Keraaminen veitsi pesu

Keraaminen veitsi on kevyt - se painaa vain puolet vastaavan kokoisesta teräsveitsestä. Pinnan äärimmäisen sileyden ja kovuuden ansiosta keraaminen veitsi on helppo pestä: pesuksi riittää kevyt pesu harjalla, tiskiaineella ja vedellä tai pyyhkiminen . Säilytä veitsi veitsen erillään muista kovista esineistä. Pidä pois lasten ulottuvilta.


Keraamiset veitset voidaan teroittaa ainoastaan timanttipintaisilla teroitusvälineillä.

Teroitustarve on käytännössä olematon, sillä keraaminen veitsi. Minkälaisia kokemuksia porukalla keraamisista veitsistä. Itse ostin Halpahallista jonkun juuresveitsen hinnaltaan n. Yllätyin sen terävyydestä ja muutenkin ominaisuuksista.


Kiitos kun valitsit Satake- veitset. Tulet saamaan niistä loistovälineet vuosiksi eteenpäin, kunhan jaksat vain pitää huolta parista pikkuseikasta: Pese vain vedellä tai jos olet leikannut sipulia tai valkosipulia niin pari tippaa pesunestettä pesuun jonka jälkeen huolellinen kuivaus, eli älä pese . Syyllinen on silloin astianpesukone, sanoo kehityspäällikkö, Concept Manager Heikki Savolainen Fiskarsilta.

Astianpesukoneessa on aina muita metalli- ja keraamisia esineitä ja veitsi osuu niihin veitseä tiskariin laitettaessa. Näin terän särmä taittuu ja terä tylsyy. Myös pesun aikana terä voi saada kolhuja . Niiden alla tulee aina käyttää muovista tai puista leikkuulautaa. Keraamisia veitsiä ei pidä käyttää luun irrottamiseen lihasta, pakastettujen aineksien leikkaamiseen tai muiden kovien materiaalien pilkkomiseen.


Terää ei saa kiertää tai . Astianpesuaine on hyvin kuluttavaa, joten se tylsistyttää veitsen yhdessä puhumattakaan siitä, että veitsi hankaa pesun aikana luultavasti muihin pintoihin. Puisen leikkuulaudan käyttö leikkuualustana tylsistyttää veitsiä vähemmän kuin muovisen tai keraamisen leikkuulaudan käyttö. Ensiapuna veitsen tylsistymiselle voidaan hioa veistä molemmin puolin keraamisen esim. Täysin tylsää veistä ei kuitenkaan saada takaisin teräväksi tällä menetelmällä.


Konepesussa veitsen tylsymisen syy on pesuaine , mikä kovettaa veden erittäin kovaksi. Iittalan tuotteiden ominaisuudet ja tarinat kumpuavat kestävästä muotoilusta kertakäyttökulttuuria vastaan. Aiheesta löytyy runsaasti lisätietoa verkkosivuiltamme.


Lisäksi olemme keränneet avuksesi listan usein kysyttyjä kysymyksiä eri aihealueilta. Mikäli et niistäkään löydä vastausta sinua askarruttavaan kysymykseen, ota . Pesuksi riittää kevyt pesu harjalla, tiskiaineella ja vedellä, tai pyyhkiminen .

Fibrox-kahvaiset veitset voi pestä myös koneessa, mutta tällöin on syytä varmistua siitä, että veitset eivät pääse pesun aikana liikkumaan ja hankaamaan toisiaan tai muita. Veitsen oikea käyttö, pesu ja säilytys. Hahloteroittimen keraamiset kivet soveltuvat niin terävyyden ylläpitämiseen kuin hiontaankin.


Oletus Suositut Uusimmat Hinta Nimi. Heirolin keraamisten veitsien valmistuksessa käytettävä zirkoniumoksidi tekee terästä erityisen kovan, kestävän, terävän ja sileän. Helposti puhdistettavat veitset eivät ruostu eiväkä reagoi ruoka-aineiden kanssa.


Käteensopiva, liukumaton kahva on miellyttävää soft grip -materiaalia. Käyttö ja huolto: käsinpesu vedellä ja . Puhdistaminen on helppoa: pesu käsin ja kuivaus. Vältä pudottamista kovalle alustalle, sillä veitsi ei kestä kovia iskuja. Keveytensä ansiosta ne tarjoavat ainutlaatuisen tarkan käyttötuntuman.


Japanilaiset veitset ovat myös kovempia, joten niiden terän ylläpitoon tarvitaan keraaminen puikko ja teroittamiseen timanttiteroitin. Keraamiset ja timanttiset poistavat terää, joten niillä voidaan myös teroittaa. Jotta astiat ja pesukone kestäisivät mahdollisimman pitkään, ei astianpesukoneeseen kannata tunkea ihan mitä hyvänsä. Pinnan sileyden ja kovuuden ansiosta keraaminen veitsi on helppo pestä: pesuksi riittää kevyt pesu harjalla, tiskiaineella ja vedellä tai .

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje