Painepesuri testivoittaja 2015

H X-TRA - painepesuri vei voiton Tee itse -lehden tekemässä testissä! Lue lisää testistä täältä! Katso jälleenmyyjät täältä. Testissämme oli painepesuria - sekä terassipesurilla että ilman. Laitteen teho ja paine eivät kerro kaikkea pesutehosta.


Kirjoittaja: Tuomo Tamminen Testi : Marja Nygren Kuvat: IstockPhoto ja ICRT. P ainepesurit kehitettiin alun perin ammattilaisten raskaisiin pesutarpeisiin, mutta . Testasimme kuluttajakäyttöön suunniteltua painepesuria. Näistä viisi oli varustettu terassipesurilla. Vesi tulee pistemäisestä suuttimesta todella kovalla paineella, joten varovaisuus ja oikeat työtavat ovat tärkeitä, jotta pesun kohde ja henkilöt eivät vahingoitu.


Clen G 1PLUS, moninkertainen testivoittaja ! Pesuri on kevyt liikutella ja siinä on hyvät ammattitason pesuvarusteet. Pesurista tehoa riittää vaativiinkin töihin. Ei vaadi välttämättä painevettä, toimii myös itseimevänä tasolta. Hyvässä korkeapainepesurissa on kunnollinen vedenpaine.


Lisäksi siihen on voitava liittää erilaisia tehokkaita lisävarusteita, jotta laitteesta olisi mahdollisimman paljon hyötyä. Lue, mitä testi paljasti. Pikkupesureista syntyy värikylläinen vertailujoukko. Paperilla pieneltä näyttävistä suorituskykyarvoistaan huolimatta ne osoittautuivat yllättävän käyttökelpoisiksi.


Huushollin monet muutkin pesutehtävät kuin autonpesu hoituvat sillä tehokkaasti. Painepesurista on tullut kotitalouskone. Tyytyväisyys tuotteeseen on monen tekijän summa painepesurinkin kohdalla.


KONEVIESTIN TESTIVOITTAJA ! Tehokas, kätevän kokoinen kuumavesipesuri 4- napaisella moottorilla ja letkukelalla. Erinomainen säännölliseen ammattikäyttöön. Eco-toiminto alentaa polttoaineen kulutusta ja CO2-päästöjä.


Toimitus lähimpään Transpointin terminaaliin! Sillä pestään auto, pihakalusteet, matot, terassit ja paljon muuta. Pesurin käyttö ei kuitenkaan ole päivit- täistä, joten hinta- laatusuhteeltaan so- pivan löytämiseen kannattaa nähdä vai- vaa.


Kokeilun jälkeen testimenetelmä muutettiin käytännönläheiseksi auton pesuksi, sillä vakiomenetelmällä ei juuri saatu eroja aikaan. Valitsimme testin pesurit suomela. Pistesuihkulla kaikki pesurit kaivoivat levyyn . Syksyllä omakotitaloon muuttaessa ei vielä ymmärtänyt mitä kaikkea omakotitaloasuja tarviikaan ulkotöihin.


Tähän mennessä on tosin vielä selvitty aika pienillä hankinnoilla, kirveellä ja lumikolalla. Mutta näin kevään kynnyksellä ajankohtaiseksi meille, kuten monelle muullekin perheelle, tulevat isommat . Kone on hiljainen, 10m letku riittää minun käyttööni ja pesuri on riittävän tehokas. Tuota voi kyllä suositella erittäin lämpimästi jos letkukelaa ei tarvitse.


Hintaa tuli 408€ vesisuodattimen . Mikä oli hyvä ja luotettava painepesuri kotikäyttöön? Tarkoitus pestä sillä enimäkseen henkilöautoja ja vähän mattojakin. Noin 2€ saisi Boschin. Tekniikan Maailman painepesuri testi.


Vedenhaku kesken viemärin . Sopiva painepesuri joka tilanteeseen! Luotettavat, tehokkaat painepesurit kotipihan pesukohteisiin alan ykkösmerkiltä. Kuluttaja-lehden testivoittaja ! Monipuolinen, hyvin varusteltu painepesuri , jossa . Pitäs varmaan hankkia jonkinlainen painepesurikin , ku kaikki edelliset on nyt rikki. Jännä juttu on toisaalta. Uusi koti odottaa kuun vaihteessa muuttajiaan, ihan omakotisellainen.


Nyt sitten avaan sellaisen matolaatikon, että alta pois. Ei niitä halpoja, mutta en suostu tonniakaan maksamaan.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje