpyhuoneen puhdistus sujuu nopeasti kun suunnittelet työn hyvin.

Katso vinkit kaakelisaumojen puhdistukseen kylpyhuoneessa. Kaakelinsaumat saa puhtaaksi esim. Paras tapa on harja ja pesuaine.


Lainasin naapurilta kallista laitetta eikä sillä lähtenyt puhtaaksi. Höyrypesuri ei ole mikään ihmevekotin. Ei ollut naapurikaan tyytyväinen laitteeseen.


Maksoi sentään 2euroa Kärscher ( en tiedä kirjoitinko nimen oikein). Ei auta muu kuin jynssätä joka .

Lisää tuloksia kohteesta keskustelu. Höyry on monipuolista – sitä voi käyttää keittiössä, kylpyhuoneessa , ikkunanpesuun , vaatteiden silittämiseen ja tekstiilien hoitoon. Monipuolinen höyrypesuri puhdistaa kodin kovat pinnat hygieenisesti ja ilman kemikaaleja. Höyry on tehokas puhdistusmenetelmä - Se poistaa puhdistettavasta kohteesta jopa 9 tavanomaisista bakteereista.


Höyry irrottaa rasvaisen ja pinttyneen lian ja saavuttaa hankalat nurkat ja katveet, joihin rätillä on vaikea . Muutaman minuutin odottelun jälkeen valot syttyivät ja pesuri pääsi tosi toimiin aluksi kylpyhuoneessamme. Tolulla eikä rättiin kastetulla lakkabensiinillä (yritin vain yhteen laattaan hangaten ). Ostimme aikaisemmin nykyään jo prismasta ja cittaristakin saatavaa amerikkalaista cillit bang-tuotetta. Oranssi suihkepullo hankittiin jotta . Millä hemmetin myrkyllä saa kylpyhuoneen puhtaaksi. Näin puhdistat kylpyhuoneen laatat oikein - Lifestyle - MTV.


Lue asiantuntijan vinkit oikeanlaiseen puhdistukseen. Keittiön kaakeleihin kerääntyy lähinnä rasva- ja valkuaislikaa ja kylpyhuoneen kaakeleihin ihorasvaa ja saippuaroiskeita. Onko sinulla tuolalinen vempain?


Minkä hintainen pesuri sinulla on? Kärchen laitetta, joka on kallein, on mainostettu joissakin testeissä myös parhaaksi.

Toisaalta joidenkin kommentit eivät ole positiivisia. Pesuri kiinnostaisi minua. Erityisesti kiinnostaa kaakeleiden pesu ja . Ja pelkällä vedellä eikä. Ostin painepesurin auton pesuun ( n 200€ Kärcher) ja ajattelin kokeilla silläkin saumoja. Välineinä Sini kylpyhuone (laatta) pesin,Laudepesin ja näitä keltaisia sieniä missä on vihreä karhunkieli toisella puolella.


Huh huh,juuri kokeilin höyrypesuria ,aluksi pelkällä höyryllä ja sitten laitoin höyrysäiliön veden sekaan Finnmaid ja Rainbow kalkinpoistoainetta ja kokeilin sillä. Esimerkiksi höyrypesuri on tähän tarkoitukseen hyvä. Ensimmäisiä merkkejä siitä, että hyvä peruspesu olisi tarpeen, ovat Satosalmen mukaan pienet mustat pilkut kaakeleiden pinnoilla.


Kuivan lattian voi tarvittaessa imuroida. Keraamiset laatat tai puristelaatat pyyhitään kostealla mopilla. Mikrokuituinen moppi toimii loistavasti kylpyhuoneessa.


Itsekin olen imevää höyrypuhdistinta miettinyt. Toimiiko se kuinka hyvin mattojen pesussa? Tarve kun olisi mattojen ja sohvien, auton penkkien jne pesuun , johon olisi tekstiilipesuri parempi.


Mutta kun tarvetta olisi myös laattalattioiden, kylpyhuoneen seinien jne pesuun , johon höyrypuhdistin ilmeisesti olisi . Märkätiloihin kuuluvat huoneet, joissa on satunnaisesti roiskevettä (esimerkiksi pesu - ja kylpyhuoneet , saunat, suihkulliset wc:t). Kuivissa saniteettitiloissa ilman suhteellinen kosteus on satunnaisesti korkea, näitä tiloja ovat muun muassa kodinhoito- ja kuivatushuoneet. Yleisesti tämän päivän rakentamisessa otetaan . Testasin pesuria ikkunoiden, kylpyhuoneiden , peiliovien, laattalattioiden ja kasvihuoneen lasiseinien pesemiseen.


Höyryn teho tuntui niin voimakkaalta, että en tohtinut pestä sillä puulattioita.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje