Kaasuhellan asennus

Kaasulieden asentaminen itse. Rakennusoikeudelliset kysymykset. Kun asukas hankkii omistusasuntoonsa kaasulieden sähkölieden tilalle, niin tuleeko hänen tehdä jokin ilmoitus taloyhtiölle. Eihän sellainen muutostyö mitään lupaa vaadi keneltäkään. Asunto-osakeyhtiössä ei ole tehty mitään . Huonetila, mihin liesi asennetaan , on varustettava riittävällä ilmastoinnilla.


Lieden yläpuolelle voi asentaa liesituulettimen (kuvat ja. 5). Laitteen teknisiä ominaisuuksia ei saa muunnella – se on vaarallista käyttäjälle. Vanhentunut laite on annettava erilliskäsittelyyn . Nestekaasun käyttö- ja käsittelylaitteiston asentamista ja huoltamista saa suorittaa vain hyväksytty kaasuasennusliike silloin, kun kyseessä on kiinteä asennus. Nestekaasuputkistoja (ei niihin liitettyjä käyttölaitteistoja) saa asentaa ja huoltaa myös toiminnanharjoittaja, jonka tekniset toimintaedellytykset putkistojen osalta on . Heippa, harkinnassa kaasuliesi mutta tarvittaisiin apua kaasulieden asennukseen, eli mihin se tulee se kaasupullo ja tuleeko se sieltä tason alta siihen.


Asennamme ja huollamme kaasulaitteet ammattitaidoilla. Asentajamme opastavat sinua tarvittaessa kaasulieden käytössä. Vinkkejä ja tietoa nestekaasuasennuksesta.


Mökeillä on usein kaasuliesi pöydällä joka on yhdistetty pöydän alla olevaan kaasupulloon letkun ja säätimen kanssa. Hyvästä tuuletuksesta on huolehdittaa ja kaapin sokkeliin suositellaan ilmanvaihtoritilää tai -rakoa. Jos käytössä on useampi kuin yksi kaasulaite niin saattaa . Lue ehdottomasti tämä käyttöohje ennen laitteen asennusta ja käyttöönottoa. Näin vältät mahdolliset vahingot ja laitteesi rikkoontumisen. Olemme erikoistuneet laitteisiin, jotka toimivat nestekaasulla ja maakaasulla.


Yhtiöllämme on oikeudet asentaa neste- ja maakaasun käyttölaitteita ja putkistoja C-luokassa säädettyjen vaatimusten mukaisesti. Käytännössä tämä tarkoittaa, että voitte tilata meiltä laitteiden lisäksi niiden asennuksen ja . Joihinkin malleihin on asennettu lisäsuojaksi kolmas lasi, joka alentaa luukun ulkopinnan lämpötilaa. Tähän asti olen kokkaillut automatkoilla Trangialla, mutta voisi päivittää kalustoa kaasuhellaan.


Liitäntäletku tulee sijoittaa ja asentaa niin, ettei siihen kohdistu rasituksia. Letkun on oltava maakaasukäyttöön ja kohteen suurimmalle käyttöpaineelle tarkoitettu. Erityisen kylmissä käyttöolosuhteissa (alle -º C) on varmistettava, että letku on tarkoitettu käytettäväksi kyseisissä . Hei, haluaisin saada taloomme kaasulieden mutta olen huhupuheina kuullut että kaasupullon taloon asennuksessa on jotain hankaluuksia. Onko teistä jollain kokemuksia asiasta ja hyviä vinkkejä minne pullon voisi sijoittaa tms.


Osastot: Sekalaiset palvelut, Sähkötyöt, Sähköasennus. Vaihtaisimme kaasulieden vanhan tilalle. Kiinteistö kuuluu maakaasuverkkoon ja sijaitsee helsingin Pihlajamäessä. Liesi tulee olemaan joko kaasu- tai sähköuunilla.


Lisäksi sähkö pitää vetää lähimmästä pistokkeesta uunia varten, sillä tilalla on tähän asti ollut ainoastaan kaasuliesi. Myös vanhan kaasuhellan pois vieminen ja hävitys kuuluvat mukaan työhön. Mahdolliset sähkö- ja kaasutarvikkeet . Kuvia PSEP:n kesäpäiviltä 12.


Letku saa olla maksimissaan metriä pitkä ja asennuksen saa tehdä vain tukesin hyväksymä asentaja. Käyttöönottotarkastuksessa vaadittiinkin dokumentti asennuksesta. Turun halvin hinta täytölle . Noina vuosina olen tutustunut niin sähkölieden että kaasulieden tekniikkaan ja täytyy sanoa etten yhtään hämmästele sitä että….


Siinä kohdassa kupariputkeen asennetaan välikappale, johon jatkoksi saadaan kiinnitettyä kumiletku putkiklemmarilla. Nyt ei sovi kiinnittää kumiletkua lyhyintä tietä lieteen, vaan tehdään . Suomea tarkastanut Tukesin turvallisuusinsinööri Seppo Huttunen on huomannut, että mökeissä on vielä tänäkin päivänä erittäin paljon vaarallisia ja iäkkäitä kaasulaitteita. Kyllä monella mökillä on vielä hyvinkin vanhoja nestekaasulaitteita: kaasujääkaappeja, kaasuhelloja.


Oululainen Gasman Oy myy laadukkaat nestekaasulaitteet. Lisäksi meillä on asiantunteva asennus - ja huoltopalvelu. Lue lisää aiheesta verkkosivuiltamme!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje